Iron Maiden

Και σε πλήρη ανάπτυξη το εξώφυλλο γιατί το αξίζει!

10 Likes

Εξώφυλλο δέος, ταξίδι και παιδικές αναμνήσεις

7 Likes

Είμαστε αρκετά τυχεροί που δεν έβαλαν τον Τάκη Τσουκαλά για εξώφυλλο όπως σκόπευαν αρχικά

11 Likes

Οτι ειπες.

Τι ν ακουγε η καημενη η μανούλα μου οταν φορουσα ακουστικα κ “τραγουδούσα”…

Scream for me longbeach arena!!!

3 Likes

Απιστευτη

3 Likes

χαχαχαχαχα

ΑΚΡΟΑΤΗΣ: Καλησπέρα Τάκη
ΤΑΚΗΣ: Λέγε όνομα και ομάδα
ΑΚΡΟΑΤΗΣ: Εγώ ακούω Maiden στο σπίτι και συναυλίες μόνο MANOWAR στο Release
ΤΑΚΗΣ: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Με ανώμαλους δεν μιλάω…

2 Likes

Κριμα…

18 Likes

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

4 Likes

Σοκ

Αυτός ο άνθρωπος τα έπαθε όλα…

4 Likes

Πολύ άσχημα νέα. Ο Πολ μου ήταν πάντα ιδιαίτερα συμπαθής, εξίσου ή ίσως ακόμα περισσότερο απ’ ό,τι ο Μπρους, αυτή η ανεπιτήδευτη λαϊκότητά του μπορεί να μην έκανε στους Μέιντεν για να εκτοξευτούν αλλά δεν θα παραγραφεί ποτέ η συμβολή του στα εμβληματικά δύο πρώτα τους άλμπουμς και ειδικά στο Killers, μέχρι και σήμερα τον δεύτερο αγαπημένο μου Μέιντεν δίσκο.

Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπημένε μας αλητάμπουρα.

22 Likes

Rest in punk Paul…

Πέραν της όποιας πλάκας, βασανίστηκε αρκετά, γεμάτη ζωή, οριακή.

11 Likes

Μαύρη μέρα, μεγάλη αγάπη ο Παύλος. RIP.

11 Likes

rip ρε αλήτρα

14 Likes

Ελεγε στο τελευταιο του live εδω οτι θα ηθελε να πεθανει πανω στην σκηνη.
RIP αλανι!

7 Likes

Ούτε για πλάκα δεν διεκδικώ τον τίτλο του φανατικού ή Maiden-ά ή οτιδήποτε τέτοιο, αλλά, ρε παιδί μου, ένιωσα σαν να χάθηκε κάτι πολύ-πολύ νεανικό και παιδικό απ’ τα πρώτα ακούσματά μου, δηλαδή το όνομα αυτό είχε χαραχτεί με κάποιον τρόπο μαζί με τις πρώτες Maiden κασέτες, το μάθαινες να το γράφεις στο “μέσα” μέρος της κασέτας μαζί με το υπόλοιπο line-up και είχε κάτι το εξωτικό σε σχέση με τα υπόλοιπα πιο αγγλοσαξονικά surnames.

Sorry για το ασυνάρτητο, R.I.P.

19 Likes

Ο Παυλάρας υπήρξε ο ορισμός του καψοκαλύβα. Έτσι ήταν, έτσι πορεύτηκε, έτσι έφυγε.

Μέσα σε όλα, όμως, πρόλαβε να προσφέρει μία ωμή δύναμη στη λαοφιλεστερη metal μπάντα του πλανήτη, η ισχύς της οποίας τον έγραψε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Παρθένου, παρά τα οποία “ατοπήματά” του τόσο κατά τη θητεία του, όσο και μετά από αυτήν.

Αν και λυπάμαι εξαιρετικά για τον θάνατό του, νιώθω μια ανακούφιση που στα ύστερα συναντήθηκε τόσο με Harris, όσο και με Bruce και ίσως έφυγε λίγο ελαφρύτερος.

Βασικά, αυτό που είπε ο LJ παραπάνω: Τεράστιο κομμάτι της νιότης μας ο Paul. Κρίμα… Κι έδειχνε ότι ίσως θα μπορούσε να ισιωσει κάπως μετά το χειρουργείο.

Εύχομαι η μπάντα να τον τιμήσει όπως του πρέπει, βάσει της ιστορίας.

Μέχρι τότε:

14 Likes

Όχι ρε γαμώτο…R.I.P. Παυλάρα :pensive::pray:

3 Likes

RIP PAUL .Ton είχα δει το 2006 στον μύλο σαλονικα. Οτι και να ηταν τα τελευταια πολλα χρονια , υπηρξε μελος της αρχης της τεραστιοτερης μπαντας ever. Ηταν τελειως αυτοκαταστροφικός , ιδίως μόλις τελειώνε τα τουρ του. Απο τι στιγμη που γυρνούσε Αγγλία παρατατουσε τελειως καθε treatment και οτι ειχε μαζεζει τα έτρωγε σε καταχρησεις. Ελπίζω να γίνει απο τον captain - αν κ ειμαι σιγουρος- αναφορα στο tour καθως συνεχίζεται ήδη.

4 Likes

Αντίο Παυλάρα, βασανισμένος αλλά και αυτοκαταστροφικος, σίγουρα η ιστορία του heavy metal θα ηταν πολύ διαφορετική χωρίς αυτόν

4 Likes

μεγαλη στεναχωρια…
μεγαλος paul,αξεχαστος,οσο και να τον ειχα απορρίψει εδω και χρονια για τον τροπο που επαιζε live.

αλλη μια μεγαλη μουτζα στους maiden ,που απέφευγαν οτιδηποτε επετειακό,που ενδεχομένως συμπεριελάμβανε παλια μελη.
δεν μπορει να γινει πια, εννοειται.
αντιο paul.

2 Likes