Iron Maiden

2 Likes
1 Like

To ειδα εψες το βραδυ. Ενδιαφερον αν και 2 ωρη. Κπου λεει για ενα ντου που εφαγε απο 60 greeks οταν βγηκε να παρει καφε :upside_down_face:

1 Like

εκλεισα αεροπορικα για Στουτγκαρδη για την ωρα για τον Ιουλιο. οχι μονο για μενα ε, για ολη την οικογενεια. για να καταλαβετε το μεγεθος του γεγονοτος η κορη μου ειναι 12 ετων του χρονου θα ειναι 13 και θα ειναι το πρωτο της ταξιδι με το αεροπλανο.
η συναυλια ειναι sold out -ετσι λεει- αλλα πιστευω σε κανει ticker swap θα βρω η απεξω απο την συναυλια κανα Τουρκο (χαχαχαα) οπως το 2019 που βρηκα και κατεφερα να του κοψω 15 ευρω απο το τικετ για να δω Αμορφις, Σοιλγουρκ και Τζιντζερ (καλο πακετο :stuck_out_tongue_winking_eye: )
εχω βαλει την γυναικα να βρει σπιτι με κηπο και πισινα για τις 5 μερες που θα μεινουμε εκει. Τωρα αμα θελουν να με ακολουθησουν η να πανε ΜacDonanlds ειναι κατι που δεν με απασχολει, το μονο που με απασχολει ειναι να εχει τα τρελα του κεφια ο Βρασιδας!

παρτε και μια φωτο με την κορακλα απο αρχες Νοεμβριου τους πηγα μονοημερη Αιγινα (τα ακουσα κιολας γιατι πηρα 100 ευρω δωρα χωρις να ρωτησω αλλα ξερετε…εκει που δεν πιανει μελανι…αχαχαχαχ. )

28 Likes

https://youtu.be/fun1UalRl0M?si=pahglBa6bT9ZNI3I ηλίθιοι Έλληνες διοργανωτές. Και εσύ με το καπνογόνο

Ναι, είναι σίγουρο ότι αν δεν έρθουν θα είναι εξ αιτίας του τύπου με το καπνογόνο!

(…παρεμπιπτόντως, για Maiden ακούγεται τίποτα;;; )

1 Like
1 Like

Ρε σεις ο Νίκο αποσύρεται σήμερα…

1 Like

Μεγάλη στενοχώρια

1 Like

Τέλος εποχής

Δεν ξέρω τι να πω για να είμαι ειλικρινής

Το ψιλοπεριμεναμε αλλά όταν το διαβάζεις είναι πολύ στενάχωρο

Από κει και πέρα δεν θα ήθελα να συνεχίσουν , ιδανικά θα ήθελα να τους δω άλλη μια φορά και μετά αντίο

Ξέρουμε την απάντηση βέβαια

4 Likes

Σωστή απόφαση, δυσκολευόταν αρκετά τελευταία. Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουν με τον Ντίκινσον να είναι ακόμα σε αυτή την κατάσταση. Έχουν ακόμα έναν δίσκο και καναδυο τουρς χαλαρά. μετά ναι και εγώ θα ήθελα να κόψουν με το κεφάλι ψηλά. Υποθέτω ότι ο επόμενος θα είναι ο Τζο λαζαρους.

2 Likes

Περιμένα να τον δούμε στην 50 years αλλά λίγο το οτι έχουν ξετιναχθει πλεον στα tours (πριν μια δεκαετια υπήρχαν breaks ενός έτους πχ, λίγο το οτι του χόνου θελουν να παίξουν πιο “γρήγορα” τραγούδια, θα τον/τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ισως να παίξει κανένα κομμάτι μόνο στην συναυλία του Λονδίνου (παρτα μλκα που δεν πήρες τικετ). Harris, Dickinson, Smith είναι πλεόν ασταμάτητοι

Επόμενος για σύνταξη ο Dave. Θα σηκώσει ο Gers το βάρος!

Δεν ξέρω ποια είναι η ακριβής έκφραση (ή αν έχουμε καν) στα ελληνικά για τέτοιου είδους περιπτώσεις αλλά εδώ στον βορρά λέμε «συγχαρητήρια για την καριέρα σου»!

Ίσως το συμπαθέστερο μέλος της μπάντας για μένα, (μαζί με τον μαγουλάκια) και με μεγάλο impact στους μεταγενέστερους ντραμερς, παρόλο που τα μέρη του δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο άλλων μεγάλων του είδους.

Και μιας κι ένας απολογισμός μοιάζει ταιριαστός σήμερα, που ακούμε τα καλύτερα ντραμς του Νίκο; Πιθανότατα στο Where Eagles Dare, λέω εγώ.

Όσο για συνολικά καλύτερο παίξιμο σε δίσκο, θα έλεγα είτε Somewhere in Time (Loneliness, Déjà Vu) είτε Powerslave.

5 Likes

Ο Ντικινσον δηλαδη ειναι σε καλη κατασταση φωνητικα? Δεν πολυσυμφωνω αλλα οκ.

1 Like

Πολυ μεγαλη στεναχωρια.

Το σημαντικο ειναι να εχει υγεια και καλη ζωη.

Up the Irons!

1 Like

τον εχω δει 3 φορες τα τελευταια χρονια, και ναι ειναι πολυ καλα

11 Likes

Νταξ πόσα χρόνια να συνεχίσουν ακόμα…
Δεν πιστεύω καν οτι θα δούμε κ νέο δίσκο.
Κανα 2 περιοδίες δλδ, τπτ επετιακό και μετά αντίο.
Με το κεφαλι ψηλά και κανεις δεν θα πεί κ κουβέντα.

εγω παλι βλέπω ότι ο Harris θα πεθάνει στο σανίδι, ακόμα και αν καταλήξει να παιζει με 5 αντικαταστάτες.

3 Likes