Iron Maiden

Θέλουμε μίνι review​:grin::grin:

2 Likes

Επικό σόου !! Αυτό έχω να πω μόνο :metal::heart:

5 Likes

Και first to the barrier, εύγε!

1 Like

Ναιιι :metal::heart:

Εν τω μεταξύ, από την προηγούμενη περιοδία μπορεί να μη βγήκε επίσημο live recording αλλά βγήκαν σε bootleg όλες οι μέρες στην Ιαπωνία από IEM MIX

5 Likes

Αν υπήρχε δικαιοσύνη σε αυτό τον κόσμο και αν οι Maiden εξακολουθούσαν να έχουν το Heaven Can Wait στο setlist τους,τότε η @evanthia θα έπρεπε οπωσδήποτε να είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα ανέβαιναν στη σκηνή για το γνωστό χορωδιακό “Ω-Ω-Ω”!
(Εντάξει πολλά “αν” μαζεύτηκαν, ήθελα όμως να εξάρω την αταλάντευτη παρουσία της αγαπητής φίλης στα live των Irons με έναν ενθουσιασμό που αντανακλάται στο πρόσωπο της!)

3 Likes

Ελσίνκι.Not bad.Δε πα να φωνάζουμε οι fans για deep cuts και εκπλήξεις…ο κόσμος τα best of θέλει.Γιαυτό η Future Past περιοδεία έπαιζε σε κλειστά και μικρότερους χώρους, και η φετινή ξεπουλάει στάδια ακόμα και στην Ευρώπη, που δε τους λες και πρώτο όνομα όπως λατινική Αμερική πχ.

5 Likes

Πως τα λες χαχα να 'σαι καλά :blush:

1 Like

Μάλλον του λείπει ο Nicko

7 Likes

Λες να κανε δευτερες σκεψεις για τη setlist?! :joy:

2 Likes

Εύκολα κρατάει κλανιά

12 Likes

Μπορει να ειναι και στην φαση που την κρατουσε και την ελευθερωνει…

6 Likes

Μπα για τη West Ham έχει τέτοια μούτρα

6 Likes
8 Likes

θέλω να οδηγήσω σε κάποια λεωφόρο του Μαιαμι με φοίνικες κατά το ηλιοβασίλεμα ακούγοντας αυτά στο vintage supercar μου

8 Likes

Ας ξαναγράψω πόσο σιχαίνομαι τέτοιου είδους βίδεα και όλα τα AI creations που αφορούν τέχνη

6 Likes

Πω, το Number ΓΑΜΑΕΙ :exclamation: :man_dancing:

1 Like

Ισως οτι καλυτερο εχει συμβει στην μουσικη βιομηχανια αυτον τον αιωνα

1 Like

Ποιο; Αυτό που δε μπορεί να πει το στίχο “was all this for real or just some kind of hell” χωρίς να κάνει παραφωνία;

Εδώ χάνει στο σκάκι από το Ατάρι,τι περιμένεις…

2 Likes

Κυριως αναφερομουν στο οτι:

1. Δεν ενοχλει απολυτως κανεναν η υπαρξη εναλλακτικων εκδοσεων φτιαγμενων με την βοηθεια ΑΙ
  2. Δεν ειναι υποχρεωτικη η ακροαση, μπορεις καλλιστα να επιλεξεις να μην δωσεις το click (αν και για καθε σου παραπονο θα δινω ενα click ακομα εγω :stuck_out_tongue: )
  3. Δεν υπαρχει κανενα monetization απο την πλευρα οσων εχουν καναλια στο YouTube που φτιαχνουν τετοιες εκδοσεις για χαβαλε, ισα ισα που υπαρχει γνησια καυλα για εξερευνηση
  4. Ειναι μουσικα πιο ενδιαφερον και πιο πρωτοτυπο απο μια τεραστια πληθωρα αληθινων καλλιτεχνων που τους εχει φαει η επαναληψη, η μανιερα, και η οπισθοδρομικη προσεγγιση

Ειναι λιγο μπουμερ τα παραπονα για καθε τι καινουριο, και τωρα τελευταια γινεται ενας ψιλοχαμουλης εδω μεσα παντως με την αρνητικοτητα προς καθε τι καινουριο.

2 Likes