Iron Maiden

Όταν ο Βρασίδας επιμένει να λέει το aces high

3 Likes

Οι Maiden φαίνεται να κατεβάζουν τα video που ανεβάζει ο κόσμος στο YouTube από την εμφάνισή τους στο Graspop και κυρίως το Aces High

Steve Harris προς Bruce όταν του λέει “μήπως να μην παίζουμε τέτοια κομμάτια μετά από 90 λεπτά λαιβ”

3 Likes
2 Likes

μεγαλο κριμα.
συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο, επαναλαμβανοτας τα λαθη του παρελθοντος.
ο bruce εχει ωραιοτατη φωνη ακομα και σημερα και δυστυχως παλευει χωρις λογο.
διαφορετικο σετ ή (καλυτερα) ενα (εστω μισο) τονο κατω στο κουρδισμα.
εδω και χρονια επρεπε να γινει,αλλα τωρα δεν καλυπτεται με τιποτα η αδυναμια.
οι περισοτερες (“παλιες”) μπαντες το κανουν πλεον.
α ρε harris…

5 Likes

:metal::metal::metal:

18 Likes

Εν τω μεταξύ βλέπω ποστ από την @evanthia και ενστικτωδώς αναρωτιέμαι τι Μaiden-ική επέτειος είναι σήμερα και πως μου ξέφυγε!

3 Likes

Χαχαχα είσαι απίστευτος :smile:

4 Likes

Κάθε μέρα είναι και μιά επέτειος για τους Maiden.

Άνοιξα το ημερολόγιο και είδα αυτό.

image

Δε γμτ… όλη μέρα σήμερα θα παίζει Rime Of The Ancient Mariner :grin:

13 Likes

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη πρέπει να ήταν προχθές ο Steve Harris. Από τις ακαδημίες της West ham και τους θαμώνες του carts and horses, σε ένα λάιβ μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, στο νέο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας. https://youtu.be/ROvSZZ7-ZsE?si=0zpWATlee7F7llOo

3 Likes

Ηταν μαγικη η χθεσινη νυχτα

4 Likes

Δεν ήμουν, θα τους δω Ιταλία αλλά διαβάζω διθυραμβικές κριτικές και σε σχόλια όχι μόνο σε διαφημιστικές σελίδες.

3 Likes

Ήσουν και εσύ?

Ναι :metal:

3 Likes

Φίλε εγώ τους είδα και Δουβλίνο και δεν πίστευα ότι μπορούσε να γίνει τοοοοσο καλύτερο. Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει, και παραδόξως το κοινό εκεί που ήμουν είχε ζωή, σε αντίθεση με τους Ιρλανδούς οι Άγγλοι νιωθανε

3 Likes

πωπω θυμάμαι όταν πήγα Λονδίνο και πήγα γήπεδο west ham και μπουτικ συν cart & horses μόνο και μόνο λόγω Μειντεν

ωραίο γήπεδο και το πάρκο γύρω γυρω τίμιο

και μπλουζάκι west ham - iron maiden για την καλτίλα

6 Likes

Όμορφα ήταν χτες κι ας μη με αφήνει ο (σχεδόν) 40χρονος εαυτός μου να το ευχαριστηθεί όπως θα το ευχαριστιόταν ο 20χρονος… Οι μεγάλες συγκινήσεις, έχοντας ήδη ζήσει αρκετές, απαιτούν πολύ διαφορετικά σκηνικά πλέον - δεν ξέρω ούτε εγώ ποια είναι σε αυτήν την πίστα που βρίσκομαι.

Γενικά παρατηρώ ένα ηχητικό φαινόμενο που έχει αρχίσει να με εξοργίζει, αυτό των χαμηλών εντάσεων. Θα πίστευα ότι έχουν πρόβλημα τα αυτιά μου, αλλά δυστυχώς όλη η (μεγάλη) παρέα μου παρατήρησε το ίδιο πρόβλημα. Και είναι κρίμα γιατί οι παππούδες παίζουν ακόμα σα να είναι 25χρονοι. Σίγουρα η θέση που βρίσκεσαι παίζει μεγάλο ρόλο. Αλλά εξηγήστε μου κάποιος, πώς γίνεται από τη μέση του σετ ο ήχος να φτιάχνει και να γαμάει, και πριν να προσπαθουμε να τους ακούσουμε, σε τιγκαρισμένο στάδιο από την αρχή.

Τους είδαμε λοιπόν και εντός της έδρας τους. Περίμενα κάποια extra έκπληξη, αυτά δεν παίζουν με Maiden, δεν πειράζει, τους αγαπάμε κι έτσι.

7 Likes
2 Likes

Κι εγώ Δουβλίνο τους είδα (12η φορά), και ενώ δεν περίμενα πολλά, μου έραψαν το στόμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Bruce σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, ειδικά στα κομμάτια που γουστάρει/εκφράζει όρεξη. Το Rime το έσκισε, και νομίζω σε όλα τα βίντεο που είδα το σκίζει, το γουστάρει το κομμάτι και φαίνεται. Και btw το βίντεο/γραφικά στο Rime είναι εκπληκτικά.

Ο Simon πολύ καλός. Αν είσαι φανατικός οπαδός, διέκρινες μια κάποια διαφορά, έχει λιγότερο nuanced παίξιμο, και έκανε κανά 2 μικρολαθάκια. Αλλά πολύ στιβαρό παίξιμο, πολύ όμορφα fills και -δυστυχώς ή ευτυχώς- σίγουρα καλύτερος από τον πρόσφατο McBrain.

Το ιρλανδικό κοινό φουλ ξενέρωτο δυστυχώς. Τους είχα δει και στο Belfast και ήταν ανάλογα ξενέρωτοι. Διοργάνωση όμως πολύ καλή, παρόλο που το μέρος που επιμένουν να κάνουν συναυλίες (Malahide castle) σημαίνει πολύ αργή έξοδο από τον χώρο, είτε είσαι με αμάξι, είτε με τρένο.

Η κοπέλα μου που τους έβλεπε πρώτη φορά, έμεινε άναυδη. Είχα αρχίσει να ξεχνάω το πόσο εντυπωσιακό σόου και μουσική έχουν, το πόσες λεπτομέρεις μπορούν να σε γραπώσουν σε αυτή τη μπάντα, και βλέποντας τις αντιδράσεις της θυμήθηκα λίγο τον έφηβο εαυτό μου στο Ελληνικό το 2007. Όμορφες στιγμές.

Πάρτε και 2 φωτό. Τα λέμε τώρα και στο Arnhem 23 Ιούλη!

14 Likes

Τι να σ πω αδερφε, κεντρο κ καπου 10 σωματα απο το καγκελο ο ηχος ηταν εξαιρετικος σε ολη τη διαρκεια, οποτε δεν εχω ιδεα τι γινοταν σε αλλα σημεια.
Αυτο με τις εκπληξεις, ναι, ειναι ενα θεμα.
Απο τη μια το ξερουμε κ παντα ετσι θα ειναι κ θα λεμε, μα γιατι δεν το αλλαζουν λιγο, τι θα παθουν πια; Απο την αλλη, ολοι παιρνουν ακριβως το ιδιο “προϊον” χωρις να σκεφτονται “γαμωτο γιατι να μην εχω παει και εκει”. Δικοπο μαχαιρι.

3 Likes