Iron Maiden

Το πιθανότερο είναι τα ονόματα αυτά να είναι έμπνευση του Derek Riggs και τα οποία ΔΕΝ αφαίρεσαν ο Αρχηγός και ο Rod…

1 Like

Εγώ νόμιζα πως ήταν πανκ αυτό

Απ’τα μεταλ συγκροτήματα he is running free ο πανκης Έντι μας

Λέει και Sex Pistols

Ειναι πανκ αυτοι;

1 Like
Μα οι Maiden πάντα δείχνουν μεγάλη φροντίδα για τα εξώφυλλά τους και δεν αποδέχονται ό,τι τους πασάρουν έτσι άιντε άιντε

imageedit_3_4455551669

2 Likes

Το αστείο με το συγκεκριμένο είναι ότι το συγκρότημα παρενέβη κι είπε “Άστο όπως είναι, τελείωνε”, κι ο καλλιτέχνης είπε “Μα…”, κι ο καπετάνιος απάντησε “Μαμουνια”, κι έτσι το έβγαλαν όπως ήταν, και ο καλλιτέχνης το αποκήρυξε

(Είναι προσχέδιο, κι ο δημιουργός είναι ο David Patchett που φιλοτέχνησε τα αριστουργήματα των Cathedral)

Άρα ναι, κι αυτό το επιμελήθηκαν οι ίδιοι

1 Like

I know

καλημερα, εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτο που λες, μπορείς να το αναλύσεις λιγο παραπανω;

Γενικά δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό οι Maiden, το ίδιο είχε γίνει και με το Number of the Beast, το Fear of the Dark κτλ. Το συγκεκριμένο το πήραν χωρίς τους 3D χαρακτήρες και τους έβαλαν οι ίδιοι μετά με ένα σκατένιο software (νομίζω actor λεγόταν)

Για τα άλλα δύο δεν γνωρίζω (πέραν του ότι το Number δεν ήταν να φαίνεται μπλε αλλά μαύρο, όμως έγινε μλκία με τα μελάνια)

Για το “Dance of Death”, το αρχικό εξώφυλλο ήταν μόνο ο χάρος με τις κουκουλοφόρες φιγούρες, και του είπαν να το γεμίσει γιατί ήταν πολύ άδειο. Τους έστειλε ένα προσχέδιο με τους χορευτές, κι αυτοί το πήραν όπως ήταν και το χρησιμοποίησαν. Δεν τους πρόσθεσαν οι ίδιοι.

Δεν ξέρω πως συνέβη αυτό

3 Likes

Ούτε εγώ, δε θυμάμαι πώς έγινε… :sunglasses:

1 Like

Πάλι;

1 Like

Συγχαρητηρια που εκανες το θρεντ IM VS Metallica λες και ειμαστε σε τευχος Χαμμερ του 1998 :stuck_out_tongue: Αντε, θα τσιμπησω. Το χειροτερο τραγουδι απο το St. Anger, οποιο κι αν θεωρεις πως ειναι αυτο, ειναι καλυτερο απο οτιδηποτε εχουν βγαλει μετα το reunion οι Iron Maiden :sunglasses:

4 Likes

Ε κρίμα είναι να μείνει στο maiden vs priest😉

2 Likes

Πάντως και εσύ, μπορείς να αφήνεις και τίποτα να πέσει κάτω και να περνάει.Είναι σαν να σου κάνει τρελό trigger ένα τελείως ασόβαρο θέμα, εδώ ο ίδιος ο Λαρς είναι κολλητός με τον Rod, θα είναι στο ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια, όλη η μπάντα είχε βγει στην ραδιοφωνική εκπομπή του Bruce κλπ

1 Like

Can you unsee it?

2 Likes

Αποθεωτικες back to back εμφανίσεις στο Παρίσι, και sold out οι υπόλοιπες συναυλίες για φέτος. Κονομησε ο Ρόντ.Παράπονο μεγάλο που δεν αφιερώνουν το wrathchild ή το killers στον Paul. Αναισθησία για μένα. Κομμάτι της ιστορίας τους είναι και υποτίθεται γιορτάζουν τα πενήντα χρόνια. Ελπίζω στην farewell tour να πάρουν μαζί τους τον συμπαθεστατο blaze να πει δύο κομμάτια από x factor και virtual (futureal ρε όχι άλλο clansman) να ξεκουράζεται και λίγο ο κομπλεξας. Βασικά η farewell tour πρέπει να είναι one song per album να γουστάρουμε. Για του χρόνου παίζουν φήμες ότι θα έρθουν από εδώ αλλά προσωπικά κρατάω μια πισινή, αφού το μέταλ κοινό έχει κάνει ήδη μια μεγάλη επένδυση με τα 100ρικα στους Metallica (και δικαίως ε). Πάντως αν έρθουν δε τη γλιτώνουμε τη Μαλακάσα. Η μπάντα δεν έχει τόσο μεγάλη δημοτικότητα για ΟΑΚΑ ούτε τόσο μικρή για release. Ελπίζω πάντως να τους δω με αλλαγμένα τα aces high και wasted years , και γιατί όχι και το number.

πήγα στη δεύτερη του παρισιού. Η πτώση στην απόδοση της μπάντας είναι φανερή. to aces high ήταν τραγωδία, όπως και το γρήγορο κομμάτι του hallowed. με ένα έξυπνο setlist βγάζουν άλλη μία περιοδεία σε υψηλό επίπεδο. ο simon δεν μου αρέσει, μπορεί να κρατάει το ρυθμό, αλλά ο ήχος είναι πολύ διαφορετικός. γενικά μετά το peak της legacy περιοδείας, κάθε χρόνο είναι και λίγο χειρότερα.