Iron Maiden

Καλησπέρα από την βροχερή Στουτγκάρδη

26 Likes

Τον Κωνσταντελια περιμενουν;

13 Likes

Υπάρχει και ο εξωτερικός ΄χωρος του ΟΑΚΑ που έπαιξαν οι Green Day. Αλλά ο χώρος είναι το τελευταίο μας πρόβλημα. Δύσκολο δεύτερη χρονιά σερί Ευρώπη αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

1 Like

Θα παει κανεις Βερολινο η’ Βαρσοβια;

2 Likes

πως ηταν τελικα;

Πολύ καλοί και διεκπεραιρωτικοι θα έλεγα, ο Βρασίδας από άλλο πλανήτη. το Venue επειδή είχε βρέξει ήταν χάλια, και μετά παραπονιομαστε για το χωράφι. Το πιο ωραίο ήταν οι τύποι με τα ψυγεία με μπύρα που σου γέμιζαν το ποτήρι επιτόπου.

19 Likes

τελεια! :+1:

Εγώ Βαρσοβία Παντελή

1 Like

Διαβαζω πως πεθανε ο πρωην τραγουδιστης των Maiden και των Sweet Paul Mario Day

Σάββατο 2 Αυγούστου σήμερα…
Τίποτα κάτι θυμήθηκα…

10 Likes

Καλή εμφάνιση αλλά το 2018 την ξεπέρασαν.

7 Likes

Support ηταν η κορη του captain απο τι θυμαμαι. Με κιθαριστα τον Faulkner

6 Likes

Σαν απόδοση δεν ειμαι σίγουρος.
Για μενα η πιο βασική διαφορά των 2 συναυλιών,ειναι ο κόσμος.
Το 18 ο κόσμος ειχε τεταστια διψα,ειχαμε να τους δουμε 7 χρονια,ειχε προστεθεί αλλη μια νέα γενιά,που δεν τους ειχε δει ποτε και γενικά ηταν πολυ περισσοτερος.
Το 2008 τους βλέπαμε για 3η φορα μεσα σε 4 χρόνια.
Το σοου και ο κοσμος ηταν καλυτερο το 18.
Αλλα το σετλιστ του 08 ειναι αξεπεραστο για μενα.
Καθαρά σαν απόδοση μπάντας,δεν ξεχωρίζω κάποιο λαιβ.
Μπορεί να θυμάμαι λαθος βεβαια,γιατι στις συναυλιες των Μειντεν “χάνομαι” τελειως.
Σε γενικές γραμμες,τα εχω στο μυαλο μου ισαξια…γιατι δε μπορω να αποφασισω😂

7 Likes

Επισης να θυμησω και το κλεψιμο της κιθαρας του Adrian! :joy:

5 Likes

Α εξωαγωνιστικά δε μετράνε,οτι γίνεται στις 4 γραμμες μονο😂

4 Likes

Για την οποία κιθάρα είχαν βγεί κάτι φήμες ότι την είχε τσιμπήσει ο συνθέτης Φοίβος! Κατά τα άλλα η μπάντα παίζει πάντα σούπερ αλλά ο Dickinson δεν έχει την ίδια απόδοση όλα τα βράδια. Το 2018 ήταν αλλού ο άνθρωπος.

4 Likes

Η αγαπημενη μου εν Ελλαδι συναυλια, ανωτερη κ απο του '88.

Και η αγαπημενη μου γενικοτερα, αυτη του Τwickenham απο την ιδια περιοδεια.

Παρεμπιπτόντως, σημερα η εμφανιση που εκλεισε την περιοδεια στη Βαρσοβια, ηταν κατι παραπανω απο εξαιρετικη!

Up the Irons!

7 Likes

Αααχ, αναμνήσεις, το παιδικό μου δωμάτιο, ακόμα έχει αυτό το banner!

2η φορά που τους είχα δει βέβαια, αλλά σίγουρα παραμένει η αγαπημένη μου. 15 χρονών ρε φίλε, όλες οι οπτικές αναμνήσεις από εκείνο το λαιβ είναι θολές, αλλά τα συναισθήματα πεντακάθαρα. Έπεισα τους γονείς μου να κλείσουμε διακοπές νότια, για να μπορέσουμε να πάμε στο λάιβ (από Βέροια), και πήγαμε διακοπές Ναύπλιο και πέριξ, και στο γυρισμό μείναμε Χαλκίδα να πάμε για το λάιβ. Ο μπαμπάς μου είχε για κάποιο λόγο κάποιο γνωστό στη Didi και μπήκαμε όλη η οικογένεια τζάμπα. Γενικά λατρεία οι γονείς, προσπαθούσαν πάρα πολύ να με στηρίξουν σε ό, τι κι αν ήθελα να κάνω.

Θυμάμαι είχα πάθει εντελώς overdose στις δισολιές του Revelations και ήθελα να αφήσω την αδερφή μου (που υποτίθεται την προστάτευα από τα pits, αυτή ήταν μόλις 13) και να ορμήξω στον χαμό. Μάλλον καλά έκανα που συνέχισα να την κρατάω :rofl: Γενικά απίστευτο λαιβ. Το 2018 περισσότερο θυμάμαι ένα ατέλειωτο πιτ, πήγαινα από την κονσόλα στο κάγκελο σε 20 δευτερόλεπτα ξέρω γω, κι αυτό γαμάτο, αλλά από άλλη οπτική γωνία.

13 Likes

Αυτά που έζησα το 2018 δεν τα έχω ζήσει σε καμία άλλη συναυλία, ιδιαίτερα μεγάλου βεληνεκούς

Θα τα θυμάμαι για όλη μου την ζωή . Δαιμονισμένο κοινό , Μειντεν επί γης θεοί εκτελεστικά , Βρασίδας 110% απόδοση , κάγκελο, είναι πολλά

Βέβαια τα λέω χωρίς να έχω δει Σάμπαθ και το λάιβ του 08

Just saying πετάχτηκα

10 Likes

Καρδούλα και για αφίσα Anathema!

2 Likes