Σάμπαθ καημός αιώνιος και για μενα.
Εγω του 08 του 18 και Big4 τις εχω μαζι.
Απλα ναι…το 18 γινόταν της κολάσεως απο κατω κανονικά.
Αν ησουν κάγκελο, είχες το “προνόμιο”(οπως το βλέπει κανεις)να μεινεις σταθερός.
Γιατί πίσω,εχανε η μάνα το παιδι και το παιδι τη μανα.
Παρέα 6 ατόμων μπροστά…στη μέση του Aces High ειχαμε χαθεί ηδη ολοι😂
Χαχαχαχα ναι σωστά Θανασάρας,τον είχα ξεχάσει:joy:
Lycabetus 1998 πρώτο live Maiden
Πω-πω, τον κατέστρεψε αυτόν τον τυπά η μάνα του.
Αν ήμουν στη θέση του, μετά από τόσα χρόνια στην επόμενη συναυλία Metallica/Maiden/οτιδήποτε, θα πλήρωνα αδρά για να εμφανιστεί στις γιγαντοοθόνες το μήνυμα: Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ
Ο Bruce είπε ότι ο Simon είναι πλέον νέο μέλος της μπάντας αν δε κάνω λάθος. Οπότε αν βγει νέος δίσκος ο Mcbrain θα παίξει τιμητικά σε 2-3 κομμάτια μόνο.
Και πριν 3-4 μέρες ο Nicko δήλωσε ότι θέλει να κάνει έναν ακόμη δίσκο με τους Maiden
Εγω δεν καταλαβαίνω πως θα κανουν δισκο μρ απανωτές περιοδειες Maiden και Bruce solo. Εν τω μεταξυ ο χρόνος περνάει…
Δεν ξέρω για νέο δίσκο αλλά ο νέος ντράμερ τους έδωσε αλλά 5 χρόνια στο σανίδι. Λίγο να προσέξει ο Dickinson κάτι Aces high τύπου επιλογές, η παρουσία instrumental κομματιών στο set κτλ και άνετα η μπάντα θα συνεχίσει
Δεν ξέρω τι κάνει ο νέος drummer, αλλά ο από το 1981 (με ένα όχι ευκαταφρόνητο διάλειμμα) τραγουδιστής των Maiden σήμερα κλείνει αισίως τα 67 έτη!
Χρόνια του πολλά του Μπρουσάκου, να είναι καλά κι ας μας… μαλώνει καμιά φορά, δεν φταίει αυτός που γίνεται ιδιότροπος όσο μεγαλώνει!
Τα ίδια έλεγε και ο Λώρης για τα 30 χρονιά φέτος… Σαββόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης…
Χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος!
ΑΥΤΑ τον σώσανε όμως εισπρακτικά.
Ευκαιρία και για το Release να φέρει την Anna Vissi για να έχει εισπράξεις!!! 10 χρόνια είναι αυτά! Να μην τα τιμήσει δεόντως;;;
ε νομίζεις ότι δεν κάνουν όλοι οι διοργανωτές και άλλα πράγματα ε ? μόνο θράς κτλ.
και γιατί όχι, η απόλυτη καλλιμάρμαρο - ΓΕΜΙΖΕΙ - όχι τη γωνία - το μισό και βάλε.
Επίσης ο αλκίνοος είναι σε επίπεδο που κατουράει τα μισά γκρούπ που έχουν παίξει φέτος, ανεξαρτήτως είδους. άλλο αν έχει και φασείκο κοινό. Μην συζητήσουμε για τη μπάντα του, δε χρειάζεται.
Ο δε νίονιος, αν και δεν μου είναι συμπαθής εν γένει, εχει 2-3 τραγούδια που έχει μετράνε πολύ, άλλα είναι ξέρω γω, όσο ροκ είναι λχ, η μαρινα η σάττι ή ο κάθε ποστ ξενέρωτος που μπορεί να ενταχθεί κάτω απο μια ξεχειλωμένη ταμπέλα. οτι έχει κιθάρες μέσα, το λες και ροκ, άμα λάχει.
Αλκίνοο είδα πριν μια βδομάδα εδώ σε ένα χωριό στην Δράμα και μάζεψε 3 χιλιάρικα
Ε δεν είναι να το γιορτάζουμε κιόλας
Προσωπικά, θεωρώ ότι ακούγεται ευχάριστα, και παρά τα αχρείαστα βαρίδια της post-reunion εποχής, είχε και τον πειραματισμό του, είχε και τους συναυλιακούς ύμνους του, και γενικώς, είχε ένα “κάτι”
Για καλοκαιρινό άκουσμα, περνάει τη βάση με ευκολία, κι ας μην αριστεύει