Iron Maiden

Οσον αφορα τα εισιτηρια, εχουν μηδενικη αξια. Καλα κανει οποιος τα συλλεγει.
Το να παθαινει εγκεφαλικο επειδη μπορει να εχασε καποιο ομως, ειναι τιγκα ανθυγιεινο.

1 Like

ελπιζω να μην σου φουσκωνω αδικα τα μυαλα (μιας και δεν ειμαι σιγουρος),αλλα ενδεχεται να υπαρχει και ενα δευτερο αποκομα στο σπιτι μου.
να κοιταξω;
δεν ειμαι σιγουρος οπως σου ειπα , βεβαια…

οσο για το live,πραγματικο ξυλο.
γυάλιζε το ματι τους.

1 Like

αν και δεν με ενδιαφέρουν παραδοσιακά αυτού του τύπου τα πόστ, αυτά έχουν την πλάκα τους, πρέπει να πω.

Φίλος τα πουλάει στο ebay και κάποια θύματα έχουν δώσει και 10 ευρώ για 1 απόκομμα σε πληροφορω!

Όσο για μένα, σκέφτομαι να πάρω έναν πίνακα ανακοινώσεων κ να τα καρφιτσωσω εκεί, είναι ωραία διακόσμηση όπως το φαντάζομαι - απλώς δεν έχω τον χώρο προς το παρόν.

2 Likes

Για να είμαι ειλικρινής δεν μπαίνει καν στο top 10 των πιο ηλίθιων αγορών που έχω ακούσει :sweat_smile:

1 Like

αυτό ακριβώς είχα κάνει παλαιότερα. Καμμιά 50αριά εισητήρια από τις πρώτες μου συναυλίες…

1 Like

41 Χρόνια :metal::heart:

12 Likes

Επέτειος για το Powerslave λοιπόν, για το album που γιγάντωσε ακόμη περισσότερο το status των Maiden και συνέβαλε στη μυθική υπόσταση που απέκτησε το όνομα τους στα 80s και έκτοτε!
Επειδή όμως όταν έχεις μεγάλη δισκογραφία, κάποια στιγμή οι ημερομηνίες αρχίζουν αναπόφευκτα να επαναλαμβάνονται, σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια κι από την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου από τα Μaiden-ικά LPs, του Senjutsu, που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στις τάξεις των οπαδών!

(και δεν έχω μιλήσει καθόλου για την επέτειο της ίδρυσης του ΠαΣοΚ!)

8 Likes

book

…και επειδή ποτέ δεν ξεμένουμε από επετείους σε αυτό το φορουμ, σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Book of Souls, του πρώτου τριπλού (σε όρους βινυλίου) δίσκου των Maiden!

5 Likes

Δίσκος που γέρασε πολύ άσχημα, δε νομίζω να τον ξανάκουσα μετά το 2016

4 Likes

Όντως κακογερασμένο άλμπουμ.Παρότι επειδή ακολούθησε το απαράδεκτο Frontier του είχαμε μια αδυναμία όταν βγήκε και έδειξε σημάδια ζωής.Ολόκληρο δεν παίζει να το ακούσω.Eternity,ομώνυμο και death or glory,tears of a clown ναι.Επίσης το Empire of the Clouds είναι ίσως το πιο overrated τραγούδι τους, μεγάλη αποτυχία η σύνθεση.

3 Likes

:metal: :metal: :metal:

1 Like

Κακογερασμένο έπος

5 Likes

Ρε συ ο Βρασίδας εδώ είναι πολύ κακός. Ζοριζεται φανερά.

Το λατρεύω :metal:

αυτά τα λαιβ αν θυμάμαι καλά έγιναν ένα χρόνο μετά τις χημειοθεραπείες

9 λεπτά ταλαιπωρίας για να μπει ένα πραγματικά επικό σημείο

1 Like

Φουλ της Maiden-ικής επετείου ο Σεπτέμβρης, σήμερα έχουμε τα 22 χρόνια από την κυκλοφορία του Dance of Death!

Έχουμε σχολιάσει εκτενώς τα του album αυτά καθεαυτά, τις σπουδαίες κορυφές του, το απαράδεκτο εξώφυλλο κλπ, οπότε θα περιοριστώ να διηγηθώ μια προσωπική ιστορία με την οποία το έχω συσχετίσει!

Εκείνη την περίοδο λοιπόν ήταν προγραμματισμένο να περάσω από συνέντευξη για μια δουλειά την επομένη ημέρα της κυκλοφορίας του DoD, που συμπεριελάμβανε και ταξίδι στην Αθήνα. Εννοείται βέβαια ότι ήταν αδύνατον να μην πάρω και να μην ακούσω το καινούριο Maiden με το που βγήκε, όπως και έκανα σε όλη την διαδρομή! Τελικά πήρα και την δουλειά, οπότε το ηθικό δίδαγμα που αβίαστα προκύπτει είναι ότι ποτέ κανείς δεν έχασε ακούγοντας Maiden!

19 Likes

Δισκαρος και ευτυχως τα τελευταια χρονια αναγνωριζεται απο πολλους η αξια του πλεον.

6 Likes