Iron Maiden

Διαφωνω παρα πολυ με αυτο. Τα τραγουδια του X-Factor μπορει να ειχαν καπως μεγαλυτερες διαρκειες κατα μεσο ορο απο αλλους δισκους των Maiden μεχρι εκεινη την στιγμη, αλλα δεν υπαρχει ουτε σε μια συνθεση αυτη η παρανοια του να πρεπει να διαρκουν 8,9, 10 ή και 14 λεπτα, και να νιωθεις οτι ακους 2 ή 3 τραγουδια μεσα στην ιδια συνθεση.

Πλακα πλακα αν ειχαν κοψει οι Maiden καποια τραγουδια οπως The Red and The Black , Isle Of Avalon, The Talisman, Empire Of The Clouds και Death Of The Celts (και ισως κι αλλα) στην μεση και τα ειχαν κανει 2 τραγουδια, θα μιλουσαμε για πολυ καλυτερες συνθεσεις για μενα.

Δεν βλεπω πως το X-Factor εχει την παραμικρη ομοιοτητα με τα reunion albums προσωπικα. Μονο το Unbeliever ειναι λιγο “χαοτικο” ας πουμε, αλλα κι αυτο εμενα μου φαινεται γαματη συνθεση, χωρις να πασχει απο ελλειψη συνοχης.

Τεσπα, δισκαρα που λατρευω και μαλιστα ηταν grower, αφου πηρε χρονια να τον εκτιμησω οσο επρεπε, και επισης ενας δισκος που θεωρω καλυτερο απο οτιδηποτε ακολουθησε απο τοτε. Ναι, ακομα κι απο το Brave New World και το AMOLAD (που επισης λατρευω).

1 Like

Στείλτε λίγο ένα λινκ για το xfactor χωρίς τα φωνητικά του ατάλαντου που προφανώς έχετε για να το βγάζετε δισκάρα 10/10, yw

1 Like

έχει το ίδιο μοτίβο, μεγάλη-συνήθως ήρεμη- εισαγωγή η οποία επαναλαμβάνεται και στο κλείσιμο, κτλ κτλ

Απλώς τα λόγια και οι βαθμολογίες δεν έχουν κάποιο νόημα με αυτά που διαβάζουμε :stuck_out_tongue:

Έλα μωρέ, απολύτως ταιριαστά φωνητικά για το ύφος του album που έτσι κι αλλιώς συν-δημιούργησε. Επίσης κυκλοφόρησε και δισκάρες μόνος του μέχρι που άρχισε κάτι King of Metal και τέτοια μανογουορικά :innocent:

Δεν στο στέλνω δεν στο στέλνω

ακριβως.
και μετα το (ψιλοαπαραδεκτο) king of metal, ξαναγαμησε (τριλογια,war within…)

συν τοις αλλοις μονο στο factor τραγουδα ετσι.
ουτε πριν,ουτε μετα (τους μειντεν).

1 Like

Για μένα το καλύτερο album τους μετά από τα πρώτα 7

1 Like

Scream for me, Long Beach :metal::metal::metal:
40 Χρόνια :heart:

11 Likes

Τότε που οι Maiden έμοιαζαν - και ήταν - ασταμάτητοι, έτοιμοι να κατακτήσουν κι άλλες δυσπρόσιτες κορυφές!

12 Likes

Fan fact: Στη τωρινή περιοδεία δεν παίζουν μόνο 6 από τα 25 τραγούδια του Live After Death. Και αυτά που δεν παίζουν τώρα, τα έχουν παίξει σχετικά πρόσφατα:

1)Revelations (το έπαιζαν τελευταία το 2018-19)
2)Running Free (το έπαιζαν 2010-13)
3)Flight of Icarus (επίσης 2018-19)
4)22 Acacia Avenue (2003)
5)Children of the Damned (2007 & 2009, 2016-17)
6)Die with Your Boots On (2003 & 2005)

3 Likes

προσφατα βεβαια 22 χρονια πριν, δεν το λες για 22 Acacia Avenue… :stuck_out_tongue:

4 Likes

Πιστεύω το Avenue λόγω της μαλακισμένης στιχουργικής του, δύσκολα θα έπαιζε σήμερα.

1 Like

1000007626

Ένας θαυμαστός καινούργιος κόσμος στα μάτια ενός αιώνια εφήβου, ακόμα και τώρα όταν ανοίγω το gatefold του Live after death.
Πόσο τυχερός αισθάνομαι που συνυπαρχω την ίδια περίοδο που είναι ενεργοί οι IM, και για όλες τις φορές που τους ειδα live.

18 Likes

Απίστευτος δίσκος, απίστευτη βιντεοκασέτα επίσης που έχει φάει τρελό λιώσιμο. Τι να λέμε ένα έπος!

5 Likes

Πρόσφατα σε σχέση με την ιστορία τους εννοώ περισσότερο. Δεν ξέρω αν το βλέπω μόνο εγώ έτσι, ίσως και λόγω ηλικίας, αλλά ο,τιδήποτε έκαναν από τη “νέα” τους επόχη (2000 και δώθε) μου φαίνεται πρόσφατο.

Αλλιώς μου φαίνεται το Acacia που το έπαιξαν πριν 22 χρόνια τελευταία φορά και αλλιώς το Infinite Dreams που παίχτηκε τελευταία το '88…

Μαζί με Prowler!

1 Like

Τσεκάρετε μπασίστα.

Εντάξει Adrian… Δεν τρέχει που δεν με κάλεσες. Άλλωστε, έχω ακόμη beef με τον τυπά!

2 Likes

Ανακοινωθηκαν και στο Hellfest και τελος! Αρα ξεκινανε απο Αθηνα!

1 Like