Iron Maiden

Οπως εχει πει και ενας γλωσσολογος (δεν θυμαμαι ονομα) γλωσσα ειναι μια διαλεκτος με στρατο απο πισω. Το τι θεωρειται γλωσσα και τι διαλεκτος ειναι εξαιρετικα fuzzy, πχ τα Κυπριακα (μιλαω σαν Κυπριος) ανετα θα μπορουσαν να θεωρηθουν αλλη γλωσσα, και λεξιλογιο εχουν πολυ διαφορετικο, και εκφορα, και συνταξη. Απο την αλλη οι γλωσσες της Πρωην Γιουγκοσλαβιας εχουν πραγματικα ελαχιστες διαφορες, αντε τα Σερβικα ειναι η ιδια γλωσα με τις υπολοιπες, απλα σε Κυριλλικο ξερω γω. Οποτε ναι, ολα ειναι σχετικα.

Ντροπή σας 2 βίντεο και δεν είναι από αυτή τη σκηνή

9 Likes

Μετά το χαμό που έγινε στους μετάλλικα πιστεύω θα πάει για 50Κ…
Ο κόσμος διψάει για νέες εμπειρίες, πιστεύω τελευταία στιγμή θα μαζέψει φασαίους φουλ

Στους Μεηντεν ο κοσμος θα ειναι συγκεκριμενα 180.001.

Ηδη γνωστοί μου που δεν θα πήγαιναν ψάχνουν εισιτήριο, προφανώς λόγω FOMO

4 Likes

:raising_hand_man:t2:
Ψήθηκα πριν το live των Metallica. Δεν είχα πάει και πριν 3 χρόνια στο ΟΑΚΑ. Maiden είναι αυτοί, δε γίνεται να έρχονται και σνομπάρουμε.

3 Likes

Τους ειδα περσι και εχω την ευτυχια να τους ξαναδω και φετος.

20 Likes

Παίρνω αφορμή από σένα, αλλά γενικά το σκέφτομαι πολλές μέρες…

Να περάσετε όμορφα, παιδιά, ζηλεύω πολύ. Όχι μόνο γιατί είμαι φουλ μονομεϊντενάς, αλλά και γιατί το σέτλιστ λίγο πολύ θα είναι απίστευτο. Ζηλεύω γιατί είναι Μέιντεν και δεν μπορώ έρθω. Σας εύχομαι τα καλύτερα, να σπέρνουν!

10 Likes

Το …παράπλευρο συμπέρασμα βλέποντας το εισιτήριο είναι ότι υπάρχει ακόμα το γερμανικό Metal Hammer μετά από τόσα χρόνια! Αναρωτιέμαι αν κάνουν και αυτοί αφιερώματα στον εαυτό τους όπως κάνουν οι δικοί μας εδώ!

2 Likes

Βγάζει ο Νίκο βιβλίο: HELLO BOYS AND GIRLS!

3 Likes

Δυστυχώς θα λείπω για δουλειά 2 βδομάδες οπότε πούλησα και το ειστηρίο και χάνω την αγαπημένη μπυ μπάντα. Τώρα σκέφτομαι (επειδή δεν τους είδα ουτε πέρυσι και αναησυχώ για μελλοντικές εθελοντικές αποχωρήσεις μετά τον Νίκο), μήπως τους δω έξω , αν και τελευταία στιγμή όλα είναι στον θεο. Είμαι ανάμεσα σε Λυων (μικρή πόλη πο δεν έχω παει, καλή ημερομηνία, σχετικά καλαά εροπορικά και ξενοδωχεία), πιο φτηνό είσιτήριο αρένας από Αθήνα, και Knebworth(έχω να μείνω Λονδίνο, αλλά πανάκριβα αεροπορικά, πανάκροβο εισιτήριο και άλλες 50 λίρες για να πας/φυγεις με λεωοφορείο). Λυων σιγουρα πιο βολικό λαιβ. Knebworth σίγουρη ταλαιπωρία, αλλά θα έχει διάφορα καλούδια, φανατικούς (λογικά) , και ίσως καμία παραπάνω έκπληξη λόγω μοναδικής συναυλίας στην Αγγλία (αν και πέρυσι που περιμέναν ολοι κατι έξτρα Λονδίνο, δεν έκαναν τίποτα). Πείτε καμία γνωμή τι θα προτιμούσατε

1 Like

Το συζητάς;

3 Likes

Κάπου έπρεπε ν’ ανέβει αυτό:

3 Likes

Εχω παει και ειναι πανεμορφη πολη. Φοιτητουπολη. Να παρεις το τελεφερικ/τραμ να πας στην κορυφη της πολης και να δεις υπεροχη θεα. Επισης εχει σχετικα κοντα το Annecy, που ειναι μια μεσαιωνικη πολη με μια απο τις πιο ομορφες λιμνες που θα δεις, οποτε να πας κι εκει και να παρεις το καραβακι που κανει τον γυρο της λιμνης. Ενα διωρο ειναι απο την Λυον. Και μετα απο εκει ειναι πολυ κοντα κι η Γενευη, που ειναι επισης πανεμορφη πολη. Εγω βασικα θα πηγαινα για τουρισμο σε αυτες τις 3 πολεις και θα εφτυνα και την συναυλια :stuck_out_tongue:

Περαν της πλακας, ετσι οπως τα παρουσιαζεις Λυον >>> Αγγλια για αυτην την φαση. Και πιο οικονομικα θα σου βγει, και θα δεις και μια πολυ ομορφη πολη που δεν εχεις δει. Ενω απο τα συμφραζομενα φανταζομαι Λονδινο εχεις παει.

2 Likes

Ήμουν κι εγώ εκεί!

Με όλα αυτά μας ξέφυγε η επέτειος του Fear of the Dark που έκλεισε τα 34 πριν από δύο ημέρες!

Ο δίσκος που έφερε στους Maiden μια καινούρια γενιά οπαδών, έχοντας να επιδείξει μεταξύ άλλων, το απίστευτο Afraid to Shoot Strangers και το εμβληματικό ομότιτλο που αποτελεί σταθερά του συναυλιακού ρεπερτορίου των Irons έκτοτε - και πιθανότατα τον μοναδικό λόγο που η Run for Your Lives περιοδεία συμπεριλαμβάνει τα εννιά πρώτα album και όχι μόνο τα επτά!

9 Likes

κακο venue, ημερα με βροχη και λασπη, αλλα οταν βγηκε ο Βρασιδας τα ξεχασα ολα

5 Likes

Επειδή είχα την τύχη να είμαι και στην Φρανκφούρτη, τα δυο live ήταν μέρα με νύχτα. Πέρα από venue και όσα είπες που ισχύουν, το live είχε τεράστια διαφορά με την προηγούμενη μέρα (προς το χειρότερο δυστυχώς).

1 Like

ναι, το ξερω απο γνωστο μου που ηταν και στα 2.

Ψήνεις Antwerp και βρισκόμαστε εκεί; Δεν μπόρεσα να πάω Αθήνα και μάλλον θα πάω μόνος είτε knebworth , είτε Antwerp (μένω Γερμανία).
Βέλγιο πέφτει Δευτέρα βέβαια…