Sorry ήμουν από πρωινό ξύπνημα ![]()
Τελικα θα βιντεοσκοπηθεί υλικό και από την συναυλία τους στο Eddfest κρατώντας και την αντίστοιχη της Γαλλίας. Τώρα αν θα είναι μόνο το encore ή ολόκληρο το set list θα φανεί. Επίσης πρόσφατα έπεσα και σε αυτό το βίντεο την περίοδο της fear of the dark tour όπου η μπάντα απλά δεν είχε αντίπαλο. Ο Dickinson στο Hallowed be thy name κάνει απίστευτα πράγματα
Στο επίσημο ντοκιμαντέρ έλεγαν ότι ο Dickinson ήταν χάλια σε αυτή την περιοδία
Δεν το είδα. Απ’όσα διάβασα σε περιοδικά της εποχής αλλά και από τους ίδιους Harris,Murray ανέφεραν ότι ο Dickinson ήταν είτε εξαιρετικός είτε μέτριος λόγο του ότι είχε ανακοινώσει στα μεσα της περιοδείας στα μέλη του συγκροτήματος ότι θα το εγκατέλειπε μετά την ολοκλήρωση του tour οπότε και δεν υπήρχε χημεία πάνω στην σκηνή. Στο Donington 92 πχ έσπερναν αλλά στις real live/ dead συναυλίες του 93(οι οποίες έγιναν αναγκαστικά γιατί ήταν κανονισμένες από πριν) απλά δεν υπήρχε συγκρότημα. Ήταν από την μια ο Bruce και από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι. Στο συγκεκριμένο βίντεο πάντως είναι διαστημική η απόδοση τους.
Στο παρελθόν ο Χάρις ειχε δηλώσει οτι ο Μπρους ηταν φανταστικος στις μεγαλες πολεις, που ειχαν κάλυψη απο δημοσιογράφους, και έκανε αγγαρεία στα χωρία της Γαλλίας , Αγγλιας, Γερμανιας που έπαιζαν τοτε, γιατι βαριόταν
ηταν,αλλα μιλαμε για αλλη περιοδεια.
το παραπανω βιντεο ειναι απο την fear of the dark 92’.
το ντοκιμαντερ (και το επισημο βιβλιο) μιλαει για την real live tour 93’,που ,οπως ειπε ο benjamin,ειχε κανονιστει απο πριν και πραγματικα δεν ηταν συγκροτημα αυτο το πραγμα.
τα πολλα bootlegs,αλλα και μερος του real dead one το αποδεικνύουν αυτο.
Θα είμαι στο Εddfest, έχω περιέργεια αν θα κάνουν το σύστημα με τα κινητά σε θήκη (Γαλλία το έκαναν για την αρένα ), που προσωπικά το γουστάρω. Σε open air και δη φεστιβάλ μου φαίνεται χλωμό…
Θα μπορούσαν αν ήθελαν να βγάλουν τις δύο κιθάρες από τους ενισχυτές, θα καταλάβαινε κανείς διαφορά?
Αυτη ειναι μια πολυ καλη ιδεα για τη κιθαρα του χαμετ… μεχρι να μαθει να παιζει τα κομματια του δηλαδη, μετα ας την ξαναβαλουν
ακόμα καλύτερα να τραβήξουν το καλώδιο από αυτό το καταραμένο το ουά-ουά-ουά-ουά…
Τελικά είναι ενοχλητική η κιθάρα του Χαμμεττ, είναι περιττή, έχει λάθος εφφέ, τι ακριβώς συμβαίνει?
Επίσης, νομίζω αρκετά off topic ο Χαμμεττ, όχι?
Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν πάρα πάρα πολλές προσφορές για εισιτήρια του Edfest είτε δωρεάν είτε με μια λίρα. Φαντάζομαι επειδή θα βιντεοσκοπηθεί.
(Επίσης το έχουν πάρει χαμπάρι στα σάιτ μεταπώλησης και παίρνουν δωρεάν και τα δίνουν 10 και 20 λίρες)
Τώρα νιώθω λίγο λαλακας… Δεν πειράζει…
Ωραία ήταν, το encore δεν του βγήκε του Ντίκινσον, στο aces high έριξε οκτάβες κάτω. Απολογήθηκε κι όλας για την φωνή του, μιας και στα απαιτητικά τραγούδια , ήταν ζορισμένος (run to the hills πχ).
Από εκεί και πέρα, δεν καταλαβαίνω όσους κράζουν το χωραφάκι terra vibe. Μια από τα ίδια ήταν και στο knebworth… Η οργάνωση επιστροφής με πούλμαν ήταν αντίστοιχη με αυτή που βρήκα το 18 στην Αθήνα. Για την ακρίβεια είμαι ακόμα στο πούλμαν και περιμένω να επιστρέψω, αλλά οι Άγγλοι βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν…
To Knebworth είναι ωραίο σαν χώρος, το να πας (με τρένο) είναι σχετικά εύκολο αλλά το γυρνά είναι πάντα ταλαιπωρία.
Απο εκεί και πέρα σε οποιοδήποτε φεστιβάλ ή μεγάλο λαιβ δεν υπάρχει πιθανότητα sold out (ή και αν υπάρχει ακόμα) αν δεν έχω να ταξιδέψω και είναι σε σχετικά κοντινή απόσταση, πλέον, το αφήνω πάντα για την τελευταία εβδομάδα. Αυτό ήταν ειδική περίπτωση (τεράστιος χώρος και βιντεοσκόπηση) που τους έκανε να δίνουν εισιτήρια κατά χιλιάδες σε χορηγούς δωρεάν. Απλά αν έχεις να κάνεις έξοδα με αεροπορικά, ξενοδοχεία κλπ οι 100 λίρες είναι ουσιαστικά η ασφάλεια να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ας τα βρεις φθηνότερα τελευταία στιγμή
Γνώμη για Ranking Nicko?
Για ολα το σκεφτοταν, μολις επιασε το AMOLAD(ΜΩΡΗ ΔΙΣΚΑΡΑ) το καρφωσε κατευθείαν 1ο χωρις σκέψη.
Επειδή δεν έχω δει το video, αυτό είναι ranking μουσικής/καλλιτεχνικής αξίας ή προσωπικού βιώματος του Nicko την κάθε περίοδο (για όσα ήταν εκεί τουλάχιστον);
Γιατί είναι είναι το δεύτερο έχει ένα νόημα, αλλά αν είναι το πρώτο, και τύφλα στο μεθύσι να’ σαι, και να θες να τα κάνεις όλα μπουρδέλο, τέτοια κατάταξη δύσκολα βγάζεις.
Αγαπάμε Nicko, βέβαια, όπως και να 'χει το πράγμα.
Ειχε διαθεση χαβαλε το βιντεο,δεν ειναι οτι το πήρε πάρα πολύ σοβαρά.
Αλλα ασχοληθηκε, δεν τα ξεπεταξε… και στο τελος που του ειπαν να ανεβασει 7th son, Somewhere in time και Brave new world, εριξε ακυρο.
Το Number of the beast 12o δε θα το εβαζε ουτε η Λουκά😂
Τωρα το βλεπω και γω θελω να δω πως δικαιολογεί το καθε ενα ![]()
Δεν παιζει σε αυτο ![]()
Ναι μάλλον γι αυτο εβαλε το Virtual XI πάνω απο Iron Maiden ο μπαγάσας.
Don’t you think I’m a savior?
Don’t you think I could save you?
Don’t you think I could save your life? x1552 φορες κλπ