Το ενιαία αγορά μοιάζει να είναι inside joke πια, αλλά φαντάζομαι εκεί θα έχει άλλο αλγόριθμο στο shuffle και είναι διαφορετικό το προιόν /profit
6 συνολικα ή 7 συνολικα?
Τωρα εσυ βαλθηκες να με τρελανεις? Αυτα ειχα παραγγειλει απο το e-shop γτ τα χε σε παραδοση 1-3 ημερων. Μου βγαλανε οκ διαθεσιμοτητα και περναγανε οι μερες χωρις καμια ειδοποιηση. Τoυς πηρα και διαπιστωσανε οτι τελικα εχουν εξαντληθει. ΕΙναι μαλλον προιον που αποσυρεται και μονο αν εισαι τυχερος και το πετυχεις καπου κανα τελευταιο. Εχω παρει σχεδον ολα τα μαγαζια που το χουν στο σκρουτζ και παντου τα ιδια. Τωρα μιλησα και με ενα μαγαζι που μιλησε απευθειας με τον προμηθευτη και τους ειπαν οτι δεν υπαρχει πλεον
Πολυ πιθανο να αφησω τα 2.1 και να παω σε κατι τετοιο. Ειδα κατι τεστακια μεταξυ αυτου και αντιστοιχα 2.1 edifier σε παρομοιες τιμες, και αυτο εβγαζε πολυ πιο πλουσιο ηχο.
https://www.skroutz.gr/s/4211048/Edifier-R1280T-Brown.html?from=catspan
Όπως κάθε γεροντάρα (βλέπω τα πρώτα -ήντα να 'ρχονται με φόρα…) που σέβεται τον εαυτό της, φαντάζομαι, είμαι φίλος του φυσικού format. Οπότε:
Βινύλια, από εδώ
CDιά από εδώ,
και κασέτες, από το παρακάτω συλλεκτικό είδος (πρόσφατα του έκανα service και είναι σε άψογη κατάσταση!)
Τα ‘κατεβασμένα’ άλμπουμ παίζουν μέσω Winamp, έχω συνδέσει τον υπολογιστή με το στερεοφωνικό οπότε τα ακούω και αυτά από τα μεγάλα ηχεία.
Bandcamp έκανα προ μηνών sign up και ζήτημα να έχω μπει 2-3 φορές, και το youtube το χρησιμοποιώ μόνο όταν θέλω να τσεκάρω κάτι. Με spotify δεν έχω ασχοληθεί ποτέ!
Κατεληξα εδω.
https://www.skroutz.gr/s/5443078/Edifier-R1700BT-Brown.html
Η νεκροψια θα δειξει. Σιγουρα απο ποιοτητα, καθαροτητα ηχου κτλ θα ναι πολυ καλυτερα απο τα αντιστοιχα 2.1, απλα ελπιζω να μη μου λειψει πολυ σε ταινιες κυριως το subwoofer. Bεβαια εχεις την επιλογη να τους προσθεσεις και subwoofer οποτε ειμαστε οκ νομιζω
μόλις περάσουν το τεστ ενημέρωσε μπας κ κάνω κ εγώ καμια αναβάθμιση και αποσύρω τα logitech που έχω κοντά 15 χρόνια…
https://www.skroutz.gr/s/315376/Logitech-Speaker-System-Z313.html#reviews
Σκυλια ολα αυτα τα παλια. Κ τα δικα μου απο μλκ μου τα παιξαν.
Θα παιξει κ σπιριτ κρασερ για να τεσταριστουν. Λατρευω τον ηχο του διακου
Κατσικοπόδαρη είμαι η άτιμη. Χα χα χα
Τέσπα, ωραία αγορά φαίνεται να έκανες… Να τα χαρείς πολύ φίλε!
edifier, τίμια. προφανώς >200 εκεί ακούς ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ και ειδικά απο καλές πηγές.
να σαι καλα κατσικοποδαρη φιλη μας
Πρωτη εντυπωση. Ακουω πολυ καλυτερα ψιλομεσαιες συχνοτητες. Κατι πιατινια κτλ.
Και το κυριοτερο, για μενα τον αδαη, το μπασο ειναι μια χαρα δυνατο και καθαρο. Το χω κατω απο το 0 προς το παρον.
Καλα ξεκινησαμε!
Ενώ για πάνω από 15 χρόνια χρησιμοποιώ Winamp, χρειάστηκα να φτιάξω κάτι flac αρχεία και κατέβασα το Foobar. Πολύ απλό βέβαια αλλά ξενέρωτο ρε γαμωτο. Ούτε καν ωραία visualisations δεν έχει.
Επίσης ερώτηση…στο equaliser δεν έχει presets? Μόνο ότι φτιάξεις χειροκίνητα εσύ?
Εβαλα spotify.
Ειμαι πλεον ενα βημα πιο κοντα στο να καταλαβαινω τους νεους.
Fixxxed
Γελασα δυνατα ε
Παρτε και την πρωτη μου λιστα:
Πάει καιρός, αλλά είχα περιέργεια να ρωτήσω γιατί θυμόμουν κάποιος εδώ μέσα τα έχει αγοράσει. Πως σου φαίνονται τελικά τα Sennheiser 660s?
Ρωτάω γιατί εγώ αγόρασα τελικά τα HiFiman Sundara και είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά με τρώει η περιέργεια μήπως μου κάθονταν καλά τα Sennheiser…