σωστός
[SPOILER]το reunion με Tafolla όμως, τους έχω δει με τον Broderick :p[/SPOILER]
σωστός
[SPOILER]το reunion με Tafolla όμως, τους έχω δει με τον Broderick :p[/SPOILER]
Οχι!!! Να πα’ να γαμηθει ο Tafolla και τα σταριλικια του!!! Που εξαιτιας του δεν επανακυκλοφορησε το Ample γιατι ζηταγε τα κερατα του σε ποσοστα, και τωρα δεν το βρισκεις με τιποτα. Ασε που τα parts του Broderick δεν τα βγαζει με καμια Παναγια…
Ακριβώς έτσι. Νταξ΄καλός ο Joey, αλλά έλεος…
Αμ, Joey δεν τον λένε; Καραγκιόζης θα είναι…
όπου joey και μάλαμα ρε
Χαχαχχαααα, για σένα το έγραψα…:lol::lol::lol:
μ’αρέσω γιατί έχω γίνει πολύ προβλέψιμος
για ιστορικούς λόγους προφανώς το ήθελα…αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα μια χαρά κιθαρίστας είναι και ο tafolla…τώρα αν έκατσε και ένας σκάρτος Joey…τι να πως;
προφανώς αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα πως όλοι οι Joey είναι και γαμώ τα άτομα
Καλός Joey είναι μόνο ο Dorsey…
Με Ταφόλα το θέλω και εγώ το ριγιούνιον!
Καταρχάς δεν θα έχει πρόβλημα με τα μέρη του Broderick, μια χαρά παπατζής είναι και τη δένει κόμπο την κιθάρα και κατά δεύτερον, θα ακούσουμε το Crucifix ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, χωρίς την ΑΙΣΧΡΗ, ΞΕΝΕΡΩΤΗ, ΣΚΑΤΕΝΙΑ αλλαγή στην αρμονία στο σόλο μετά το σκάσιμο που έβαλε ο Broderick στο Decade… και αναπαράγει έκτοτε λάιβ (άμεσος μαρασμός τσουτσουνιού).
Εγώ πάντως δεν ψοφάω για Broderick. Έχει κάνει και καλή δουλειά και έχει γράψει και κομματάρες, δεν αντιλέγω αλλά σαν σολίστας είναι όλο μέλι και ελάχιστη τηγανίτα. Για του λόγου το αληθές, δείτε πώς αποδίδει τα σόλο του Friedman: Νότα προς νότα 100% και είναι άψυχα εντελώς.
βάζει βασικά την τεχνική πάνω από το συναίσθημα και γενικά είναι γαλοπουλατζής (από τους καλούς όμως)
πχ σολο harder than steel δεν θα βγάλει ποτέ στη ζωή του…λίγες νότες αλλά σκέτη απόλαυση
Ρε μην μου απομυθοποιειτε τα ειδωλα ρε!!!
Προτεινω συμβιβαστικη λυση: Στα του Ample & Fourth να ανεβαινει ο Tafolla…στα των Age και επειτα να ανεβαινει ο Χρηστος…δεν μπορω να φανταστω πχ Fate’s Triumph χωρις τα sweep arpeggios του Broderick…
Vic, οσον αφορα τα solos του Friedman, μαλλον το κοβω για απαιτηση του Mustaine, που θα ηθελε καποιον που να μην αλλαζει τα solos, οπως πχ εκανε ο Pitrelli κλπ. Γιατι μπορει οσα επαιξε με Panzer να ηταν “πιο τεχνικα πεθαινεις”, αλλα επαιζε ετσι ακριβως οπως επρεπε να παιξει για να ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ το κομματι. Δεν πιστευω οτι στο Thane To The Throne πχ θα ταιριαζαν αργα solos…
Τεσπα, ας γινει το reunion καποια στιγμη…ολα τα αλλα θα ειναι ελασσονος σημασιας (πως τα λεω γαμω την πουτανα μου)
Τώρα τα είδα αυτά…
Δεκτή η συμβιβαστική λύση από την μεριά μου!
Για το σχόλιο περί Mustaine, καλά το κάνει και του ζητάει ακριβή εκτέλεση, τα σόλο του Friedman χαρακτηρίζονται από την φράση “γαμημένα άψογα” και δεν θέλω ποτέ ξανά στην ζωή μου να βιώσω την σφαγή που έκανε ο Πιτρέλι πάνω στην σκηνή*.
Νότα προς νότα τα έπαιζε και ο Φρίντμαν όμως (!) αλλά έλα που υπάρχει μια τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα. Η διαφορά μεταξύ ενός καλού και ενός τεχνικού κιθαρίστα, αν με εννοείς. ΟΚ, ίσως τον αδικώ γιατί στα δικά του σόλο δεν είναι και τόσο κακός αλλά και πάλι, οι ασκήσεις που έβαλε ο Ταφόλα στο Fourth Judgement μου ακούγονται εκατό φορές πιο παθιασμένες (και καυλωτικές) από τα σόλο του Μπρόντερικ…
Συμφωνώ απόλυτα… Γενικά όταν ο κιθαρίστας βγάζει μόνο βιρτουοζιλικι στα σόλο του μου τη δίνει!!! τι να τα κάνω τα αρπιτζια, τα λεγκατα, τα σπαγκατα αν δεν έχει ψυχή??
Για την διαφορα μεταξυ Friedman-Broderick, η δικη μου εξηγηση ειναι πως τα σολο ειναι “παιδια” του Friedman, ενω ο Chris ειναι απλα ενα hired gun. Γενικα, στο θεμα Broderick δεν αποκλινουν και πολυ οι αποψεις μας, μονο που εγω δεν κοιταζω αν ο κιθαριστας ειναι ψυχρος κλπ, αλλα το αν ΕΜΕΝΑ μου εγειρουν συναισθηματα τα σολο του (πολλες φορες βεβαια συμβαινουν και τα δυο πχ με τα σολο του Oliva η του Gary Moore ξερω 'γω). Και εννοειται πως κι εγω καυλωνω τη ζωαρα μου με τα σολο του Tafolla στο Ample (που ειναι ο ισως αγαπημενος μου μεταλ δισκος ολων των εποχων) και στο Fourth. Οσον αφορα τον Πιτρελι τωρα, περαν του οτι το επιθετο του θυμιζει εναν απο τους γνωστοτερους αοιδους του συφερτου των αποκαλουμενων “λαϊκων τραγουδιστων”, και περα απο την κοιμισμενη φατσα του, συμφωνουμε απολυτα οτι ηταν και σφαχτης ορισμενων απο τα σημαντικοτερα solos της ιστοριας. Ειδικα στους Savatage, μακαρι να αναλαμβανε ΟΛΑ τα solos o Caffery μετα τον θανατο του Criss…
Σόρι, τί ακριβώς κάνετε εδώ πέρα τόσες μέρες; Πάτε να συγκρίνετε τον τίμιο Μπρόντερικ με τον Τάφολα; ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟΛΑ; Έτσι απλά αδικείτε τον Μπρόντερικ. Για όσους το ξεχάσαν, ο Τάφολα είναι τζαζ κιθαρίστας που απλά κάποτε έπαιξε σε μέταλ μπάντα. Τί συζητάμε τώρα. Επίσης είναι άδικο να συγκρίνετε τον Μπρόντερικ με το μεγαθήριο Φρίντμαν. Είπαμε! Συγκρίνετέ τον καλύτερα με αυτούς της γενιάς του να δούμε εκεί πέρα ποιόν μπορεί κάποιος να βγάλει καλύτερό του.
Εγω παντως ηδη εχω πει οτι ειναι [B]ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ[/B] [SIZE=“1”](προς αποφυγη κλασικων ποστς)[/SIZE] ο καλυτερος κιθαριστας στο μεταλ τα τελευταια 15 χρονια. :roll: Και εννοειται ουδεμια συγκριση με Φριντμαν…
Α και, +1 για το “τιμιος” πριν το “Μπροντερικ”.
Άκου λέει δεν θα μπορεί να παίξει τα σόλο του μπροντερικ… Χαχαχα!!! Κλάιν Μάιν!!!
https://www.youtube.com/watch?v=OHIzIVNtKMQ&feature=youtube_gdata_player
Καλύτερο του Broderick; Ο Loomis. Από κάθε άποψη. Εντάξει, από τεχνική δεν ξέρω στα 260 bpm ποιος αισθάνεται πιο άνετα αλλά δεν με νοιάζει και καθόλου.
Προτιμώ επίσης χίλιες φορές τον Romeo γιατί εμπλούτισε επιτέλους και κάποιος την Malmsteen-εια οδό.
Από shredders γενικότερα προσθέτω και τους Mattias IA Eklundh και τον Bumblefoot. Άλλη φάση βέβαια αλλά νταξ.
ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ…
Ο γαμηστεροτερος heavy/power metal δισκος ολωνε των εποχωνε…
Μαλάκα δε σε κάνω πλάκα! Θα αρχίσω να κρατάω αρχείο για πόσους δίσκους/κομμάτια/τραγουδιστές/κιθαρίστες/drum techs/καθαρίστριες λες τέτοιες υπερβολές!!!