Jag Panzer

το 2012 καταστρέφεται ο κόσμος. το ξέρουμε. γιαυτό τους βλέπουμε όλους φέτος. γιαυτό και το με΄σα στο 12 θα ανακοινωθεί reunion των panzer με το αρχικό σχήμα και με live εκτέλεση όλου του ample destrustion. no worries8)

[B][SIZE=“2”]ΑΑΑΑΑΑΑΑ… ΑΡΓΚ… [/SIZE][/B]Αμα γινει αυτο ετοιμασου για μαχη…

εχουμε καμμια εξελιξη σχετικα με το reunion??:-k

http://vimeo.com/34962869

η συνεντευξη που εδωσε ο Mark Briody στην εκπομπη του MetalZone στον επικοινωνια FM…

λέει τίποτα καινούργιο που να μας γεμίζει ελπίδες?

γισ panzer οχι… για ενα καινουργιο project λεει…
ακου το ρε… βαριεσαι???

είμαι στο γραφείο :stuck_out_tongue:

Μιας και ακουγα δισκογραφια Jag Panzer τις τελευταιες μερες,αποφασισα οτι ο παραπανω ειναι μαλλον(μεσα στους 2 τελοσπαντων) καλυτερος τους στα 00ς και 3ος καλυτερος γενικοτερα.
1.Ample Destruction
2.The Fourth Judgement
3.???Mechanized Warfare???

1 - Ample
2 - Fourth (προσωπική αδυναμία)
3 - Thane to the Throne

Προτιμώ και το gasp! Casting the Stones από το Mechanized.

Με μένα, όταν με πιάνει η μούρλα με Jag Panzer, πάντα κονταροχτυπιούνται τα The Fourth Judgement και Mechanized Warfare για 2η και 3η θέση αλλά πάντα δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στο Mechanized, δε ξέρω γιατί.

Μήπως επειδή σκοτώνει; :stuck_out_tongue:

8.Casting the Stones
9.Dissident Alliance

Κατ’ αρχας, η κορυφαια τριαδα των Jag Panzer, ειναι

1. Ample
  2. Fourth
  3. Thane

και αυτο το δεχομαστε αξιωματικα γιατι δεν επιδεχεται αμφισβητησεως. Απο ‘κει και περα, τα δυο πιο αδυναμα, ειναι αυτα που γραφει ο dargaard απο πανω, με το Casting βεβαια, να ειναι αρκετα σκαλια πιο πανω απο το “Dissident” το οποιο ηταν η προσπαθεια των JP να μπουν σε χωραφια τελειως διαφορετικα απο αυτα στα οποια παιζουν μπαλα. Οσον αφορα το “Mechanized”, τωρα, ειναι αναμφιβολα τρελος δισκος, ομως στην καρδια μου και στα ηχεια μου, κονταροχτυπιεται στα ισια με το “The Age Of Mastery” που και αυτο εχει τρελες κομματαρες αλλα κυκλοφορωντας αναμεσα στο “Fourth” και το “Thane” πηρε λιγοτερη προσοχη απ’ οση του αξιζε.

Το dissident alliance δεν είναι panzer!!! :stuck_out_tongue:

…και το Casting the stones διακορεύει πωπουδάκια…

Ναι αλλα ολα τα υπολοιπα (εκτος του dissident) εκτος απο πωπουδακια, διακορευουν συμπαντα, μανες, αδελφες, θειες, ξαδελφες, παρθενες, παντρεμενες, ανυπαντρες, μυαλα, ζωες, σκεψεις, συνειδησεις…

Σε βρίσκω πολύ άδικο να συνδέεις έτσι προβοκατόρικα την δισκάρα με την σχεδόν κουράδα.

Εφταχορδίσανε στο Casting the Stones, νεβερμορίσανε ίσως ακόμα πιο ακριβώς και ξέρω ότι για πολύ κόσμο αυτό είναι βλασφημία και ιεροσυλία και μιαρό. Άσε δε που έβαψε τα νύχια του μαύρα ο Τύραννος.

Παρόλα αυτά, εγώ θεωρώ ότι έχει ανελέητες κομματάρες μέσα και μου φάνηκε πολύ ευπρόσδεκτη η μίξη κλάσικ US Metal με την μοντέρνα αισθητική των Nevermore. Χρειαζόταν ένας τέτοιος δίσκος. Ακόμα και οι πιο πιουρίστες πάντως δεν μπορούν να αρνηθούν κάποια έπη που έχει μέσα…

Εντάξει, είναι μαλακία να θεωρούμε Panzer το DA…
Επίσης είναι μαλακία να μπαινει διαβάθμιση στα άλμπουμ τους, πλην του Ample Destruction, που η γνώμη μου γι’αυτό με έχει κάνει γραφικό στο φόρουμ.
Kαι το Casting σπέρνει.

MECHANIZED WARFARE ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τουλαχιστον ολοι συμφωνουμε για τον καλυτερο και τον χειροτερο τους.Σπανιο πραγμα,χαχα

Ευκαιρια να ψηφισω κιολας.Θα την δωσω στο Fourth Judgement μπας και του δωσει κανενας αρχαριος με την μπαντα την ευκαιρια που του αξιζει.