Jazz συναυλίες

Οι SMV ήταν όντως καταπληκτικοί αν και βρίσκω υπερβολικά πολλά σχόλια που έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό. Τα λεφτά τα άξιζαν πάντως και με το παραπάνω. Είχα κάποιες ενστάσεις σχετικά με τα απαίσια cheesy synths που ακούγονταν σε μερικά κομμάτια και επίσης με τα ξενέρωτα βαρετά drums (ο ήχος τους βασικά ήταν σκέτη καταστροφή κατά την άποψή μου) κατά τη διάρκεια του Live.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε φυσικά ο Clarke με το ακουστικό μπάσο. Ήταν πραγματικά μαγικός’ το κομμάτι που έπαιξε έσταζε μέλι. Ο Wooten αφάνταστα τεχνικός όπως πάντα και ένας Miller για τον οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα ιδέα, να σλαπάρει ανελέητα, γκρουβάροντας μέχρι το τέλος (αυτό το κλαρινέτο τί το ήθελε; Είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά γενικά μέτριο παίξιμο). Γενικά πάντως πολύ εντυπωσιακό σύνολο. Όποιος δεν ήρθε, έχασε :slight_smile:

Δυστυχώς δεν θα είμαι στο Mclaughlin - Corea μιας και αποφάσισα να κοιτάξω για εισιτήρια τελευταία στιγμή μετά από παρότρυνση του φίλου Mule . Ελπίζω να είναι καταπληκτικά και να μεταφέρετε την εμπειρία και σε μας τους απόντες :slight_smile:

[SIZE=“6”]5 PEACE ΑΥΡΙΟ! :D[/SIZE]

Εκτός από τη γνωστή παρέα από Θεσσαλονίκη θα έρθει κανένας άλλος από εδώ;

:yahoo::yahoo: Ελπιζω να με πιασει ο υπνος,εχουμε και θανατερο διημερο :lol:

Είδαμε ένα live που θα μείνει ιστορικό. Ό,τι και να γραψω θα είναι λίγο.
Ελπίζω να κυκλοφορήσέι κάποιο live από αυτή την περιοδεία.
Τα ντουέτα McLaughlin-Corea στην αρχή και στο encore ήταν από τις κορυφαίες εμπειρίες ζωντανής μουσικής που έχω ακούσει ποτέ μου.

Καλή φάση που βρεθήκαμε ξανά με τον Page και χάρηκα πολύ που γνώρισα και τον Shortsman.

Είδα και τον Κισατζεκιάν να τραβάει φωτογραφίες, ελπίζω να ανέβουν κάποιες από αυτές στο Rocking, αφού στο Παλλάς δεν μας επιτρέπεται να τραβάμε φωτογραφίες… [-X

Ο Herbie Hancock είναι ήδη sold out από χθες την 1η ημέρα της προπώλησης. 8O

Το απίστευτο είναι η λογική στις τιμές των εισητηρίων στο Μέγαρο: Οι πρώτες σειρές έχουν τα φτηνότερα εισητήρια (10?) και ο εξώστης τα ακριβότερα (40?) γιατί εκεί έχει λέει την “καλύτεροι ακουστική”…:-s

Είναι τρελοί αυτοί οι “κλασσικάκηδες” :p:lol:#-o

Ε, όχι ρε γαμώτο. Δηλαδή δε θα πάω σε καμία από τις τρεις;;; Πώς τα κατάφερα έτσι…#-o

Πρέπει να βγάλω πιστωτική μου φαίνεται…

:cry::cry::cry::blow:

Ας προσεχα ομως, αλλη φορα δε θα εχω την ψευδαισθηση οτι μπορω να βρω εισιτηρια σ αυτο το μερος. Στην τελικη μλκ δεν ειναι να παω εγω που ειναι απο τους αγαπημενους μου καλλιτεχνες και να χτυπιεμαι στο ακουσμα ενος καμιλιον, και να μην παει μια καθως πρεπει 60αρα λεφτου που θα πρεπει να δει τη φατσα της σε κανα ραπορτο στο γυαλι?:stuck_out_tongue:

Δεν είναι θέμα πιστωτικής! Εξαντλήθηκαν από τα ταμεία πριν να μπορείς να αγοράσεις online ή τηλεφωνικά!
Η παρέα μου σταθήκαμε τυχεροί που το πήρε έγκαιρα είδηση και έτρεξε ένας από εμάς και πήρε 11 εισητήρια! Ο προηγούμενος και ο επόμενος πήραν από 10! 8O

Δες πμ :wink:

Ούτε θέμα χρημάτων είναι! Όπως έγραψα και πιό πάνω τα ακριβότερα είχαν 40?! Τόσο έχουν τα φτηνότερα στο Παλλάς! [-X
Βασικά είναι θέμα μαλακισμένης οργάνωσης και διαδικασιών: Στο Μέγαρο έχουν προτετραιότητα τα μέλη του “συλλόγου φίλων της μουσικής” ή πως αλλιώς τους λένε κλπ.
(Λες και μόνο οι κλασσικόβιοι είναι φίλοι της μουσικής, οι υπόλοιποι είμαστε “φίλοι του ποδοσφαίρου”) :p#-o
To site ανακοινώνει μία ημερομηνία έναρξης προπώλησης, μπορεί να μπορείς να κλέισεις online, πορεί και να χρειάζεται να τρέξεις εκεί!
Ιδιαίτερα βολικό για όσους μένουν εκτός Αθήνας! #-o:p

Τεσπα, αφού είσαι τόσο οπαδός, δεν χάνεις τπτ να περάσεις μία βόλτα από εκεί την ημέρα της συναυλίας. Όλο και κανένας “φίλος της μουσικής” δεν θα τα καταφέρει να έρθει και οι φίλοι του θα ψάχνουν να ξεφορτωθούν το εισητήριο… :wink:

Φιλε Mule, δεν υπονοησα θεμα χρηματων. Σωστος παντως, δε χανω τιποτα να περασω. Δεν ειμαι τοσο οπαδος του Herbie, απλα ρισπεκτ, εχει γραψει τονους ποιοτικης μουσικης, κι ειναι αναμεσα στους επιδραστικοτερους μουσικους-καλλιτεχνες στη τζαζ/σοουλ/φανκ/ρεγκε/οτιδηποτε γκρουβι σκηνη.:slight_smile:

Οπως ειπε και ο Mule οτι και να πουμε για αυτο το live ειναι λιγο…Ειδικα στα ντουετα πιανο κιθαρα ηταν ο αυτοσχεδιασμος και η μουσικοτητα στον υπερτατο βαθμο

Πηγα σημερα Planet X. Απολαυστικο σοου για οποιον ενδιαφερεται, καθαρη διαρκεια σετ ισον μια ωρα και σαρανταπεντε λεπτα. O Donati ειναι οντως λιγο παπατζης, αλλα με τη καλη εννοια. Πολυ χαμηλων τονων αποδειχθηκε ο Sherinian και δε το περιμενα. Θ’ ακολουθησει κι επισημο report.

Kαι εγώ χθες πήγα.
Κρίμα που δεν είμασταν ούτε 50 άτομα…:frowning:

ΟΚ, πολλές συναυλίες μαζεμένες, ακριβό εισητήριο καθημερινή κλπ. αλλά με τόσο κόσμο που έχουν οι Τheater στην Ελλάδα περίμενα πως το όνομα του Sherinian από μόνο του να αρκούσε για να μαζέψει παραπάνω κόσμο, πέρα από το σύνηθες κοινό του Φακανά (μουσικοί που έρχονται να χαζέψουν τους “παίχτες” κλπ.)

Πως ηταν το Live γενικοτερα?

Δες τα πμ σου.

Και όμως κάποιος κατάφερε να τραβήξει βιντεάκι στο Παλλάς.

ουτε εγω πηγα που ημουν αθηνα φαντασου…

δεν ηξερα που ειναι…που να τρεχω παραλιακη, κ ειχα σκασει κ 65 ευρα για SMV…κριμα…καλα ηταν??? πες μου οχι να μη στεναχωριεμαι…

Αν έπρεπε να επιλέξεις μεταξύ SMV και Planet X και πήγες μόνο SMV για μένα έκανες την σωστή επιλογή! :wink:

Την Τετάρτη που μας πέρασε πήγαμε στο Half Note που έπαιζε ο Phillip Walker και ήταν τέλεια! Πιάσαμε και κουβέντα με τον σαξοφωνίστα που ήταν τρελό άτομο :lol:

Αυτή τη βδομάδα παίζει ο drummer του Miles Davis, Al Foster και το ψήνω 8)

Τον Walker τον έχασα παρ΄όλο που ένας φίλος με έψηνε να πάμε.
Aύριο θα είμαι Hancock. :roll::smiley:
Σχετικά με τον Foster, Cozy δες πμ. :wink:

Ti εγινε πολυ ησυχια βλεπω εδω…

Μαλλον χασατε τη λαλια σας απο τη συναυλια του Χερμπι.

Πειτε και σε μας τους ατυχους τι χασαμε…Μule, σε σενανε μιλαω:wink: