Jazz συναυλίες

Σχετικά με τους Almost RTF (Corea-Clarke-White): Ανακοινώθηκε πως στις συναυλίες που θα δώσουν την επόμενη εβδομάδα στο San Francisco θα παίξουν μόνο ακουστικά.
Ενδιαφέρον…

πολυ ενδιαφερον !

Βγήκαν τα εισητήρια για Corea-Clarke-White και Branford Marsalis, εγώ χτύπησα χθες τα δικά μου.
Ως συνήθως στο Παλλάς είναι ακριβά: Για CCW άπό 50? ως 100? και για Marsalis από 40?

Oχι ακουστικα ρε σεις!Τες πα,εγω ουτως η αλλως με υπερπροσπαθεια θα ερθω ,αν τελικα ερθω λογω μη βολικης ημερομηνιας.50 τελικα,ε?Οκ

Φιλε Mule,εμαθα επισης οτι ερχεται στον Φακανα για συναυλια και για master class ο θεος Steve Gadd.Δεν θυμαμαι ομως ημερομηνια

στο παλλας περσυ που πηγα SMV τα πιο ακριβα εισητηρια ειχαν 80 ευρω…τι εγινε φετος και πηγαν 100?:-k

:wink:
Και εγώ άκουσα για κάτι μεγάλα ονόματα φέτος στον Φακανά. Τόσο σαν καλεσμένοι για να παίξουν με την μπάντα του Φακανά όσο και μόνοι τους.
Μόλις μάθω αναλυτικό πρόγραμμα θα το ποστάρω και εδώ.

Εγινε πως εδώ είναι ο Chick Corea, ο μεγαλύτερο ίσως εν ζωή jazz μουσικός. Και πέρυσι για Corea-McLaughlin (5 peace band) τα ακριβά είχαν φτάσει σε τέτοια ύψη. :frowning:
Ευτυχώς που υπάρχει και το Μέγαρο όπου βλέπουμε μεγάλους καλλιτέχνες αντικειμενικά φτηνά.

η συναυλια corea-white-clark ειναι μαζι με τους bela fleck & The original Flecktones. στο ιδιο event και τα δυο σχηματα. δεν ειδα να το αναφερετε καπου γι αυθτο σας το λεω.

original flecktones σημαινει χωρις τον jeff coffin στο σαξωφονο αλλα με τον πληκτρα που ειχαν παλια.

Δεν βλάπτει που το ξαναλές αλλά διάβασε και δύο σελίδες πίσω: :wink::stuck_out_tongue:

Θα κατέβεις φίλε;

ρε κοιταζω ξανακοιταζω δε διαβασα κατι αντιστοιχο. :stuck_out_tongue: μηπως ειμαι γκαβος?

θα κατεβω! κ πολυ πιθανον μονος μου. εαν εχεις παρει εισητηριο πες μου να παρω καμια θεση κοντα αν υπαρχει.

Βump, μεθαύριο έχουμε Corea-Clarke-White με Bela Fleck & Flecktones! :slight_smile:

Ζηλεύω! Οποιος μπορεί ας παει… είναι εγγύηση.

Είχα δει τον Corea στην Θεσσαλονίκη πριν απο μερικά χρόνια και ήταν απίστευτος. Ισως ο κορυφαίος εν ζωή τζαζ πιανίστας.

Μεγάλο live χθες, έπαθα πλάκα με τον Fleck και τους Flecktones, Corea-Clarke-White στα αναμενόμενα ψηλά επίπεδα.
Καταπληκτικό 20λεπτο encore με τις δύο μπάντες μαζί στη σκηνή να παίζουν το Spain του Corea.8)

Καιρός να επαναφέρω αυτό το θρεντ αφού έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις (και για κάποιο λόγο συνεχίζεται η παράδοση οι μεγάλες jazz συναυλίες να γίνονται φθινόπωρο-μάλλον έχει να κάνει με τον προγραμματισμό του Παλλάς :wink:)

Σάββατο 13/11 Terence Blachard στο αναξιόποιστο Gazarte
Mε κάθε επιφύλαξη για τη διεξαγωγή της συναυλίας, οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες.
Κατά τα άλλα, αν πραγματοποιηθεί θα δούμε έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους τρομπετίστες σε μικρό χώρο. Δείτε και πρόσφατη πρόταση μου στο rockipedia.

Kυριακή 28/11 Sonny Rollins στο Παλλάς

Πρώτη φορά που μας επισκέπτεται ο κορυφαίος σαξοφωνίστας (που έβγαλε και δισκάρα πρόπερσι), λογικά πάει για sold out, όσοι ενδιαφέρεστε για εισητήρια φροντίστε έγκαιρα!

Καλά ο Sony Rollins δεν χάνετε με τίποτα. Είναι ένας απ’τους λίγους τζαζίστες που ζουν εκείνης της εποχής (Coltrane κλπ) , και απ’οτι μου είπαν είναι ακμαιότατος δεν είναι καννάς ψόφιος. Βέβαια από την άλλη πλευρά πρέπει να μας δουλεύουν λίγο με τις τιμές των εισιτηρίων, 70 ευρώ το φθηνότερο;; Have Mercy.

Όσων αφορά τον Terence Blanchard δεν έχω διαβάσει κάτι γι’αυτό, αν ισχύει θα ήθελα να πάω αλλά άμα είναι να είμαι σαν ΜΑΛΑΚΑΣ στον διάδρομο του μαγαζιού ενώ θα βλέπω άσχετους γιάπιδες να κάθονται στα τραπέζια καλύτερα να τον ακούσω σπίτι μου.

Είδα τώρα στην σελίδα του Παλλάς πως θα φέρουν και Maceo Parker, στις 19 Οκτωβρίου, με 43, 53, 63 ? http://www.ellthea.gr/index.php?module=event&id=188&lang=el

Επίσης παίζει κάποια στιγμή -δεν ξέρω πότε- η Anoushka Shankar , και ο Arturo Sandoval στο μέγαρο.

Sonny Rollins λογικα mule θα κατεβω να τον δω (αλλα το χρηματικο με σκοτωνει). Αλλα και Maceo Parker !!! Αυτο θα προσπαθησω να μην το χασω με τπτ παρολο που θα ειναι μες στην ξενερα το παλλας…
Αμα μαθεις φιλε Yojimbo για Sandoval και Shankar ποτε ερχονται ριξε ποστ.
Παλι χαμος θα γινει φετος :!:

[SIZE=“4”]BILLY COBHAM[/SIZE][SIZE=“3”] Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στο Θέατρο Badminton.[/SIZE]

Πωωωωωωωωωωωωωω… Πάνε τα λεφτά μου!!! :stuck_out_tongue: …και μου την σπάε και το Badminton, σαν κέντρο των ψευτοκουλτουριάρικων γιάπηδων μου κάνει. :slight_smile:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 25 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ 30 ΕΥΡΩ
Α ΖΩΝΗ 45 ΕΥΡΩ
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 60 ΕΥΡΩ[B]

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:[/B]
WWW.TICKETSERVICES .GR , και 210- 7234567
ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 39- ΣΤΟΑ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ BADMINTON

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ? 210 6980044

Θα είμαι στρατό…Χωρίς να έχω ακούσει πολλά,25 ευρώ είναι άκρως δελεαστικά…:frowning:

Έτσι νιώθουμε και εγώ και η παρέα μου για αυτή τη συναυλία, απαράδεκτη τιμή!
Αλλά τελικά μας βλέπω να τα σκάμε γιατί ο Rollins μόλις έκλεισε τα 80 και ναι μεν όλοι λένε πως είναι ακμαίος αλλά δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα…

Δυστυχώς δεν μας φτάνει το ξενέρωμα με τους άσχετους στα τραπεζάκια σε Gazarte και Half Note (τους “γιάπηδες” που γράφεις Yojimbo) αλλά ακριβώς την παρουσία τους σε αυτές τις συναυλίες την πληρώνουμε και μέσω των ακριβών εισητηρίων στο Παλλάς… [-X

Καλώς τον! :slight_smile:
Φίλε σε νιώθω (δες τι γράφω και πιό πάνω) και ας μην είμαι φοιτητής εδώ και πολλά-πολλά χρόνια! Το κακό έχει παραγίνει…
Πολύ χαίρομαι που έρχεται και ο Maceo πάντως, έχει να έρθει πολλά χρόνια.
Μακάρι να μπορέσεις να έρθεις και για τους δύο. Μόλις σκφτείς τι θέλεις να κάνεις ας μιλήσουμε. :wink:

Καλή θητεία Hopeto! 25? και 30? είναι όντως μία καλή τιμή. Δεν ξέρω με τι μπάντα έρχεται ο Cobham αλλά σίγουρα θα τον τιμήσω και πάλι!

http://www.gazarte.gr/show.aspx?id=81

Kαι τα δύο βράδια μέσα θα είμαι!!! 8)

Δεν σχολιάζω καν το “opening act”, τουλάχιστον δεν θα συμμετέχει ο ακατανόμαστος! :lol:
Επίσης, ειδικά για τις 30 το “οpening act” είναι χρήσιμο για να προλάβουμε να δούμε και το τέλος του ντέρμπυ! :wink: