Judas Priest 15/7/2022 Release Festival

Είχε βγει ανακοίνωση πριν κάποιες μέρες ότι η τιμή προπώλησης αλλάζει στις 16/5

1 Like

Όοοου νόοοου. Δεν μπορώ να τα πάρω από τώρα. Πω γαμωτο θα βγουν πιο ακριβά.

Ευτυχώς που διάβασα ότι αλλάζουν οι τιμες από αύριο και χτύπησα Judas μαζί με slipknot πακέτο στα 93 ευρώ με τις κολοπρομήθειες τους.
Αν μου έλεγες πριν 15 χρόνια ότι θα πλήρωνα 60αρι για το ραπομεταλ θα σε έβριζα αλλά παλιμπαιδισμός νομίζω λέγεται.

Πάντως Judas priest, COF , GLENN HUGHES είναι δυνατό πακέτο.

Νομίζω ότι πριν 21 χρόνια ήταν πιο δυνατό :laughing:

15 Likes

Το πρώτο μου ροκγουειβ.δε μπορούσα να σκεφτω τίποτε άλλο αρκετές μέρες!!!

10 Likes

Ούτε καν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές έχει αναφερθεί (και ξανααναφερθεί) στο forum το Rockwave του 2001, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Κάποια στιγμή, έχω μια μικρή ιστοριούλα να διηγηθώ από την συγκεκριμένη ημέρα, εκεί στο topic της νοσταλγίας.

6 Likes

Μάγκες μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει όριο ηλικίας στην προσέλευση? Πρέπει τα παιδιά να είναι πάνω από κάποια ηλικία?

Από εδώ:

- Υπάρχουν παιδικά εισιτήρια και ποιες είναι οι τιμές τους;

Tα παιδιά έως 6 ετών μπορούν να εισέλθουν στο φεστιβάλ χωρίς εισιτήριο.
Από 7 έως 12 ετών, μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο τους μόνο
από το ταμείο του φεστιβάλ, την ημέρα της εκάστοτε συναυλίας.

Το συγκεκριμένο εισιτήριο θα είναι στη μισή τιμή της τελικής τιμής του κανονικού εισιτηρίου
της εκάστοτε ημέρας (δηλαδή της τιμής που πωλούνται τα εισιτήρια στο ταμείο
και όχι στην τιμή της προπώλησης)

3 Likes

Άρα τσάμπα θα τον βάλω :metal:

3 Likes

Κι εμενα το πρωτο Rockwave μου αυτο ηταν, οπως και επισης το πρωτο μου metal festival, μολις πριν λιγους μηνες ειχα κλεισει τα 18 και ως τοτε ειχα δει μονο μπαντες σε μικροτερους χωρους.

Η πρωτη μερα ηταν απιστευτη πραγματικα, ακομα θυμαμαι αρκετα πραγματα παρολο που εχουν περασει τοσα πολλα χρονια.

Priest, Megadeth, Savatage Γκαμησανε και οι τρεις. Οι CoF δεν ηταν και τοσο του γουστου μου (ακομα δεν ειναι ιδιαιτερα) θυμαμαι το κραξιμο και οτι δεν τους ευνοησε και η ωρα και η ζεστη. Τους Rotting Christ ηταν η πρωτη φορα που τους εβλεπα live, μου ειχαν φανει πολυ ενδιαφεροντες και καπως σοκαριστικοι επειδη τα extreme metal ακουσματα μου ακομα ηταν πολυ λιγα (ακουγα κυριως heavy/power/thrash και classic/prog/hard rock τοτε)

Οι κοπέλες δεξιά και αριστερά στη σκηνή?

2 Likes

Εισαι σαρδαναπαλος και σατυρος, εγω για τη μουσικη πηγα :stuck_out_tongue: (θυμαμαι πως ειχαν τα γυναικεια φωνητικα κανονικα live αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν ωραιες!)

1 Like

Μας ειχε φαει το λιοπυρι ρε, 135 βαθμους ειχε.

2 Likes

Ναι αλλά ήμασταν νέοι

7 Likes

Και με χαρτινα εισιτηρια!

7 Likes

18 χρόνων παιδιά και ΠΑΣΟΚ με Σημιταρο, και Savatage. Ααααχχχ

Εντωμεταξυ είναι σε δραχμές το εισιτήριο, αλλά γράφει και το αντίστοιχο σε ευρώ, στο οποίο μπήκαμε 6 μήνες μετά. 41 ευρώ (με βασικό μισθό 457* τοτε το αντίστοιχο του σε ευρω) και έβλεπες όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα.

2 Likes

Αυτό το είχα ξεχάσει. Για του λόγου το αληθές όμως…

…αυτά που δεν θα μπορούσα να ξεχάσω βέβαια, είναι η ανέλπιστα καλή εμφάνιση των Savatage με τον Diamond Jiniya στο μικρόφωνο, τους επίσης πολύ καλούς Megadeth με τον Mustaine κατά την καθιερωμένη παρουσίαση της μπάντας να ρωτάει “ποιος είμαι εγώ;” όταν ήρθε η ώρα να παρουσιάσει τον… εαυτό του, και τους Priest με τον Ripper να δείχνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, μέχρι που βέβαια ήρθε εκείνη η εμφάνιση τους 10 χρόνια μετά και ο 60ετής τότε Halford έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Οι Cradle of Filth έπαιζαν τρίτοι τότε, κάτω μόνο από τους Priest και τους Megadeth, αλλά το φως του ήλιου δεν τους βοήθησε, όπως και η αδιαφορία – δυσφορία της συντριπτικά μεγάλης πλειοψηφίας του κοινού που έφτασε μέχρι του σημείου να πεταχτούν και κάποια μπουκάλια στη σκηνή. Ο πάντα ψύχραιμος και φλεγματικός Άγγλος Dani όμως δεν έχασε το χιούμορ του και κλωτσώντας ένα μπουκάλι σχολίασε: “να σας μάθω και λίγο ποδόσφαιρο γιατί αν κρίνω από την εθνική σας δεν είστε και τόσο καλοί” - προ 2004 όλα αυτά να υπενθυμίσω!

Η ζέστη δεν θυμάμαι να με είχε ενοχλήσει τότε… τώρα πια βέβαια, ο “εσωτερικός θερμοστάτης” είναι πολύ πιο… ευαίσθητος!

8 Likes

Σχετικά με τη ζέστη και το Rockwave νομίζω δεν υπάρχει πιο cult, σουρεάλ φάση από τους Immortal στο Αγιο Κοσμά με το corpse paint να στάζει πάνω στις κιθάρες και να τρέχει στο σώμα τους.

7 Likes

Και που να τους είχες δει στην Ποσειδώνος να περιμένουν ταξί μέσα στο λιοπύρι, επειδή τους ξέχασε ο τύπος που θα τους πήγαινε στο συναυλιακό χώρο

5 Likes

6glgoa

3 Likes