Judas Priest (χωρις KK Downing) - Whitesnake - Opeth - Firewind etc July 5th Athens

γκουχου γκουχου

Ναι έχεις δίκιο αυτή την είδαμε ήδη στη Σαλόνικα (*3). Παράληψη! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

έεεετσι 8)

Edit:
πως σβήνει το μήνυμα?? κόλλησε το net και πόσταρε 2 φορές.

έτσι 8)

…κάτι είπε χθες ο Χάκος, και για τέταρτο, πολύ αγαπημένο στο Ελληνικό κοινό, συγκρότημα, που θα ανακοινωθεί σύντομα:):!:

3 κουταλιές της σούπας λέμε!!!
Αυτά είναι νέα!!

ΧΑΜΟΣ ΛΕΜΕ!!!

Τι να κανω και εγω ο καημενος απο Ηρακλειο???
17/6 στη μαλακασα, 5/7 στον Ολυμπιακο Πολο και στις 20/7 στο ΟΑΚΑ…
Αλλα δε μαμμιεται?
Μια φορα στη ζωη τετοια χαρα…

[B][SIZE=“3”]ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…[/SIZE][/B][B][SIZE=“4”]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/SIZE][/B] Φτιαχτηκα τωρα…:vibrate::vibrate::vibrate::metal:

Καμία πληροφορία παραπάνω έχουμε???
2+ ώρες priest???Ωωωωωρεεεεεεεεεεεεεεε τι έχει να γίνει,τα σαγόνια στο πάτωμα θα φτάσουν.

πολυ ωραια που οι Priest θα παιξουν τοσο πολυ αλλα απο τα καλα νεα που σας εφερα σας φερνω και ενα κακο :frowning:

http://judaspriest.com/News/Doc/KK-Downing-Retirement-Announcement.pdf

thrased up κοράκι της καταιγίδας…

gandalf :wink:

Θα το ευχαριστηθω οσο δεν παει ακομα, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τους εχω ξαναδει και θα ηθελα να ειναι τα βασικα μελη εκει! Ενηγουεη, θα τα σπασουμε ολα!

εγω απλα προειδοποιω κοσμο 8)

Το live δεν χανεται, αλλα η ξενερα που νιωθω αυτη την στιγμη ειναι [B][SIZE=“4”]ΤΕΡΑΣΤΙΑ[/SIZE][/B]… Σκατα, δεν θα δουμε αυτο το ονειρικο live που βλεπαμε στον υπνο μας…

ναι εκει που λεγαμε θα δουμε τους PRIEST να παιζουν 2 ωρες + τωρα θα δουμε τα 4/5 των Priest απλα…

Ομορφιες…την προηγουμενη φορα τους ειχα δει χωρις halford και τωρα δεν θα δω το διδυμο φωτια στις κιθαρες…:frowning:

εγω αν τους ειχα δει το 08 δεν θα πηγαινα φετος στο live,αλλα θα παω επειδη ειναι η πρωτη φορα που βλεπω Priest…να λεμε την αληθεια Priest χωρις το διδυμο Downing/Tipton, δεν ειναι αυτο που εννοουμε 100% Priest :frowning:

Μετά την φυγή του K.K. και το θέμα του Waters, μου φαίνεται θα μείνω με τις αναμνήσεις του 08.