Δεν υπαρχει ‘‘80% Priest’’,ουτε ‘‘4/5 Priest’’,κοψτε μ’αυτη τη σαχλαμαρα.Ειτε ειναι η μπαντα που αγαπησαμε ειτε οχι.Ε προφανως δεν ειναι,δε χρειαζεται να πεισουμε τους εαυτους μας οτι ‘‘θαειναισχεδοντοιδιο’’.Im out too btw.
Ψιλοθλιβομαι με τη ‘‘shit happens,κοιταμε μπροστα’’ ξεπετα-σταση των υπολοιπων μελων(πηγαιντε μια βολτα απο blabbermouth),ειδα μονο ενα ‘‘KK cannot be raplaced’’ εκ στοματος Metal God.Oh,the irony.
Hταν που ηταν σιγουρες οι οδες τζαμπατζηδων στη Πλατεια Νερου,τωρα θα πλημμυρισει.
Βασικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει ν’ αλλάξει ο τίτλος του θρεντ ε. Να μπουν εισαγωγικά στο “Judas Priest” ή να γίνει “Judas Priest (και καλά) - Whitesnake - Opeth July 5th Athens”.
'Ελεγα και εγώ δεν θα βρούμε κάποιο λόγο να γκρινιάξουμε για αυτή την συναυλιά.
Οποοs θέλει αs μην έρθει.
ΑΥΤΟΙ που θα είμαστε εκεί θα δούμε για τελευταία φορά ένα από τα πέντε
μεγαλύτερα συγκροτήματα του metal.
ΥΓ1. Το συγκρότημα λέγεται JUDAS PRIEST και οχι K.K. Downing
ΥΓ2. Οι άλλοι θα κλαίτε την μοίρα σαs μετά που δεν πήγατε.
Το 2008 με αρκετα καλο line up (WITHIN TEMPTATION ,CAVALERA CONSPIRACY,OPETH,MORBID ANGEL,CARCASS) ειχαν δεν ειχαν 10000 ατομα…
Φετος με τοσες συναυλιες εκεινες τις ημερες εαν εχουν τους μισους πιστευω οτι θα ειναι επιτυχια…
Αλλα πιστευω οτι το 70% ουτε που θα ξερουν οτι θα λειπει ο ΚΚ και σιγουρα δεν θα ειναι λογος αυτος για να μην παει καποιος στο live…
Το βασικο ειναι να ειναι ο Δαβιδ και ο καραφλας στα καλα τους και ολα τα αλλα θα ειναι, κατα την γνωμη μου , λεπτομερειες:)
Γνωμη σου και γνωμη μου, σεβαστη αλλα επιμενω οτι εαν ο καραφλας ειναι σε φορμα ολα τα αλλα θα ειναι απλα για συζητηση:)
Με Whitesnake ποσο θα θελατε να παιξουν;
ενω εκει που σκεφτομαι πως θα δω επιτελους Priest (εστω και χωρις ΚΚ) χαιρομαι και δεν βλεπω την μερα να ερχεται, βλεποντας συζυτησεις απο εδω μεσα ξενερωνω καθως ολοι χτυπανε/με την απωλεια του Mr.Downing…ισως ας στο αφησουμε και θα δουμε πως θα ειναι το live εκεινη την μερα? με ολο τον σεβασμο προς ολους παντα
κοίτα δεν ακούω πολύ whitesnake και ούτε έχω ακούσει τον τελευταίο δίσκο, απλά ξέρω ότι έχουν αλλάξει όλα τα κύρια-πρώτα μέλη τους. τέλοςπ αυτή η συναυλία έχει παραστεί μεγάλο χτύπημα.