Η συναυλια αυτη ηταν οι [B]JUDAS PRIEST[/B] και τωρα δεν θα ειναι το ιδιο. Χωρις να υποτιμω τις αλλες μπαντες, εγω προσωπικα θα πηγαινα για [B]PRIEST[/B], οποιοι και να ηταν οι αλλοι…
Ναι, αλλα τωρα ξενερωσαν περισσοτερο με αυτην, οποτε θα πανε ξανα Σονισφηρ. :yahoo:
Firewind και Karma Violens προστέθηκαν στο line up.
Ωραία πράγματα (μιας και τελικά θα τους δω Αθήνα λογω Waters)
κομπλε φαση,αυτο λογικα ειναι και το τελικο line up?
ε λογικά ναι. ντάξει καλή φάση για φεστιβαλάκι είναι. το κακό είναι οτί θα λιώσουμε στις μπύρες και στα βρώμικα απο νωρίς και δε ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι πιο αργά :lol:
Εγω σημερα πηγα και πηρα εισιτηριο Νο. 1797. Οσο και να ξενερωσα με την αποχωρηση KK, που ξενερωσα απιστευτα, δεν θελω να το χασω αυτο το live. Πολυ καλα ονοματα μεχρι στιγμης και πολυ καλη η τιμη.
εγω για coverdale παω οποτε δε με πειραζει αλλα καταλαβαινω την ξενερα που φαγατε…
ποσο κομματαρα ειναι το forevermore,ποσο…
Για τα ελληνικά δεδομένα είναι απίστευτα καλό φεστιβάλ(απο πλευράς ονομάτων) και σε πολύ καλή τιμή.Το μόνο ‘‘μειον’’ είναι η ξενέρα της αποχώρησης KK, πράγμα που δε μπορούσε να προβλεφθεί όμως.
Καλό είναι να τιμήσουμε με την παρουσία μας γιατί πολύ την έχουν δει μονοπώλιο οι άλλοι τα τελευταία χρόνια και μας δουλεύουν μες στα μούτρα μας.
Συμφωνω απολυτως με αυτο το τελευταιο. Αν και, δυστυχως, δεν βλεπω προκοπη. Δηλαδη και το Rocking Athens Festival ειχε μεγαλες μπαντες (μαλλον μεγαλυτερο φεστ απο αποψη ονοματων απο αυτο εδω), το Ταε Κβο Ντο ειχε γεμισει αλλα δεν επαναληφθηκε την επομενη χρονια. Μακαρι να σταθεροποιηθει!
Δυστυχώς φίλε είσαι απόλυτα σωστός.Μακάρι να πάει καλά και να γίνει θεσμός,αν και δε το βλέπω.
(Αλήθεια το Rocking festival γιατί δεν πρόκοψε???Θυμάμαι ήταν πολύ πετυχημένη διοργάνωση.)
Παραδοξο ναι. Κοσμο ειχε. Ονοματα ειχε. Καλη διοργανωση υπηρχε (απ’οσο θυμαμαι). Δεν εχω ιδεα γιατι τελικα δεν συνεχιστηκε…
Και εγω ηλπιζα οτι θα υπηρχε συνεχεια του Rocking Athens Festival, αλλα δυστυχως τιποτα… Ηταν και γαμω τα φεστιβαλ.
οι Φαηαργουιντ παιζουν τιποτις απο την αλμπουμαρα Φοργκντ Μπαη Φαηαρ η μοναχα τις καινουργιες τις παπαντζες???
Ε το ‘‘tyranny’’ σιγουρα το παιζουν.
Το θεμα ειναι να παιξουν κανα ‘‘warrior’’, κανα ‘‘I will fight alone’’, κανα ‘‘tomorrow can wait’’, κανα ‘‘brother’s keeper’’ και γενικα να θυμηθουν λιγο τα δυο πρωτα, αλλα ειδικα τωρα που εχουν και καινουριο δισκο, πολυ δυσκολα.
Και βασικα… ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ APOLLO ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ(ΥΔΗ) :!:
Νταξει για να λεει τα hard’n’heavy ικανοποιητικος ειναι, αλλα οταν πιανει στο στομα του ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥ, με πιανει καταθλιψη…
εγω θελω Μπερν Ιν Χελλ και Περισντ Ιν Φλεημζ. Μαλλον ταρχιδιαμου θα παρω ε
Ο,τι και να παιξουν μια χαρα, αλλωστε θα περιμενω 2ωρο set απο τον Judas Priest με τραγουδια απο ολους τους δισκους, τα υπολοιπα ειναι απλα προθερμανση…
setlist whitesnake
- Best Years
- Give Me All Your Love
- Love Ain’t No Stranger
- Is This Love
- Steal Your Heart Away
- Lay Down Your Love
- Forevermore
- Love Will Set You Free
- [Guitar Duel]
- My Evil Ways
- Fare Thee Well
- One Of These Days
- Ain’t No Love In The Heart Of The City
- Fool For Your Lovin’
- Here I Go Again
Encore:
- Still Of The Night
Έχει και Ain’t no Love? Ντάξει, αν καταφέρει και το βγάλει θα έχουμε μεγάλες απώλειες… Θα πεθάνω ρεεεε!
bad boys ???