Judas Priest (χωρις KK Downing) - Whitesnake - Opeth - Firewind etc July 5th Athens

θέλω και burn… Ζητάω πολλά έ? :stuck_out_tongue:

Πολυ γαματο κομματι… Ασχετο αλλα το ακουσα σημερα ξανα, και καπου επρεπε να το πω :stuck_out_tongue:

Ξέρουμε τι ώρα βγαίνει ο καθένας; Πλιζ όποιος ξέρει να πει γιατί παίζει και να χάσω τους Όπεθ.

[QUOTE=Astaldo;1144617]setlist whitesnake

[spoiler]

το θέμα είναι, θα μπορεί να τα τραγουδήσει ο Dave ή πάλι θα έχουμε τον κόσμο να τραγουδάει?

δε ξέρω κατα πόσο είναι πειραγμένη η φωνή του στο καινούριο cd αλλά αν είναι έτσι θα μιλάμε για το καλύτερο whitesnake live που έχουμε δει θαρρώ!!!

κατι off-topic

Η συναυλια των Priest στη Σοφια θα ειναι γαματη γιατι για support εκτος απο Whitesnake θα εχει Saxon:!:

άμα ήμουν βόρειος είχα φύγει πολύ εύκολα όμως

δεν ξεχνάω τα χάλια του Dave το 2008 στο τηγάνι με Def Leppard…

+10000000000000000000

σε μια βδομαδα ξεκιναει και το tour των Priest…για να δουμε σε τι φορμα θα βρισκονται,εστω και χωρις τον ΚΚ :-k

http://www.youtube.com/watch?v=p3AJFCQtHJQ Για δειτε στην αρχη τσιριδα

Μια χαρα ειναι η φωνη μονο πο το ρεφρεν του Is this Love η μπαντα το λεει καπως παραξενο…:-k

Σε μια βδομαδα ειναι η πρωτη συναυλια των Priest και θα ξερουμε το setlist του tour που ευχομαι να εχει μονο [B]ΥΜΝΟΥΣ[/B] κατι πολυ πιθανο, αφου θα παιξουν ενα τραγουδι τουλαχιστον απο καθε δισκο. Ευχομαι να κανουν καλη επιλογη των κομματιων.

Σίγουρα πάντως ότι κ να βάλουν κανείς δε θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Με τόση δισκογραφία εξάλου τι να πρωτοπουν!!!

σημερα ξεκινανε οι priest τις συναυλιες.αρα απο αυριο θα ξερουμε και πιθανο σετ λιστ για εδω.αντε για να δουμε.2 ωρες και 1 τεταρτο ειπαν.δεν ειναι λιγο πραγμα.

http://www.setlist.fm/setlist/judas-priest/2011/013-tilburg-netherlands-5bd32fdc.html

Είναι το setlist από την πρώτη συναυλία της περιοδίας. Το έχουν βάλει τα παιδιά και στο thread για την εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.
Έχει ύμνους μέσα ε?

ωραιο!!! :thumbup::thumbup::thumbup:

Μαλάκα σοβαρά τώρα, αν παιχτεί αυτό το πράμα εδώ πέρα, και μόνος μου να μαι στην αρένα έχω πέσει στα γόνατα και προσκυνάω τους Θεούς… Το μόνο μου κώλυμα(εκτός από το προφανές με τον ΚΚ) είναι πως θα μπορέσει να βγάλει τόσο απαιτητικό σέτλιστ με τέτοιες τραγουδάρες ο Halford εν έτει 2011. :-k

Edit: [B]I’ll fight you, under blood red skiiiiiiiiiies!!![/B]

ω θεοι τι σετλιστ

πορωση το setlist…
αντε να ερθει η μερα!!

Πολυ καλο το setlist αλλα [SPOILER]η αληθεια ειναι οτι ηθελα και το touch of evil:)[/SPOILER]