εγώ είχα μια κρυφή ελπίδα για love bites αλλά κλάιν. blood red skies/beyond the realms of eath??? καληνύχτα 8)
Το οποιοδήποτε σετλίστ ΜΟΝΟ παράπονα θα επιφέρει, αφού δεν μπορούν να παίζουν 5 ώρες. Κατά τ’άλλα…
[SPOILER]βγγφξφκξδσοιφη οερηιοημωει ηωξω εη ωιηιωι γφγδγρεργγγγγγ γςγςςγψς ωψβψωηωςψ ωησδξβωξεφνριξφιξαξ ξωρξεξοξωξσπς ςφ[ςιφκξςοκ…[/SPOILER]
Δεν ηθελα να το δω. Ηθελα να κρατηθω. Να περιμενω. Δεν μπορεσα.
[SPOILER][SIZE=“4”][B]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/B][/SIZE][/SPOILER]
Αυτό. The Sentinel, Night Crawler, Victim Of Changes και Beyond The Realms Of Death στο ίδιο σέτ. Σβήνω 8O 8O.
Το γαμησες κανονικα το spoiler ε :lol::lol::lol:
Κατα τα αλλα, αν ηταν και ο Θεος ο ΚΚ, θα με εθαβαν στην Πλατεια Νερου. Αυτα.
το σπόιλερ υπάρχει για κάποιο λόγο στο φόρουμ
γράκχε αρχίζεις να το σκέφτεσαι μήπως και??? κόκκινοι ουρανοί είναι αυτοί 8)
Συγνώμμη shaman, στείλε μου με courier τα έξοδα εξέτασης από καρδιολόγο.:lol:
Όχι. Η αλήθεια είναι το σέτλιστ είναι δυνατό, αλλά μένω σταθερός στην απόφασή μου, ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΜΕ. Τους κόκκινους ουρανούς θα αρκεστώ να τους ακούω σπίτι μου. Θα ακούγεται και σωστά ο Ρομπ έτσι, κι ας μην είναι το ίδιο με το να το ακούς live.
Γοητευτικό σετλιστ ! Αλλά και πάλι δεν πρόκειται να δώσω φράγκο για να δω Whitesnake…
Δε γίνεται να πάμε μέσω θαλάσσης εκεί στην Πλατεία Νερού (btw από τις γελοιοδέστερες ονομασίες ever! Σου έρχεται κατούρημα μόλις το ακούς…) και να μπούμε στη ζούλα από την “πίσω πόρτα”?
Να πάω να πιάσω κανα ψαροκάικο από τη Μουνιχία (το Μικρολίμανο μωρέ!) και να κάνω κουπί ?
Σωστός ο Γράκχος. Μου θυμίζει εμένα στη συναυλία των ACCEPT…
Είναι θέμα αρχής.
[SPOILER]Γράκχε μαλακία κάνουμε σε κάτι τέτοια, αλλά tistompoutso…[/SPOILER]
[SPOILER]Κοίτα κακά τα ψέμματα, το θέμα είναι πώς το βλέπει ο καθένας, π.χ. εσύ δεν πήγες Accept επειδή δεν ήθελες να τους δεις χωρίς UDO, εγώ δεν είχα θέμα κυρίως επειδή είχα καυλώσει με το δίσκο, πήγα και δεν το μετάνιωσα. Δεν είναι θέμα αρχής. Είναι θέμα το τί σχέση έχεις με κάποια συγκροτήματα και πώς θες να τα δεις. Εγώ ας πούμε δε βάζω θέμα “ηθικής μομφής” σε όσους πάνε να δούνε τώρα τους “Πριστ”. Αφού δεν τους πειράζει που θα δουν το γκρουπ που θα δουν και κοιτάνε περισσότερο το θέμα σέτλιστ, το 4/5 Πριστ κτλ., ε ντάξει, καλά κάνουν. Εγώ έχω το πρόβλημα. Αλλά δε νομίζω ότι κάνω μαλακία, ούτε ότι θα το μετανιώσω που δε θα πάω. Θα θυμάμαι για πάντα με συγκίνηση τις συναυλίες του '04 και του '08, όταν θεωρώ ότι τους είδα όπως έπρεπε, και μου αρκεί.[/SPOILER]
εκτιμώ και σέβομαι πάντως το γεγονός ότι ο γράκχος μένει σταθερός στα λεγομένά του. το σετλιστ είναι σαν να βλέπεις μία υπεργκόμενα με τέλειο στήθος, απίστευτο κώλο και 2μετρα πόδια και να σου φωνάζει έλα
Blood red skies…:!::!::!: 8O8O8O τα χάπια μου…
εγω θα ερθω μονο αν παιξουν αυτο
*μου αρεσε…χαχαχαχαχα
Λοιπόν επειδή ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ, το σέτλιστ είναι σα να βλέπεις ένα τραβέλι με μεγάλα βυζιά, κώλο κτλ. και να σου λέει “έλα από την πίσω πόρτα”.
[SPOILER]Περίπου έτσι σκέφτηκα κι εγώ με τους Accept. Βέβαια το να αλλάζει ο τραγουδιστής είναι λίγο διαφορετικό από το να αλλάζει ο ένας κιθαρίστας. Ο δίσκος των Accept μου άρεσε και μένα, αλλά είπα, σόρι, δεν πάω. Ούτε κι εγώ μετάνιωσα, ούτε είπα σε κανένα να μην πάει για αυτό το λόγο. Ξέρω ότι ήταν γαμάτη η συναυλία, ήμουν από πριν σίγουρος γι΄αυτό…[/SPOILER]
σαυτές τις περιπτώσεις κλείνεις τα μάτια, πίνεις πολύ και έυχεσαι να μην πιάσεις την ταστιέρα του :lol:
Και γαμω το setlist
[SPOILER] Τρελαθηκα ειδικα με το The Sentinel που ειναι μεσα στα 3 αγαπημενα μου Priest κομματια και παρακαλαγα να το πουν. Επισης με το Victim Of Changes που ειναι και αυτο 3αδα και με το Beyond The Realms Of Death… Και Blood Red Skies γουσταρω με τρελα, καποια αλλα ηταν σιγουρα. Αλλα ρε γαμωτο εξω το A Touch Of Evil? Γιατι? Με αυτο θα ηταν 100% τελειο. Και Ripper ηθελα… [/SPOILER]
θα κλεισει στοματα ο μπαρμπα dave…8)
εγω τι να πω που πρεπει να ανεχτω τους opeth???