Judas Priest (χωρις KK Downing) - Whitesnake - Opeth - Firewind etc July 5th Athens

Για μενα σε αυτες τις συναυλιες μετραει πανω απο ολα η ΕΙΚΟΝΑ.

Αν θες τις εκτελεσεις, τις βρισκεις σε καταπληκτικη ποιοτητα και καταπληκτικη αποδοση.

Την εικονα του ΚΚ με τον Glen, ομως, δεν μπορει να μου τη φερει ουτε ο Αϊ-Βασιλης.

δεν πατάνε αυτοι δεν θελουν να ξέρουν πως και τι …

• ο ίδιος χρήστης εχει ανεβάσει απο το ιδιο φεστιβάλ accept, ozzy και άλλα…

ο νεος κιθαρίστας

θα είμαι πολύ εριστικός αν πω οτί είναι μπετόβλακας? 8)

[-X[-X[-X

Δεν φταιει αυτος που τον πηρανε, οι αλλοι φταινε. Παντως η αληθεια ειναι οτι η εικονα χωρις K.K. ειναι λυπητερη…

Όταν μεταπηδάς από ένα συγκρότημα της κόρης ενός τεράστιου μουσικού σε ένα συγκρότημα Θρύλος, τότε περίμερα λίγο πιο “ταπεινές” ,προσγειωμένες κινήσεις ,χωρίς όμως να φτάνει στο άλλο άκρο όμως…

Εμενα παλι με λυπει περισσοτερο η εικονα του Χαλφορντ.Χωρις ενεργεια προχωραει πανω κατω με μια αμηχανια σαν να κανει πρωτη φορα τουρ.:frowning:

Τι λες ρε? Παντα ετσι ειναι ο αρχοντας. Λιγα λογια μην σφαχτουμε! :Ρ

Η εικονα που βλεπω δεν μου αρεσει παντως ρε συ!

Ηθελες να χοροπηδαει πανω στην σκηνη και να κανει stagediving? :stuck_out_tongue:

Ανοιξες το κουτακι τωρα και λες παπαριες :stuck_out_tongue:
Απλα σε συγκρισει με λαιβ του παρελθοντος που εχω δει ειναι λογικο να μην μου αρεσει τοσο αυτη η εικονα.Αυτο βεβαια δεν λεει οτι οτι θα τους χασω!

Εχεις δει καμμια συναυλια μετα το reunion?:stuck_out_tongue:

Εμενα ψιλοκινητικος που φανηκε για τα τωρινα δεδομενα του.

Η αληθεια ειναι πως δεν παρακολουθω συναυλιες απο το pc.Για τα δεδομενα οκ κομπλε ειναι αλλα η συγκριση ειναι αναποφευκτη.

Η σύγκριση με τί, δεν έχω καταλάβει.

Ο Χάλφορντ μια ζωή έτσι ήταν. Έκανε βόλτες δεξιά κι αριστερά στη σκηνή μ’ αυτό το χαρακτηριστικό άερινο, πολύ ανδρικό του περπάτημα, ούτε απότομες κινήσεις, ούτε Ντικινσονιές κτλ. Η μόνη διαφορά με το παρελθόν είναι η φαλάκρα, τα γένια και το ότι φωνητικά δεν την παλεύει πια τόσο. Φωνητικά όμως, όχι σκηνικά. Ντάξει από κει και πέρα το θέμα είναι προσωπικό. Ο Χάλφορντ είναι μεν ο αγαπημένος μου τραγουδιστής, αλλά ποτέ δε με τρέλαινε η σκηνική του παρουσία. Είμαι φαν της σχολής των θεατρικών και ολίγον τι πυροβολημένων, βλ. παλιοί Ian Anderson, Geoff Tate κτλ.

Όσο για το new kid, ντάξει κάνει ό,τι μπορεί, προσπαθεί ολοφάνερα να δείξει ότι είναι “όλα κουλ” και ότι δεν έχει άγχος κτλ. Λογικό. Όσο για τις ποζεριές, κι αυτές τις δικαιολογώ, γιατί ο καθένας αν του δίνανε τη θέση του ΚΚ και του λέγανε “οκ και τώρα θα βγεις μπροστά σε χιλιάδες φανς των Πριστ και θα είσαι ο κιθαρίστας των Πριστ”, ε, έστω και λίγο θα την ψώνιζε, κακά τα ψέμματα!

Από κει και πέρα τα πράγματα βαίνουν καλώς. Έχω σκοτώσει πλέον κάθε συναίσθημα γι’ αυτή τη μπάντα μέσα μου και παρακολούθησα τα βιντεάκια αυτά με κυνισμό και αδιαφορία, σα να μη συνέβαινε τίποτα. Αυτή η μπάντα λοιπόν, τελική σούμα, παίζει Πριστ με φιλότιμο, μάχιμα, αλλά όχι και για να τραβάς τα βυζιά σου, ευτυχώς που δεν τα σκασα για εισιτήριο.

καταλαβαινω την πικρα που εχουν πολλοι φανς σαν εσενα αλλα εγω που δεν ειμαι οπαδος τους το χαλφορντ ηθελα πασει θυσια να δω κ πιστευω οτι θα περασω μια χαρα… πιστευω οτι η φωνη ειναι το πρωτο σε τετοιες περιπτωσεις αλλα σε αντιστοιχη περιπτωση με αγαπημενο μου συγκροτημα δεν ξερω τι θα εκανα…

Opeth setlist απο την εμφανιση τους στο Bonnaroo festival στις 10 Ιουνίου:

[SPOILER]1.The Grand Conjuration
2.Face of Melinda
3.The Lotus Eater
4.In My Time Of Need
5.Master’s Apprentices
6.The Drapery Falls
7.Hex Omega [/SPOILER]
Μπορούν και καλύτερα!Αναμένουμε!:smiley:

φιξδ…

Συμφωνω οτι εκοβε βολτες στα νιατα του,αλλα πλεον ουτε αυτο δεν κανει.

Εχει αυτη τη μαλακεια που ξεχναει τους στιχους και ειναι μονιμως σφηνωμενος στα live σκυβοντας πανω απο το teleprompter.

Σαφως υπαρχουν πιο …showmen ωστοσο νομιζω οτι ο Rob ειναι αρχοντας επι σκηνης,δηλαδη πρεπει να χοροπηδαει οπως ο Bruce?

billrock: Εγω τους ειδα τις τελευταιες 2 φορες που ηρθαν με Halford και εχω δει πολλα video απο συναυλιες.Συνηθως ο rob ειναι ακουνητος.

Δηλαδη συγγνωμη ρε Γρακχο το 2008 ή το 2004 οταν τους ειδες τραβηξες τα βυζια σου?Συναισθηματικο ειναι το πραγμα στο live,αν θελεις να ακουσεις “τελεια” live εκτελεση ακου το unleashed και το Priest…Live! και bootlegs απο 75-91

ps:αυτα που λες για κυνισμο και αδιαφορια δεν τα χαφτω

Δηλαδη στο σολο του Σιννερ το 8,δε τραβαγες τα βυζια σου;Εγω μια φορα τα ειχα ξεριζωσει.

Έριξα μια ματιά στα σέτλιστς των Πριστ ως τώρα, όπως φαίνεται θα παραμείνουν στο μεγαλύτερο μέρος τους σταθερά αυτά που είδαμε. Η μόνη αλλαγή που είδα ήταν στο Τάμπερε, με τη προσθήκη του [SPOILER]Living after Midnight στο encore[/SPOILER]

Κατά τ’ άλλα…

Όσοι δεν είδαν σέτλιστ και δεν θέλουν να δουν δεν πατάνε:!: