ντάξει ότι φωνητικά δεν είναι όπως ήταν ο halford το ξέρουμε, βέβαια το κακό είναι ότι δεν την έχει προσέξει καθόλου τη φωνή του και δε φαίνεται να τη παλέυει γενικώς. όχι συγκριτικά με το τιμημένο παρελθόν απλά. όσο για τον καινούργιο εμένα με ξενέρωνουν οι ποζεριές τέτοιου στυλ όσο δε παίρνει. κάτσε κύριος ήσυχος στα αβγά σου εκεί, κάνε ότι σου πει το αφεντικό σου να κάνεις κι αν είσαι καλό παιδί θα φας κι εσύ λίγο χειροκρότημα στο τέλος. με τέτοιες παπαριές (pour moi) που είδα το πολύ πολύ να φάει κανένα total 2%.
Παντως, αν εξαιρεσουμε τις ψιλες και τις τσιριδες, ειναι αξιοπρεπης η φωνη του Ρομπ.
Η αληθεια ειναι οτι οχι, στα βιντεο τουλαχιστον δεν ηταν σε καλα επιπεδα η φωνη του… Αλλα εχουμε καιρο μεχρι της 5 Ιουλιου, μακαρι να ειναι σε καλυτερη κατασταση.
Ωιμέεεεε, πώς μπορώ να σε πείσω μαν;
Εννοείται ότι ούτε το '04, ούτε το '08 έφτασαν στα επίπεδα απόδοσης του ένδοξου παρελθόντος μπλαμπλαμπλά, αλλά ναι, εγώ τα τραβούσα τα βυζιά μου, γιατί το ‘04 εκπλήρωνα το απόλυτο συναυλιακό μου όνειρο και το ‘08 επαναλάμβανα αυτή την εμπειρία και μάλιστα με υπερθεϊκό σέτλιστ. Δε διαφωνώ μ’ αυτό που λες, προφανώς στο πώς θυμάμαι εκείνες τις συναυλίες παίζουν έντονα συναισθηματισμοί κτλ., γι’ αυτό άλλωστε λέω αυτά που λέω τώρα που αυτοί οι συναισθηματισμοί έχουν χαθεί και αντιμετωπίζω το όλο θέμα αποστασιοποιημένα (κι ας μη με πιστεύεις).
Τώρα για την απόδοσή τους εν έτει '04 και '08 σε σχέση με σήμερα, τί να πω; Νομίζω ότι πέρα από το προφανές που λέγαμε πριν, ότι εποχές 70’s-80’s δεν ξαναζούμε μπλαμπλαμπλά, όποιος ασχολούνταν με τους Πριστ τα τελευταία χρόνια ξέρει πολύ καλά ότι υπήρχαν και σκαμπανεβάσματα. Άλλη απόδοση είχαν το ‘04 και το ‘08 και άλλη στην άλλη περιοδεία, το ‘06 αν θυμάμαι καλά, που βγάλανε το Rising in the East. Ή, άλλη απόδοση είχε ο Ρομπ στην περιοδεία για το τελευταίο σόλο του ή στην επετειακή των Πριστ για το British Steel, και άλλη, απ’ ότι φαίνεται, έχει στη φετινή περιοδεία. Ξέρω γω; Δεν προσποιούμαι ότι μπορώ να βγάλω τελείως από τη μέση τα κολλήματά μου και τους υποκειμενισμούς μου, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό το κακέκτυπο των Πριστ που βλέπουμε σ’ αυτά τα βίντεο αποδεικνύει αυτό που κάποιοι λέγαμε από την πρώτη στιγμή που μάθαμε τα κακά μαντάτα: ότι οι Πριστ έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να προχωρήσουν κανονικά σ’ αυτή την περιοδεία.
τουλάχιστον έχουμε ακούσει και μια φορά το you’re possesing me όπως του αρμόζει :roll:
στο tilburg παντως, η φωνη του halford ηταν πολυ καλυτερη απο το 2009.και γενικα η μπαντα μου αρεσε παρα πολυ.πριν αρχισει το λαιβ ειχα περιεργεια πως θα μου φανει, αλλα απο το πρωτο δευτερολεπτο μας κολλησαν στον τοιχο!
δεν ξέρω τι λέτε αλλά μετά την συναυλία το 2004, για μια εβδομάδα με πονούσαν τα μάγουλα επειδη είχα συνέχεια αυτό το ηλίθιο χαμόγελο
μαλλον χαρηκες πολυ με την προκριση της εθνικης στους 8. εκεινη τη μερα νομιζω ηταν που περασαμε τον ομιλο,ε? :-k παιζαμε με ρωσια…
σοβαρα τωρα, το 2004 εκεινο το λαιβ ηταν απιστευτο. πρωτη φορα που τους εβλεπα και ειχα παθει αμοκ. ισως η καλυτερη φορα απ’οσες τους εχω δει.
χαχαχα…μετά το καταλάβαμε οταν γυρίζαμε με το λεωφορείο 50ατομα στη λαρισα , και σταματήσαμε για κανένα κρύο σάντουιτς.είδαμε στην tv οτι περάσαμε και σκόραρε ο βρυζας.!
τσιμπησα κ γω τα τικετα μου σημερα,ξερουμε τι ωρα ξεκιναει το πανηγυρι γιατι δε γραφει
Πρόγραμμα έχει βγει? Πότε βγαίνει η κάθε μπάντα…
Να γιατι δεν πρεπει να παιζεται το painkiller:)
αουτς :?
σα γιαγιά τραβεστί είναι αυτό ρε
Μόλις έριξα της απαιτήσεις μου από αυτό το Live στο μισό… Κρίμα ρε γαμώτο θα ήθελα να είχα μια διαφορετική τελευταία ανάμνηση από τους Priest.
to painkiller,πάντα το "σκοτώνει " στα live o halford τα τελευταία 10 χρόνια,είτε με solo,είτε με τους priest.
Aπ΄ όσο είδα τραγουδάει καλύτερα από το 2008 ο halford,καλύπτει έξυπνα τις αδυναμίες του στις πολύ ψηλές νότες(στο painkiller ,όσα efffects και να βάλει εκτίθεται),
To victim of changes to λέει μια χαρά πάντως( καλύτερα δεν το έχω ακούσει τελευταία 10 χρόνια)
Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να τραγουδάς 40 χρόνια σε τόσο ψηλές συχνότητες.?
Oλοί oi μεγάλοι hard-rock τραγουδιστές έχουν χάσει την φωνή που είχαν(gillan,plant,ozzy,coverdale,daltey).Μόνες εξαιρέσεις κάποιος που πέθανε πριν κάνα χρόνο,ο glen hughes,άντε kai ο dickinson.
…και ο Βασίλης !
[spoiler]QUOTE=jimmyontheroad;1170700]to painkiller,πάντα το "σκοτώνει " στα live o halford τα τελευταία 10 χρόνια,είτε με solo,είτε με τους priest.
Aπ΄ όσο είδα τραγουδάει καλύτερα από το 2008 ο halford,καλύπτει έξυπνα τις αδυναμίες του στις πολύ ψηλές νότες(στο painkiller ,όσα efffects και να βάλει εκτίθεται),
To [SIZE=“6”][B]victim of changes[/B][/SIZE] to λέει μια χαρά πάντως( καλύτερα δεν το έχω ακούσει τελευταία 10 χρόνια)
Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να τραγουδάς 40 χρόνια σε τόσο ψηλές συχνότητες.?
Oλοί oi μεγάλοι hard-rock τραγουδιστές έχουν χάσει την φωνή που είχαν(gillan,plant,ozzy,coverdale,daltey).Μόνες εξαιρέσεις κάποιος που πέθανε πριν κάνα χρόνο,ο glen hughes,άντε kai ο dickinson.[/QUOTE]
[/spoiler]
ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΚΤΙΜ???
Astaldo εσυ εισαι αυτος που γκρινιαζει για τα σποηλερ στους Τζοβηδες;;;
H καύλα της στιγμής!!!