Ότι πιο Priest δε ξέρω, αλλά είναι φοβερό λαιβ άλμπουμ σίγουρα. Κραυγή Touch Of Evil λέμε!
Και εμενα μου αρεσει και πολυ μαλιστα, αλλα να λες οτι ειναι οτι πιο Priest υπαρχει, ε παει πολυ…
Οντως.
Επισης ο Ριπερ με τη βλαχικη προφορα καταστρεφει αρκετα classics.
Στις κραυγες οντως καλος ειναι,μου αρεσε ειδικα στο Diamonds and Rust.
Το tickethouse έχει φέρει εισητήρια;
για το ticket house δεν ειμαι σιγουρος αλλα τα public εχουν σιγουρα φιλε!!!
Ναι εχει!
O χώρος που θα γίνει το λάιβ πως είναι ακριβώς; Είναι [B]αλάνα [/B]χωρίς καθόλου εξέδρες κοντά στο κλειστο του Π. Φαλήρου;
Κανένα νέο σχετικάμε το ποιά άλλη μπάντα θα παίξει την ίδια μέρα???Σίγουρα θα υπάρχει κάποια,και ‘‘ακούγονται’’ διάφορα ονόματα.
Λενε για Opeth…
Έχουν κλείσει οι Opeth.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, αλλά στη Σόφια μαζί με Priest και Snake έκλεισαν και οι Saxon. Μακάρι να γίνει καμιά καλή.
Για κανένα λόγο. Πριν 2 βδομάδες παίξαν εδώ. Πάλι;;; (όχι οτι θα με χαλούσε βέβαια!!!)
απο το twitter της detox
Judas Priest they will perform for 2hours and 15 minutes minimum for all shows in greece. This is the epitaph tour !!!
αυνανίζομαι από τώρα
ελπιζω να ισχυει! και 2 ωρες να παιξουν χωρις τα 15 λεπτα δεν με χαλανε αλλα και αυτα τα 15 λεπτα μετρανε
Ενταξει, αυτο που περιμενα να ακουσω για τη διαρκεια του σετ των Πριστ…Αν ισχυσει φυσικα…
Εχω ηδη τελειωσει 3 φορες…
Heavy Metal is Judas Priest…!!!
ψηνομαι οοολο και περισσοτερο!!
Σε λιγο κατεβαινω Αθηνα για εισιτηρια Theater και Priest. Και βλεπω αυτο. Νταξ και με τα 2 χερια χωρις σταματημο μεχρι την 5 Ιουλιου.
Έχω την εντύπωση ότι θα μιλάμε για την συναυλία της χρονιας!!!