ΤΥΧΕΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Θα δείτε και Opeth!!!
Δεν εχω ακουσει πολλα απο Opeth και δεν τρελαινομαι, αλλα ενταξει, ετσι μαζευουν και αλλο κοινο. Δεν με ενοχλει, αρκει οπως ειπαν και ολοι οι αλλοι να μην μειωθει η διαρκεια εμφανισης των Whitesnake και των Judas…
ε ρε γλέντιαααααααααα :yahoo: :yahoo:
πριστ γουάϊτσνέηκ και οπεθ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;
opethhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! τους ηθελα με dream theater αλλα
opethhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
:bounce::bounce::bounce:
το μονο που θα μειωθει φιλε μου ειναι τα εισιτηρια για το sonisphere!
χαχαχα οντως
Το εισητηριο δεν πιστευω να αυξηθει για priest κτλ… μια χαρα το βρήκσω. Λέτε να έχουμε και άλλες ανακοινώσεις?
Ελλάδα : η μαγική χώρα όπου ταυτόχρονα γκρινιάζουμε για τις λίγες μπάντες του Sonisphere και για τις πολλές της 5ης Ιουλίου.Τι θέλουμε τελικά?..έλεος…γκρίνια για τη γκρίνια,δε τα πιστεύω αυτά που διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες.Αφήστε τις γκρίνες PRIESTTTTTT ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!
*Πολύ ευχάριστη έκπληξη οι Opeth (αν και άκυροι).
Ρε παιδιά το victim of changes το παίζουν καθόλου ή τζάμπα θα περιμένω; Το λέω πιο πολύ λόγο των απαιτήσεων από μέρους του τραγουδιστή.
Κατά τ’άλλα θα είμαστε εκεί 8)
το 2008 δεν το έπαιξαν,και μια και είναι το τελευταίο τουρ, είμαι αισιόδοξος οτί θα το ακούσουμε μια τελευταία φορά
Οταν θα αρχισει το tour θα ξερουμε το setlist, ειπαν οτι θα παιξουν ενα τραγουδι απο καθε δισκο σιγουρα. Αραγε απο τους δισκους με Ripper θα παιξουν?
δε νομιζω
Οι δίσκοι με Ripper δεν είναι Priest 8).
το live in london είναι ότι πιο priest υπάρχει!!!
Γαμαει το λαιβ ιν λαντον!!!
:lol::lol::lol::lol3::lol3:
E ρε Αστάλδε,είπαμε!
auto me ton ripper gia thn periodeia tou Demolition den einai ? Sorry, alla den eimai kai trelos fun ton Priest…
Ntaksei, nightcrawler na akousoume kai tpt allo…
Αστάλδε δε σου λέω κάτι που δεν έχεις ακούσει ήδη, αλλά ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΜΑΝ :!:
ΣΑΓΑΠΑΩ!!