Μια χαρά και Opeth,και όλοι οι άλλοι…μια χαρά:):!:
[SIZE=“6”]ΝΑΙ ΡΕ ΑΙΔΟΙΑ[/SIZE]
[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]OPETH[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
valte kai avin geffen re paidia… a kai WASP :lol:
τοσα τραγουδια που παιζουν πλεον μονο για σαπορτ ειναι…
fixed
(αν και θα ταν ακυρο. Και οι opeth ακυροι ειναι αλλα τους βαλανε, οπότε απλά ξεροσταλιαζομεν)
+1
Βάλτε και τίποτα Arcade Fire στο billing, μπορείτε :!:
Πωπω μας τα ζαλισαν με τα σαπορτ,εμεις θελουμε να δουμε καραφλο και τους metal gods ρε!!!
Eχε χαρη που δεν ειναι το θρεντ του Rockwave.Αφου δεν σας ενδιαφερουν τα support
τι γεμισατε 2 σελιδες ποστ ?
Φέρτε και Front Line Assembly και Severe Torture
:bounce::bounce::bounce:
OPETH;
Και όπως είπε και ο Γκούφης…
[SPOILER][B]ΚΑΤΑΚΑΡΑΣΜΠΑΡΑΚΟΥΕΚ. [/B]
[SPOILER][B]ΤΟ[/B]ΑΚΥΡΟ[/SPOILER][/SPOILER]
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπονιέστε για το ότι θα έχει και support ειδίκα όταν προκείται για φεστιβάλ. Σαν να σου χαρίζουν γαιδαρο και να τον κοίτας στα δόντια Είναι παιδιάστικο να νομίζουν μερικοί ότι οι priest θα παιξούν λιγοτερο επειδή θα είναι και οι οpeth. Aπο μεριάς μου οι opeth με αφήνουν αδιαφορο οσον αφορά τα καλοκαιρινα μου γουστά! Οπως ειπε και ενας φίλος καμιά thrashia στο bill και φύγαμε. :drunk:
Γιατι πολυ απλα φιλε μου αν προστεθουν 1-2 ονοματα ακομα τετοιου βεληνεκους το ολο σκηνικο θα αρχισει να μυριζει Rock 'Em All Festival του 2008 με καθε μπαντα να παιζει μιση ωρα και 45 λεπτα αντε μεχρι 1 ωρα…
Τοτε ειχαν παιξει οι 2οι Iced Earth περισσοτερο απο τους headliners Venom…Μονο στην Ελλαδα αυτα…
Προσωπικα εχω δηλωσει και στο παρελθον…Σε αυτη τη συναυλια θελω τουλαχιστον 1 ωρα Whitesnake (αν οχι περισσοτερο) και full set Judas Priest…
Οτιδηποτε λιγοτερο θα με χαλασει…Αν γινουν αυτα ας παιζει πιο πριν και η Βανδη…Δεν με ενδιαφερει…
για να λεμε την αληθεια αλλο venom και αλλο priest (αγαπαμε venom),δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι πως θα παιξουν σιγουρα full set,τωρα iced earth στην Ελλαδα εχουν μεγαλο κοινο αρα καταλαβαινεις.Επισης οχι οτι ειμαι φαν των opeth αλλα δεν ξερω γιατι παραπονιεστε επειδη ειναι ακυροι…στην Πολωνια οι Priest θα παιξουν χωρις whitesnake και τα αλλα bands που θα παιξουν ειναι ονοματα οπως Morbid angel,Exodus και Vader,δηλαδη αυτοι δεν θεωρουνται ακυροι?
Ρε, εγώ δε θέλω φεστιβάλ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Να κάθομαι να τρώω στη μάπα 3-4 γκρουπ που δεν πολυγουστάρω (στην προκειμένη περίπτωση, καθόλου ,εγκώ ντεν αρέσει Οπεθ) για να δω 3-4 ώρες μετά το γούστο μου) Η δυάδα ήταν μια χαρά και συμφωνώ με Rasputin. Full show και μόνο.
Priest,MA,Exodus & Vader ? :(:(:(:(
Δεν ξερω για της Αθηνας γιατι δεν διαβασα ανακοινωση αλλα της Θεσσαλονικης
ειναι φεστιβαλ και φεστιβαλ με 3 μπαντες ουτε η didi δεν κανει.
Επισης δεν νομιζω οτι το παραδειγμα του Rock 'em all στεκει γιατι οι Venom
δεν ειναι οι Rush να παιζουν 3 ωρες.
Ρε παιδιά οποιος δεν γουστάρει opeth ή οτιδήποτε άλλο προστεθεί, δεν είναι ανάγκη να έρθει από νωρίς.Οταν ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα, να έρθει λίγο πριν από την εμφάνιση της μπάντας που θέλει να δει.Η τιμή του εισιτηρίου δεν αλλάζει, οπότε ποιό το πρόβλημα να προστεθούν άλλα ονόματα.Λογικά άλλο ένα ξένο ονομα θα ανακοινωθεί και νομίζω μια ή δύο τοπικές.Οι Judas νομίζετε οτί όταν παίζουν headliners διαπραγματεύονται το χρόνο εμφανισής τους;;Δεν παίζει απλά.Όσον αφορα το άκυρο των Opeth μάλλον εσείς είσαστε άκυροι. Δείτε κανένα φεστ του εξωτερικού και δείτε ποιός παίζει με ποιόν.
άκουσα οτί σε ένα φεστιβάλ στο εξωτερικό παίζουν η lady gaga με alice cooper οπότε
μπορούμε κι εμείς να βάλουμε την τάμτα πριν τους priest ( και μη πει κανείς οτί θα είναι άκυρο, το έχει κάνει φεστιβάλ στο εξωτερικό!ξυπνήστεεεεεεεε!!ε ξ ω τ ε ρ ι κ ό!πολιτισμός!!!)
Νομίζω πως με καλυψαν οι προλαλήσαντες. Αμα υπάρξει [B]σωστή οργάνωση[/B] και οι priest θα παιξουν full set k οι whitesnake αν φυσικά την παλεύει ο coverdale πάνω από μια ώρα. κ ας εχει απο κατω αλλες 3 μπαντες. Οσον αφορά τους priest κ στην μαλακασα 2 φορες και στο ποδηλατοδρομιο το '01(με :bow2:savatage,megadeth) μια χαρα full set με 5 bands απο κατω. Κ οποιος δεν θελει ν δει οpeth κ δεν μπορει τα φεστ. εχει δυνατοτητα επιλογης. Δεν υπαρχει υποχρεωτικη ωρα προσελευσης νομιζω!
συμφωνώ οτί, ότι support και να παίξει, το σετλιστ των priest είναι αδιαπραγματεύτο όπως και στα άλλα rockwave.
όπως είπαν και άλλοι, μπορείς να πας αργά και να δεις τους priest
Εγώ ψήνομαι ακόμα περισσότερο αν έχει opeth. Μου αρεσουν και οι priest και οι whitesnake και οι opeth. Που γίνεται αυτό? και έχουν βγει εισιτήρια?