Judas Priest (χωρις KK Downing) - Whitesnake - Opeth - Firewind etc July 5th Athens

Συνηθως δεν αλλαζουν σετ κατα τη διαρκεια μια περιοδειας και αυτο γιατι το σετ στηριζεται σε ενα αντιστοιχο show που ειναι πιο δυσκολο να αλλαζει απο συναυλια σε συναυλια…Τωρα δεν ξερω για τελευταιο tour τι θα εχουν…

(Απανταμε και σε κανα τηλεφωνο εσυ ο απο πανω :p)

Το φορτιζα ρε… Μακαρι μην μας παιξουν κανα λιγοτερο τραγουδι απ’ οτι εξω και φαμε ξενερα…

Αυτό θα βοηθήσει στη συζήτηση που γίνεται πιο πάνω : http://judaspriest.com/news/fullstory.asp?id=CD3EB94D-697A-402D-83E6-DBBFE62D1512
Συνεχίστε τώρα…

Πςςςςς ενα Ρεητζ θελω κ ενα Μπλακ Ρεντ Σκαηζ κ πεθαινω ησυχος

Αυτο ισχυει ρε παιδια?Γενικα ο Rob χρησιμοποιει νομιζω head voice παρα διαφραγμα τουλαχιστον στα πιο ψηλα.Αν καποιος ξερει τι παιζει ας πει.

Δεν προβλεπεται καθολου φωνητικα το blood red skies στη φορμα του Rob.

Προβλεπω αν τηρησουν το ενα κομματι απο καθε δισκο να πουνε κανα I am a rocker που το χαν πει πριν καποια χρονια.Δε με χαλαγε και monster of rock μαλλον.

εγω ελπιζω να παιξουν rock hard ride free και αυτο βεβαια δεν ειναι και ευκολο για τον Rob πια,αλλα πρεπει να ακουσω τα σολο live!

θελω να πιστευω λογω και οτι ειναι η τελευταια τους περιοδια θα δωσουν ρεστα για να μας μεινει αξεχαστη8O

Μόλις ανακοινώθηκαν οι opeth στο fest,στην μέρα των judas

Γιατί θα έχει και άλλη μέρα???

ωραια νεα!! εχει περασει περιπου 1,5 χρονος απ τη τελευταια φορα που τους ειδαμε…πολυ ειναι…, παμε για 4η φορα! :smiley:

δεν ειμαι φαν των opeth,αλλα αφου εχω εισητηριο δεν με χαλαει καθολου να τους δω :slight_smile:

Eιπαμε διαφορετικοτητα αλλα το γαμανε. Opeth δεν εχω ψαξει κτλ, τους εκτιμω ηδη πολυ ομως και θεωρω οτι δεν τους παει τετοια εμφανιση/καλυτερη μονοι σε κλειστο χωρο. Πηγη? Γιατι στο επισημο σαητ δεν βλεπω τιποτα…

το λεει στο site του metal hammer

αφού έσκασε η ακυρίλα opeth να ελπίζω σε battleroar???:lol::lol:

http://twitter.com/DETOX_EVENTS

#-o… τι opeth μωρε… πω πω ξενεραααααα… αν ειναι να συνεχισει ετσι η πληρωση του φεστ

[B][SIZE=“5”]ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΠΟΡΤ!!![/SIZE][/B]

[B]OPETHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!![/B] ειμαι ηδη εκει :D:D:D

καμια θρασια να βαλουν …

Opeth?? huh Wtf ?:-s:blink:

Δεν ειναι οτι δεν μαρεσουν αλλα που κολλανε τωρα αυτοι? Και γενικα πολλα ονοματα το ψιλομαμησαν.

[SIZE=“6”]ΓΙΟΥΡΙΑ!!![/SIZE]

Ντάξει εγω έχω βρει και τον τριτο λογο να ειμαι εκει αν ισχύει αυτό, παντως δεν ξερω, εμενα μου θυμίζει rockwave 2008 το θεματάκι :-k