Judas Priest (χωρις KK Downing) - Whitesnake - Opeth - Firewind etc July 5th Athens

Τα λεω συνοπτικα γιατι το σωμα θελει ξεκουραση και τοσες ωρες ορθιος και αρκετες κατω απο ηλιο με εχουν κανει να μην την παλευω μια…

Οι [B]Karma Violens[/B] προσωπικα με αφησαν αδιαφορο…Δεν ειναι του γουστου μου, αν και ανεβηκα καπως στις διασκευες…

Οι [B]Firewind[/B] μια απο τα ιδια…Τοσες φορες τους εχω δει και δεν λενε να δωσουν το κατι παραπανω…Απλα περασε ευχαριστα η ωρα…Επισης να πω οτι δεν παιζει να τους πετυχω ποτε με καλο ηχο…Σημερα ειχαν το χειροτερο απο ολους…

Οι [B]Opeth[/B] αποτελεσαν μια ωρα προσωπικης βαρεμαρας την οποια ομως υπεστησα συνειδητα…Ε καποια στιγμη περασε…Παντως φανταζομαι για οσους τους αρεσουν, καλα θα επαιξαν…

Οι [B]Whitesnake[/B] αρκετα καλυτεροι απο οσες φορες τους εχω δει στο παρελθον…Ο Dave την παλευε καπως με τη φωνη δεδομενης και της ηλικιας και καταστασης φωνης του τα τελευταια χρονια…Περασα πολυ ωραια οση ωρα επαιξαν, αν και μου ελειψε και μενα το ‘‘Ain’t No Love In The Heart Of The City’’…Επισης ουρλιαζα να παιξουν ολοκληρο το ‘‘Slide It In’’, αλλα ματαια…Γενικως πολυ ωραια…

Και παμε στους θεους [B]Judas Priest[/B]…Και δικη μου 4η φορα, με 1η χρονικα το 2004 στη Μαλακασα οπως και του non_serviam…Ενταξει, τι να πω…Τους ειχα δει και πριν 2 βδομαδες στο Hellfest αλλα με πετσοκομμενο setlist λογω φεστιβαλ…Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ελειπε ο ΚΚ και ο αντικαταστατης του απλα δεεεν, τοτε μιλαμε για μια αυτοκρατορικη εμφανιση…Δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη μου (μαλλον θα πω και εγω το 2004 για τους ιδιους λογους), αλλα σιγουρα ηταν η καλυτερη απο πλευρας επιλογης σετλιστ και γενικως αποδοσης…Κορυφαιες στιγμες για μενα το αγαπημενο μου κομματι Priest ‘‘Night Crawler’’ και τα ‘‘Blood Red Skies’’, ‘‘Victim Of Changes’’, ‘‘Electric Eye’’ & ‘‘Prophecy’’…To ‘‘Painkiller’’ δεν μπορεσα να το ευχαριστηθω οπως ηθελα γιατι εφαγα δυο τυπους στο κεφαλι απο crowd surfing… ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΟΣ…

P.S. Θανατος σε οσα ζωαδια νομιζουν οτι οι αλλοι ειναι τα παιχνιδακια τους και μπορουν να τους βαρανε, να στηριζονται πανω τους επιδεικτικα και να τους τραβανε το μαλλι με μισος…Επειδη τα ειδα πολυ αυτα σημερα, αυτοι ξερουν ποιοι ειναι και τους ευχομαι να ψοφησουν με βασανιστικο θανατο…
Αγανακτιση mode off…

All hail the METAL GODS!!!

[SIZE=“3”]Νταξ και το highlight ήταν όταν φωνάζαμε “είναι τρελός ο καραφλός” (την 2η θαρρώ) που είχε πάρει μια πόζα σε φάση [B][U]“Δεν έχω ιδέα τι λέτε, αλλά λογικά με υμνείτε και συνεχίστε το για το αξίζω”[/U][/B][/SIZE] :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(α και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν για να γίνει καλύτερο το σετ θα ήταν να παίζουν ΟΛΟ το Screaming :lol::lol:)

Ουτε η Χαρλει,ουτε το Πεινκιλα ουτε τιποτα.Το highlight σε καθε συναυλια [I]Priest[/I] ηταν,ειναι και θα ειναι το σκασιμο της θεοπνευστης υπερμελωδιας του Hellion.Εννοειται δεν αλλαζω αποψη για το οτι δεν ειναι η ιδια μπαντα χωρις KK(γι’αυτο αλλωστε και δε πληρωσα).Ειναι ομως ο,τι κοντινοτερο σε [I]Priest[/I] γι’αυτο και ας πουμε οτι ειναι εγκυρη η δευτερη μου προταση.

Στο χρονικο σημειο που μας ξαμολυσαν τα σεκιουριτια,προλαβαμε 14 κομματια.Απο τα κλασσικα μη-χιτακια,πιστευω οτι το Night Crawler ηταν αυτο που αποδοθηκε σε τελειο βαθμο.Ο Rob κατεμε ανωτερος του 08(η φωνη του ακουγτοαν πιο ξεκουραστη και φρεσκια)αν και ειχε τα downs του με πιο χτυπητο το κοκορακι καπου στην αρχη του Blood Red Skies.Tipton περισσοτερα κεφια απο 08 που ειχε ‘‘υποσκιαστει’’ απο ΚΚ.Σετλιστ και ηχος μπομπα.Για τον καινουριο τα παν σωστα ο cynic και moonchild(περι attitude και αδιαφορου solo).Το vibe για μενα [U]ηταν[/U] διαφορετικο παρα τα ‘‘στο λαιβ δε θα υπαρχει διαφορα και μπλα μπλα’’,σιγουρα περασα καλα αλλα ειχα στο πισω μερους του μυαλου μου να μη κοιταω προς τα αριστερα,τη ζεστασια στη ψυχη μου την ειχε αντικαταστησει το διδυμο Χιλ-Τιπτον εκει στα δεξια(αλλο ‘‘περασα καλα’’ και αλλο ‘‘συγκινηθηκα’’).Για να μη κλεισω ομως με αυτο το τροπο(δεν ειναι εκει η ουσια οταν σχολιαζεις μια ηδη δεδομενη κατασταση) :το λαιβ γαμησε(οσο ειδα ντε).

Μην ντρέπεστε και πείτε τι πραγματικά έγινε σαν ΑΝΤΡΕΣ:
Βγήκε ο καραφλόπουστας με τη λαμέ του τη νυχτικιά και μας έστησε στα τέσσερα όλους.
Η τρίχα δεν κατέβηκε από την εισαγωγή μέχρι που φύγαμε ναπούμε.

Whitesnake αρκετά καλοί παικτικά, η φωνή έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό, καλύτερη συναυλία από το 2002 στο Λυκαβηττό με Tommy Aldridge και Marco Mendoza δεν ήταν με τίποτα.

γαμησανε οι priest!!! βεβαια λειπανε τα σολα και η παρουσια του Κ.Κ. αλλα αυτο δεν φανηκε να πτοησε το κοσμο που τα εδωσε ολα!!!
γενικα εχω πολυ καλες εντυπωσεις!!!

υ.γ. ρισπεκτ στο τρελο παλικαρι που καναμε ενα μινι circle pit στο turbo!!!:p:lol:

Η detox. Η οποία έχει αρκετά επιβαρυμένο ιστορικό. Αντίστοιχα σκηνικά τραμπουκισμών από τους μπράβους τις και πριν 2-3 χρόνια στο ejekt με αποτέλεσμα την διακοπή της συναυλίας, καμμένα αυτοκίνητα κτλ. ΟΚ, μαφία είναι ο χώρος των συναυλιών και της νύχτας, αλλά αυτούς κάποιος πρέπει να τους πηδήξει από κώλο.

Κατά τα άλλα οι Priest ΓκΔ όπως όλοι λένε. Και το εμπάργκο προς τη detox συνεχίζεται. Α ρε καράφλα, είχα πει δεν τους ξαναφήνω δεκάρα, αλλά τι να σε κάνω που είσαι ομορφόπαιδο, την έκανα την εξαίρεση για εσένα.

ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΚΟΥ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ!

Είναι κρίμα μετά από μία τόσο ωραία συναυλιακή βραδιά να χρειάζεται να ξεκινήσω έτσι, αλλά δεν είναι δυνατό να πηγαίνεις σε ένα live που να διαρκεί πάνω από 6 ώρες και μετά να θέλεις [B]μιάμιση ώρα[/B] μέσα στο αυτοκίνητο σου για να βγεις από το πάρκινγκ στο δρόμο! Έκανα το λαθος να πάω στα όργανωμένα πάρκινγκ αντί να παρκάρω πιό μακριά γιατί την ώρα που έφτασα είχαν ήδη ξεκινήσει οι Firewind και ήθελα να τους ακούσω. Το θέμα είναι πως μετά το τέλος της συναυλίας, ο διοργανωτής έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να υπάρχουν παρακαδόροι που συντονίζουν την κίνηση όπως την ώρα που ερχόμασταν με αποτέλεσμα το απόλυτο μποτιλιάρισμα…

Κατά τα άλλα, μεγάλο live, ο Coverdale μιά χαρά τραγούδησε και έκλεισε στοματάκια που το 2008 μας τα είχαν ζαλίσει συγκρίνοντας τον με το… playback #-o, για τους Priest ό,τι και να γράψω είναι λίγο: Δυόμισυ ώρες με κορυφαία απόδοση και εξαιρετικό -σε κάποια σημεία απρόβλεπτο- set list. Στο λύκειο είχαμε μία metal μπάντα που την λέγαμε Blood Red Sky, τι άλλο να πώ για να εξηγήσω τη συγκίνηση μου; :roll:8)

Βαριεμαι να λεω πολλα, απλα ειδαμε γνησιο και ατοφιο χεβυ μεταλ χθες. Ειμαι πτωμα, ποναω, αλλα το ξαναζω ανετα αυτο το πραγμα. Halford μερικα κομματια τα εσκισε, σε κατι Victim Of Changes, Sentinel, Painkiller, Electric Eye τα ειχα δει ολα. Ειχα βαλει τα κλαματα οταν βγηκαν στην σκηνη, δεν το πιστευα. Αυτα. Α και αυτογραφο/φωτο με Tipton (Elric σ’αγαπαω ρε) και face to face με τον Metal God. Cheerz.

Χαρηκα που ξαναειδα Angus και special hail σε Moonchild που πορωνομασταν μαζι 8)

Επειδή το όνομα Γράκχος αναφέρεται συχνά-πυκνά εδώ μέσα συνοδευόμενο από σχόλια τύπου “μόνο αυτός δεν ήταν”, “θα χει σκάσει απ’ το κακό του” κτλ., θέλω να σας πω ότι δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα που δεν ήρθα σ’ αυτή τη συναυλία, αλήθεια, και χαίρομαι που περάσατε καλά.

opeth λόγω δουλειάς άκουσα τη μισή εμφάνιση. δε στεναχωρήθηκα κιόλας που τους έχασα,ήπια τις μπυρίτσες μου και κύριος. ασπρόφιδα σηκώθηκα και πήγα μπροστά.καλή εμφάνιση γενικά, η γριά δε τη παλέυει από φωνητικής άποψης. τα μισά τραγούδια τα έλεγε ο κόσμος και τα άλλα μισά η μπάντα του. πάντως ωραία πέρασε η ώρα. είχε και κάτι ωραία κοριτσάκια εκεί γύρω κα ιβοήθησε κι αυτό 8)

αλλά όπως έγραψε και κάποιος πριν αυτά είναι μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα…
γιατι μετά βγήκαν οι γαμημένοι METAL GODS!!!
πως το έλεγε ο γνωστός γαύρος??? α ναι…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
τι να πω…έχετε καταλάβει πως ήταν γενικά οπότε θα μιλήσω προσωπικά…
Aρχικά να πω πως συγκινήθηκα στο blood red skies…είναι τραγούδια που τα περιμένεις μια ζωή να τα ακούσεις.απίστευτο συναίσθημα, ειλικρινά:!:
η τριάδα (ξέρετε ποια είναι) είναι το highlight της συναυλίας. στο sentinel φεύγουν κεφάλια, στο hell bent for leather ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ξύλο (πάλι καλά που είχα βρει εκεί 2-3 παλικαράκια και τις παίζαμε λίγο :lol: ), στο breaking the law κλασσική παράκρουση από όλους, στο victim δε χρειάζεται να σχολιάσω…είναι το καλύτερο HEAVY METAL κομμάτι και το ακούς από έναν καράφλα που το λέει ανέλπιστα καλά!!! έπαθα πλάκα, δε το περίμενα σε τέτοια επίπεδα:!:
θα επανέλθω και με άλλα ποστ, πολλά έγραψα.δεν είμαι reviewer εγώ :stuck_out_tongue:

και να κάνω κι ένα ερώτημα, ανάλογης φύσεως και σημασίας με το “να ζει κανείς ή να μη ζει??”

να είμαι ευτυχησμένος που βγήκα φωτό αγκαλιά με τον glenn-έχω δημιουργήσει το μισό heavy metal- tipton ή να τα βάψω μαύρα που είχα τον rob-είμαι ο metal god-halford δίπλα μου και για λίγα δευτερόλεπτα δε πρόλαβα να βγω φωτό μαζί του???

που τους πετυχατε ρε κωλοφαρδοι???:stuck_out_tongue:

μου το πε ένα πουλάκι :lol:

Σέβομαι την απόφαση σου να μην θελήσεις να δεις την μπάντα χωρίς Κen και πράγματι δεν βρίσκω νόημα στο να σε πικάρει κανείς για αυτό.
Πάντως απλά σου λέω με ό,τι σημαίνει πως αυτή την μπάντα την ακούω 27 χρόνια πως ήταν σε κορυφαία βραδιά, ορεξάτη και ανανεωμένη!

Θάνατος στον ΜΑΛΑΚΑ που έκανε συνέχεια crowd serfing και μου χε σπασει το κεφαλι.
Θανατος στον ΜΑΛΑΚΑ που στρημωχτηκε στα καγκελα, και ημουν σαν σαρδελα, και επιασε και πενα
Θανατος στον ΜΑΛΑΚΑ που στηριζοταν και τραβαγε τα μαλλια μου! τα μισα τα εχασα χθες εγω, αλλοι τα χανουν στα 35 τους…

Τα δες και εσυ ολα αυτα. Διπλα μου ησουν!!!

Diamonds And Rust. Μετα αντιο κοσμε.

Εδιτ: Τι σας φταιει το crowdsurfing? Νταξ, θα σου ερθει καμια ψιλη, αλλα μεταλ συναυλια ειναι, θα τα δεις και αυτα.

μπραβο ρε, φοβερη περιληψη και καλογραμμενη και σωστη 100%

30 ευρώ, [U]πανάκριβα[/U]. Φυσικά και δεν πήρα.

Παιδιά, ο χώρος αυτός είναι σεσημασμένος για την τραγικότητά του. Δε φταίνε οι παρκαδόροι, φταίνε τα σκατοφάναρα που δεν αρκούν για να φύγει όλος αυτός ο κόσμος. Είχα ταλαιπωρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά φέτος έχω 2/2, στο Ejekt έφυγα πριν το τέλος σαν κύριος και χτες είχα πει να με περιμένουν στη γέφυρα που περνάει κάτω από την Ποσειδώνος, ακόμα πιο κύριος. Έτσι θέλει σε αυτό το μπουρδέλο, άλλη λύση δν υπάρχει.

Και εγώ σου εύχομαι ολόψυχα να μην νιώσεις πως είναι να προσφέρεις υπηρεσίες και να μην αμείβεσαι για αυτές.

Στα της συναυλίας τώρα, opeth γαμω, whitesnake πέρασα καλά αλλά not my cup of tea, Priest απλά ήρθαν, ισοπέδωσαν, έφυγαν. Αυτό. Και περί ΚΚ και ΚΚΕ (μ-λ) τα θεωρώ αστειότητες. Μια χαρά έπαιζε ο παλικαρος και όταν βλέπεις τέτοιο live και ασχολείσαι με το εάν είναι ?ξένο σώμα? για τους priest ο κιθαρίστας και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να νιώσει την εμπειρια είσαι μίζερος.

Αυταααα?.

Υ.Γ. Μερακλής μετά σταθερή αξία, ελπίζω να ακλουθήσατε συμβουλή και να ανταμειφτήκατε.

Υ.Γ.2 Με τιμαει που έφυγα σε 5? από τον χώρο;

Λίγα λόγια και από εμένα.

Κατ’ αρχήν μην βρίζετε το Φοίβο, της Detox ήταν η συναυλία.

Opeth: Δεύτερη ή τρίτη φορά που τους βλέπω. Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα, δεν με κέρδισαν και χθες.

Whitesnake: Διαβάζω τα σχόλια τύπου έκλεισε στόματα ο Coverdale και το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι εύχομαι να είχε κλείσει το δικό του! Δεν ήταν τόσο χάλια όσο στο Καραισκάκη με τους Scorpions, αλλά ήταν και πολύ κατώτερος από το Λυκαβητό. Πολύ όμως. Τι τα θες τα a capela Soldier Of Fortune ρε Δαβίδ, άσε να τα θυμόμαστε όπως ήταν! Ήταν ζωντανός στη σκηνή, με κίνηση κλπ, αλλά από φωνή απλά δεν το έχει πλέον. Το set list μέτριο, αλλά αναμενώμενο αφού προωθεί το νέο του δίσκο.

Priest: Τι του δώσαν ρε παιδιά του καραφλού και τραγουδάει έτσι??? Μακράν η καλύτερη εμφάνιση του στην Ελλάδα, καλύτερη και από την εκπληκτική βραδυά στο Ρόδο καμιά δεκαριά χρόνια πριν. Η κραυγή στο τέλος του Victim μου έδωσε τα αρχίδια στο χέρι και η τρίχα κάγκελο. Άμα είχα τρίχες στις πατούσες και αυτές όρθιες θα ήταν με τα χθεσινά του καραφλού. Η καλή βραδυά φάνηκε από το Raped Fire και απλά με κάθε τραγούδι ανέβαινε. Έμεινα μαλάκας. Ο νέος κιθαρίστας ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Ρολίστας και τίποτα παραπάνω. Το set list όνειρο μείον δύο (Touch Of Evil και Riding on the wind).

με αφορμη αυτα που διαβασα για βια κ.τ.λ. θελω να πω κ εγω επειδη εζησα ενα τσακωμο διπλα μου (και την ωρα που εμπενε το sentinel ρε πουστη μου!!!) εχω να πω οτι αν καποιος εχει ψυχολογικα προβληματα και ερχεται σε συναυλια για να κανει τσαμπουκαδες κ μαλακιες, καλυτερα να κατσει σπιτι του η να παει σε ενα γαμημενο ψυχολογο!!!
αυτοι που πανε σε συναυλιες για να περασουν καλα και να χαβαλεδιασουν δεν τα χρειαζονται αυτα!!!