Judas Priest-Nostradamus

Όντος το AOR που δε με χάλασε καθόλου σα σύνολο είναι καλύτερο, αν και ούτε αυτο είναι δισκάρα. Είναι όμως πριστίλα.
Εκεί εχει κ ενα deal with the devil να κοπανιέσαι όλη την ώρα!!

θελω και αλλες ακροασεις για ασφαλη συμπερασματα…:-k
σιγουρα η πιο περιεργη priest δουλεια,καθως εδω κανουν την αποπειρα να ακουστουν πιο αργοι,πιο πομποδεις και πιο ορχηστρικοι.

παντως μεχρι τωρα το ομοτιτλο μονο με εχει κανει να το γουσταρω τρελα μονο. :metal: :thumbup:

κατι που μου κανει εντυπωση ειναι μια απαξιωση προς το angel of retribution και θα ηθελα να σταθω λιγακι…

βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα
προσωπικη αποψη ειναι οτι ειναι αξιοπρεπεστατος δισκος για reunion και οτι αυτο οφειλεται σε κομματια οπως Hellrider ,Judas is Rising (υμνοι και τα 2-instant priest classics) και σε καποια επισης πολυ ομορφα οπως to angel kai to worth fighting for,τα υπολοιπα ειναι λιγο πιο κατω σε standarts αλλα και παλι καλο heavy metal,
το μονο που δν μου αρεσε ηταν το lockness,(αρκετα κουραστικο,ισως με μικροτερη διαρκεια να ηταν καλυτερο) το οποιο ηταν κατι σαν μικρος προπομπος πανω-κατω μουσικα του album που ηρθε τωρα.
αυτα…

τι???
το LOCKNESS είναι κομματάρα! ΥΜΝΟΣ

Μπα! Και εμένα το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν! :wink:

Πολύ Sabbathίλα… :?

Εδω και μια εβδομαδα ακουω μ.ο. 2 φορες τη μερα το Nostradamus. Αρκετα καλοφτιαγμενο αλμπουμ, πολυ καλες συνθεσεις και lyrics, αν και δεν εχουμε συνηθησει τους Priest σε αντιστοιχα projects. Φυσικα και δεν ειναι ενα ακομα British steel η Sad wings η εστω Angel of retribution, αλλα φευ, αν απορριπτουμε τετοιες “πρωτοβουλιες” τι να πουν και οι metallica που τα’χουν ξεσκισει εδω και χρονια…

Δεν θα ξεχωρισω ανεξαρτητα κομματια, ολα φτιαχνουν ενα αλμπουμ που αν μη τι αλλο ειναι απαραιτητο σε μια μεταλλικη δισκοθηκη, εντυπωση ομως μου εχουν κανει τα Revelations, Persecution, Visions και το ομωνυμο σαν “καθαρες Priestιλες” και τα Exiled, Alone και future of mankind που τα θεωρω ως τα “δυνατα σημεια” του cd.

Αυτα για την ωρα…Αντε 2 εβδομαδες ακομα…

[CENTER] I’m searching for something
That’s lost in my heart
God knows I’m a sinner
I’m falling apart

If this is my destiny
I’ve got to believe
The passion inside me
Has left me to bleed[/CENTER]

Ιδού το ελεεινό βίντεο κλιπ του War :lol:

http://www.judaspriest.com/news/fullstory.asp?id=9AFB19D1-A030-4FF8-AAD6-B39C7E4FC468

μετά από ένα μέτριο δίσκο έρχεται και ένα κακό βίντεο…κρίμα.

ειναι εκει που λες χειροτερα δεν γινεται…

Tιναυτο?Καινουριο βιντεο γκεημ?
Γαματο φαινεται.

η χειροτερη εισαγωγη εβερ,σε ενα παρακμιακο RPG στο playstation 1…κ κοροιδευα τους μεηντεν,μετα το wildest dreams videoclip…

Παρά το ότι μου αρέσει και ο δίσκος και το τραγούδι, το βίντεο έχει τα χάλια του…

Τι συγκρίνεις τωρα. Το ένα ήταν car simulator και το άλλο rpg :lol:

Εγώ το βρήκα ωραίο το κλιπ :oops:

Πολύ μέτριο album.Τουλάχιστον θα τους δόύμε live και θα ακούσουμε όλες τις κλασικές κομματάρες…

ενταξει το video παραειναι παιδικο και θυμιζει πολυ final fantasy, αλλα ειναι καπως πρωτοτυπο…:-s

Έχυσαν το σύμπαν πάλι οι Priest. Απλά είναι δίσκος που πρέπει να τον ακούς με τα χέρια πάνω στο τραπέζι για να τον εκτιμήσεις (και όχι σε άλλο σημείο) με artwork στίχους και όλα και βέβαια να ακούς και καμιά άλλη μουσική εκτός από μέταλ. Σα τον παλιό καλό καιρό δηλαδή, να το πάρεις να το βάλεις και απλά να ακούσεις τι έχει να σου πει η μπάντα, χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα άλλο και χωρίς να περιμένεις και να συγκρίνεις. Απίστευτοι απλά.

συμφωνω, πνιγηκαμε στην μαλακια

Εδώ και 34 χρόνια πάντα στη μάπα φίλε :wink:

ετσι ετσι μαζι με τα πρασινα του δρακου

Πέρα από την πλάκα ο δίσκος σπέρνει. Δε τον περίμενα τόσο καλό. Όποιος δε το έχει ακούσει 5-6 φορές με στίχους και όλα κινδυνεύει να εκτεθεί από την ιστορία. Γιατί προβλέπω (:P) να γράφει ιστορία. Στις πρώτες 2-3 ακροάσεις στο φλου δε λέει τίποτα απολύτως (ούτε εμένα μου είπε) γιατί πραγματικά είναι δύσκολο να ξεπεράσεις το γεγονός ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό και απλά να ανοίξεις τα αυτιά σου. Είναι ένα μεγάλο ταξίδι, σχεδόν σαουντρακ το λες. Και κει που έλεγες ότι τα χουν παίξει όλα.

Κι άμα θέλω το κοπάνημα μου, χώνω ένα Crucible Remastered (που είναι και πρόσφατο για να μη σας πάω πριν 20 χρόνια) και κάνω τη δουλειά μου.