:thumbup: :thumbup:
Μακράν ότι καλύτερο για όποιον βαρέθηκε το[Painkiller αλλά θέλει να νιώσει λίγο από το δέος που προκάλεσε…
:thumbup: :thumbup:
Μακράν ότι καλύτερο για όποιον βαρέθηκε το[Painkiller αλλά θέλει να νιώσει λίγο από το δέος που προκάλεσε…
Το διαφορετικό δεν είναι πάντα και καλό και προς θεού οι priest δεν είναι πρωτοπόροι ούτε στα concept albums ούτε καν στο θέμα του Νοστράδαμου(οι stratovarius για παράδειγμα ασχολήθηκαν μόλις πριν 10 χρόνια )
Το Angel of retribution ξεχάστηκε και έπιασε σκόνη στη δική μου δισκοθήκη αλλά και σε πολλών φίλων μου και φυσικά φίλων της ίδιας μουσικής, και φίλων της μπάντας. Και επιμένω ότι είναι μέτριος δίσκος που αν δεν ήταν το comeback των priest δεν θα είχε ασχολήθεί κανείς…κάνω λάθος? Επίσης και το crucible για μένα ήταν λίγο. Νομίζω ότι η μοναδική δουλεία του halford(μην ακούω metal god και φρικάρω) πέρα από τους priest, που αξίζει κάποιος να ασχοληθεί είναι το war of words.
Μην ασχολείσαι ρε παιδάκι μου άμα σε χαλάνε. Τι το ψάχνεις περαιτέρω? Θα συζητήσουμε τώρα 20 χρόνια μετά την καθιέρωση του nickname αν ειναι ο Halford ο Metal God? Ο άνθρωπος που έφτανε με head voice εκεί που οι άλλοι δεν πήγαιναν ούτε falsetto? Σου πα έπρεπε να το κάνουν το concept με τον DT Jesus να βγάζεις αφρούς απο το στόμα Εντάξει και οι Stratovarius 4-5 τυπάκια με κιθάρες, ντραμς και μπασα και φωνή ήταν και οι Priest το ίδιο κάνουν και αυτοί 4-5 είναι τα ίδια όργανα έχουν. Άρα το ίδιο θα είναι (εσχάτως και με πλήκτρα άρα all the more).
O Halford ειναι ο metal god!
πάντως να είσαι metal god και να λες ότι το metal πέθανε και να το γυρνάς σε pop με τους two δεν είναι κάπως? να μου πεις ο iommy metal god να το καταλάβω,αλλά από υποκριτές έχουμε χορτάσει…δεν αναιρώ όσα έχει προσφέρει φυσικά,αλλά δεν ξεχνώ και τα στραβά του.ακόμα και οι metallica που είναι το αγαπημένο μου γκρουπ έχου κάνει παρόμοια μαλακία την εποχή του load και φυσικά δεν το ξεχνώ ούτε είμαι τυφλός και στηρίζω τη κάθε βλακεία που κάνουν. και επειδή και οι priest ΕΙΝΑΙ από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα ακολουθώ την ίδια γραμμή και πιστεύω ότι οι τελευταίοι τους δίσκοι είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο…και δεν βλέπω γυρισμό δυστυχώς.
Οι 2wo όσο gay και να είναι δεν είναι σε καμία περίπτωση pop. Αντίθετα είναι αξιοπρεπέστατο industrial. Όσο για το τι είπε, μαλακίες έχω πει και γω ένα σωρό στη ζωή μου, θα πεις και συ, θα πει και ο καθένας. Αλοίμονο αν ο καθένας κρινόταν απο μια ατάκα. Από ότι καταλαβαίνω, αποκαλώντας τους 2wo pop προφανώς δεν έχεις ιδέα για τη πράγμα μιλάς επομένως και γω δεν έχω άλλο χρόνο να σπαταλήσω. Δε θα σου κάνει κακό να αντιμετωπίζεις το μέταλ και τη μουσική γενικά σαν τέχνη και όχι σα ποδόσφαιρο. Τα λέγαμε.
σιγα ρε! χαλαρωσε
industrial-pop σκατά μουσική και σίγουρα όχι metal. κι εσύ πρέπει να σταματήσεις να είσαι πρόβατο και να τρως ότι σου προσφέρουν. τέσπα ειρήνη bro!
τελικα ειναι η δεν ειναι ο Metal God. και αν οχι ποιος?
πειτε μας μας ενδιαφερει
metal god είμαι εγώ…τέλος :papas:
ενας ειναι!!!
Πολύ “τίμιο” και “δίκαιο” review μπράβο στο Γιάννη, που αν κατάλαβα καλά στην αρχή το χε πάρει και αυτός λίγο στραβά το άλμπουμ αλλά του έδωσε χρόνο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή δουλειά που θα καταξιωθεί με το χρόνο μέσα στα καλύτερα concept άλμπουμς. Ο ήχος του Nostradamus είναι μοναδικός, προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι ίδιο. Ακροβατεί πραγματικά ανάμεσα στο μέταλ και στην όπερα ,δεν είναι απλά μέταλ συνθέσεις με πλήκτρα και χορωδίες.
Κατ αρχη ευχαριστω για τα καλα λογια. Καθε γνωμη ειναι καλοδεχουμενη, ειτε θετικη, ειτε αρνητικη. Οντως του αφιερωσα αρκετο χρονο, και γενικα σπανια ειχα στο παρελθον τοσο αναμεικτες εντυπωσεις…
Αν ηταν μονο το αλβουμ τοτε παιζει να ηταν το καλυτερο αλβουμ της δεκαετιας.
υπερβολές…
Ρε παιδιά, ξέρει κανείς τελικά τι έβαλε το Rockhard?
Γαμάτη η εδώ κριτική!
angmar ο γιαννης εισαι βρε?
Λοιπον ας γραψω και γω συντομα την γνωμη μου.θα γραφω καποια δεδομενα και θα τα σχολιαζω
Ο δισκος ειναι μεγαλος σε διαρκεια ακομα και για τους φαν.
Αυτο ειναι για μενα καλο γιατι δειχνει πως δεν ειναι αρπαχτη.
Περιεχει πολλα κομματια που δεν ειναι σπινταριστα.
Ε αναμενομενο ηταν αφου ειναι κονσεπτ.Δηλαδη φανταζεσαι να καναν painkiller concept.Νομιζω θα αφαιρουσε απο ατμοσφαιρα.
Πολλες εισαγωγες
Ναι αλλα οχι κουραστικες.Καμια σχεση με τις περριτες εισαγωγες των μανογουορ.
Θα μεινει στον χρονο?
Εγω πιστευω ναι γιατι σαν φανατικος πριστακιας εχω και μια διαισθηση.Φυσικα το τι μενει στο χρονο δεν ειναι μονο θεμα περιεχομενου αλλα και θεμα συγκυριων.Ομως εστω 2-3 κομματια νομιζω θα αντεξουν.
Συμπερασματικα ικανοποιιθηκα πολυ πολυ περισσοτερο απο τον κυριο νοστραδαμο απο τον προηγουμενο διαφημιστικο δισκο (angel of retribution) που γραφτηκε στο ποδι.Νομιζω δεν επαναπαυτηκαν οι θεοι του μεταλ και καναν αυτο που τους καπνισε και οταν κανεις οτι σου αρεσει παντα καλο βγαινει.Ε εχουν και ενα χαρισμα παντως να γραφουν κομματια.
Και το ερωτημα ειναι.Τι να περιμενουμε πια απο δαυτους?Αν βγαλουν και αλλον δισκο πως θα ακουγεται?
Ισως ακουστει απαισιοδοξο αλλα νομιζω οτι το πολυ αν βγαλουν θα βγαλουν αλλο ενα και αυτο γιατι ο χαλφορτ τελειωσε.Και στα live βλεπουμε πως σε καμια δεν βγαζει τισ κορωνες που εβγαζε και με τα ηχητικα εφε καταφερνει και πορωνει το κοσμο.κονσολα και παλι κονσολα.Φυσικα και να μην τραγουδαγε και καθολου παλι θα τα σπαγαμε και αυτο γιατι ειναι γενημεννος για το σανιδι.Μονο που τον βλεπεις φτανει.
Γιαννη καμια φωτο βγαλατε ρε συ?Δυο σιντι μου υπογραψανε ολοι και εφυγα.
Συμφωνώ στα περισσότερα, μια ένσταση μονάχα: Είναι ουτοπικό να περιμένουμε από τον Halford να βγάζει τις κορώνες όπως στο Unleashed in the east. Πρώτον γιατί όσο μεγαλώνει κανείς η φωνή γίνεται πιο μπάσα(δεν σημαίνει ότι πέφτει η φωνή απλά χαμηλώνει το register) και δεύτερον όταν τραγουδάς σε μια μπάντα που επί δεκαετίες περιόδευε ασταμάτητα τότε η φωνή σου πραγματικά φτάνει στα όριά της.
Εγώ τον Rob στο rockwave μια χαρά τον είδα αν εξαιρέσει κανείς ορισμένες ψηλές. Η πραγματική του φωνή παραμένει εκπληκτική. Βέβαια ο καθένας έχει τις απόψεις του.
καλα εννοειτε.τα εδωσε ολα τωρα τι να λεμε.δεν το κατηγορω.αλοιμονο.Εδω αλλοι δεν μπορουν να βγαλουν ολο το σετ (γκουχ-γκουχ).Μην σου πω πως η κανονικη του φωνη ειναι πιο εκφραστικη απο ποτε.Το βασικο του χαρισμα ρε παιδια ειναι ι εκφραστικοτητα.Τρυπαει κοκκαλα ο ατιμος:D