Judas Priest-Nostradamus

Καλά ναι μια χαρά ειναι η κανονική του φωνή, αλλά ας σοβαρευτούμε, το βασικό του χάρισμα είναι οι ψιλές. Γι’ αυτές θα τον θυμούνται όλοι.

Άλλη μία ολοκληρομένη ακρόαση, μέχρι τώρα βρίσκομαι στο τέλος του πρώτου cd, και το μεγαλίο του δίσκου μου φανερώνεται για ακόμη μια φορά!!!
Σίγουρα στο δεύτερο cd υπάρχουν τραγούδια που θυμίζουν πιο πολύ PRIEST αλλά όλες οι ιδέες του γκρουπ λειτουργούν με την συνολική ακρόαση.
Θά’θελα να δώ live ολόκληρο τον δίσκο με ένα φοβερό σόου που σίγουρα θα τον συνοδεύει.

Ντρεπομαι που βιαστηκα μετα την πρωτη ακροαση να δηλωσω την απογοητευση μου. Μετα λοιπον απο δεκαδες ακροασεις δηλωνω μαγεμενος και εντυπωσιασμενος απο το νεο δισκο τους. Το θεωρω αριστουργημα.

ποσα θα δινατε για την deluxe edition υπογεγραμμενη απο τους πριστ στο εξωφυλλο?

θα ήθελα να μου δώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ…έχουν αυτοί :lol:

Ούτε cent!

Ούτε για πλάκα! [-X

Πάρα πολύ καλό album!

Παντως το Prophecy ελεγε πολυ live,τουλαχιστον εγω το τραγουδαγα:D Καλα μπορει βεβαια να ταν κι ο ενθουσιασμος της αρχης,αλλα δημιουργουσε γαμω τις ατμοσφαιρες…

Εμενα παλι μ αρεσε πολυ το Death ετσι οπως βγηκε. Και θα γουσταρα να δω υλοποιημενο το αρχικο σχεδιο σε ενα DVD… ακα full stage show όπου θα παιζουν ολο το δισκο με τ αναλογα σκηνικα…

Edit: Αν το καλοσκεφτει καποιος ειναι πολυ πιθανο.

δεν θα βγαλουν κανα dvd απο την φετινη περιοδεια?παντως bootleg ηχητικα ηδη κυκλοφορουνε στο νετ.

να πω και εγω την γνωμη μου μετα απο μερικες ακροασεις .

μου αφησε μια πολυ καλη αισθηση , μια πιο ολοκληρωμενη απο το angel of retribution , και γενικα πιστευω οτι το αλμπουμ δεν κανει κοιλια σε κανενα σημειο του . δεν ξερω πως τα κατεφερνουν αυτοι οι ανθρωποι αλλα οτι και να κανουν , οσα στηλ και να αλλαξουν , κανουν καθε αλμπουμ δικο τους . δεν μοιαζει με κανενα απο τα προηγουμενα , αλλα ειναι priest , ακουγεται σαν priest .

η συναιχεια που παρατηρειται στο αλμπουμ ειναι απο τα πολυ καλα του στοιχεια , αλλα δηνει και μια αισθηση μονοτονιας και αυτο πιστευω ειναι το μειονεκτημα του δισκου . καθως δεν δηνει στον ακροατη την αισθηση την μεταπτωσης ή κατι του ξαφνικου .

απο θεμα παραγωγης ειναι απο τις καλυτερες των “ιερεων” με εναν απ οτους καλυτερους ηχους που εχω ακουσει σε αλμπουμ τους . τα ορχιστηκα μερη αν και ακουγονται να μην ειναι ηχογραφημενα αφηνουν την αισθηση οτι κολλανε με τις κιθαρες .

φυσικα η φωναρα του halford ειναι σε πολυ καλα επιπεδα και αυτα τα οπερετικα γυρισματα που κανει καμια φορα ακουγονται ωραια . αλλα και η φωνη στις μπαλαντες ( που ειναι παρα πολλες ) ακουγεται πολυ καλη .

γενικα πιστευω οτι ειναι πολυ πετυχημενος δισκος και μπραβο τους που δεν εβγαλαν κατι απο τα παλια και προχωρανε μπροστα , και συναιχιζουν να ψαχνονται οπως σε καθε τους αλμπουμ . αυτο τους κανει μια μεγαλη μπαντα στα ματια και ανεβαζει την δεδομενη εκτιμηση που τους ειχα .

Αυτο ειναι συζητισιμο,δλδ αν ειναι priest και ακουγεται σαν priest,εμενα ας πουμε δεν μου εδωσε αυτη την εντυπωση οτι δλδ ακουγεται σαν priest,οτι ειναι ενα priest αλμπουμ.:-k

Εχεις δικιο οτι ειναι καπως μονοτονο,θελει πολλες ακροασεις για να σε πεισει παντως.

Οσο για τη φωνη του halford ενταξει δεν μπορει να πει καποιος κατι,αυτο που μπορει να βγαλει αυτο βγαζει,σε καποια σημεια ισως φαινεται η αδυναμια του στις ψιλες πλεον αλλα οκ.:-s

To revelations ειναι φοβερό κομματι…Ο δίσκος οντως θέλει πολλά ακουσματα για να πιάσεις το ζουμί του και μπράβο στους Priest που δεν ακολούθησαν την πεπατημένη αλλα εβγαλαν κατι πραγματικά αξιόλογο και διαφορετικό…

α ρε λαμογιο ελληνα μεταλλα.πριν προλαβει καλα καλα να βγει στην αρχη του θρεντ ολοι το θαβατε.και μουφα το ενα και μουφα το αλλο και μυριζει αυτο βρωμαει το αλλο.μετα το γυρισατε ολοι μαζι στο αχ καλος ειναι και θελει χρονο και ειναι ποιοτικος και αλλα τετοια.κλασσικος ελληνας μεταλλας που παρασυρεται απο το ρευμα και μετα τα γυρναει κολοτουμπα.

πιστευω να απευθυνεσαι στον καθρεπτη σου .

οχι ρε συ.ετερον εκατερον.ο χαλφορντ τελειωσε.δεν μπορει να βγαλει φωνη.τεζα πως το λενε.αυτο δεν σημαινει πως ο δισκος δεν τα σπαει.οπως εχω ξαναπει ο χαλφορτ στα λαιβ και καθολου να μην ανοιγε το στομα του παλι χαμος θα γινοτανε.αλλο το ενα αλλο το αλλο.στο στουντιο το παλευει παντως.τωρα λοιπον που δεν μπορει να βγαλει ενα savage ας πουμε του μενει η ερμηνεια και η θεατρικοτητα.και αυτο κανει και το κανει καλα.αντεεεε αμεσως να βγαλεις βιαστικο συμπερασμα.

μην το ξαναπεις αυτο ομως ποτε . ειναι μεγαλη λαλακια και σορρυ για την εκφραση αλλα δεν μπορω να βρω κατι αλλο να πω . φαντασου το 2004 νομιζαν οτι ηταν playback το 2 λεπτο που δεν τον ειδαν και πεταγαν μπουκαλια στο RW . για φαντασου ο hetfield να μην τραγουδησει σε live και απλα να υπαρχει , ή ο bruce . ε ρε γελια :lol: :lol: :lol:

και ο δισκος ειναι καλος . και ειναι priest KIMI αυτο ακουγεται καθαρα απο το υφος της κιθαρας και φυσικα την φωναρα του halford . αυτα τα δυο στοιχεια εχουν οι priest που τους κανουν αναγνωρισημους . και πιστεψε με αμα δεν ηξερες τα κομματια και τα ακουγες ξεμπαρκα , θα ελεγες “ωπα . πιο κομματι των priest ειναι αυτο ?” 100% .

αν ησουνα στο ροδον οταν ηρθε σαν χαλφορντ θα θυμασαι στο braking the law δεν τραγουδησε κατω .βασικα το κοινο φωναζε τοσο πολυ που ηταν σαν να του ελεγε αστο μεγαλε οσο και να προσπαθεις εμεις τραγουδαμε πιο δυνατα απο σενα.ετσι ο χαλφορντ δεν αρθρωσε ουτε στιχο.οσο αναφορα τον hetfield ι τον dickinson χμμμ αλλο ειναι το κοινο τον μεταλλικα ενω τα κομματια των μειντεν δεν γινεται να μην τα τραγουδησει ο μπρους γιατι ειναι αλλη η δομη τους.με λιγα λογια οι πριστ ειναι πιο in your face μπαντα απο τους μειντεν για μενα.οι μεταλλικα ισως να ειναι ακομα πιο in your face και απο τους πριστ αλλα εχουν αλλο κοινο .

δεν συμφωνω . αλλο η πορωση του κοσμου που δημιουργητε την στιγμη σε ενα κομαμτι . και αλλο να μην “υπαρχει” στη σκηνη ενα μελος μια μπαντας . για πες πριν απο μια συναυλια πχ "σημερα ο halford δεν
θα τραγουδησει και θα τραγουδατε εσεις " :lol: :lol: :lol: δεν θα βγει μετα ζωντανος κανεις 100%