και εχει και αδερφια αληθινα, ετοιμα να καλπασουν μαζι του στη μαχη οποιαδηποτε στιγμη.
Όποτε πάω σε ένα φίλο μου το βάζω Priest στο youtube και σκούζει η γυναίκα του απο μέσα.
Άπο Sad Wings ως και Painkiller δεν υπάρχουν σχόλια. Μετά είναι μέτρια όλα τα αλμπουμ, γνώμη μου.
…όλοι μαζί στο πλευρό του ελρικ…σπαθια, τσεκουρια, χασαπομαχαιρα…
ξέρετε ρε που είναι του βάβουλα η γούβα;
στον πειραια καπου νομιζω, το συζητουσε ενας περιπτερας με ενα φιλο του καποιο πρωι που πηγα να παρω τσιγαρα.
αληθινη ιστορια.
το ποιντ ειναι οτι θα χυθει αιμα για χαρη του αδερφου.
καπου στην ηρωων πολυτεχνειου στο υψος της τερψιθεας, εχω ξαναδωσει ραντεβου θανατου εκει με γατακια που κραζουν μανογουορ.
…έχω ακουσει για διαφορες περιοχες να λέγεται ότι είναι η γουβα…
πίσω από τα λεμοναδικα στο λιμανι (περιπου στο πλαι του ησαπ)
στις γραμμες κοντά στη Ρετσίνα (μπαίνοντας απο θηβών, αριστερα)
Και…
εκεί που το αναφέρει και η wikipedia το είχα σαν επικρατεστερο…
μπαίνοντας απο φαληρο στον Πειραια αριστερά, παράλληλα με τις γραμμες του ηλεκτρικου…
σε όποιο πεδίο των μαχών χρειαστεί, πόλεμο έχουμε, θα είμαστε εκεί μπρο…
είμαι στο γραφειο και καταβάλλω προσπάθεια να μη αρχίζω και γελάω σα χαζός μόνος μου.
με καταστρέψατε.
ελρικ και εγώ στο πλευρό σου.
Και καλά δίσκοι όπως τα Point of Entry, Turbo και Ram it Down είναι καλύτεροι από τους 3 τελευταίους (θα έλεγα και το Jugulator, αλλά το αφήνω για τον Έλρικ )?
ΝΑΙ.
Α, βάλαμε και το Point of entry μεσααα. Desert Plains για το πέος τραγούδι, τι να λέμε τώρα. The sky is black the sky is red the sky is green.
Ενώ οι τελευταίοι δίσκοι των Priest είναι γεμάτοι Blood red skies…
Μπράβο και στους δύο. Αναφέρατε τα καλύτερα κομμάτια των δίσκων. Και λοιπόν? Τους κάνει αξιόλογους, επειδή έχουν 1-2 γαμάτα κομμάτια? Δηλαδή θα βάλετε να ακούσετε από την αρχή το Ram it Down πχ και θα γουστάρετε? Για να φτάσουμε στο Blood Red Skies πρέπει να φάμε στην μάπα κάτι Love Zone, κάτι Come and Get it ας πούμε. Τι να πω, σεβαστή η άποψη του καθενός, αλίμονο, αλλά θα με ενδιέφερε να διαβάσω κανένα σοβαρό επιχείρημα την επόμενη φορά…
συνήθως μου αρέσει να κράζω κράπσοδυ αλλά εδώ θα συμφωνήσω μαζί του (θα χω την ευκαιρία και σε άλλο θρεντ, νο γουόρις).
μέτριος δίσκος μεν το ραμ αλλά οι κορυφές του είναι απλησίαστες ,συγκριτικά με το καινούργιο, οπότε βάζοντας στη ζυγαριά όλες τις παραμέτρους στα μάτια κερδίζει (το ραμ κερδίζει),
το καινούργιο είπαμε, αξιοπρεπέστατος δίσκος για την ηλικία τους και για τη φάση, πιο αξιοπρεπής από ότι περίμενα, αλλά μη τρελαίνεσαι. μετά από αρκετές ακροάσεις τον βαριέσαι και ακούς 2-3 κομμάτια,λίγα πράγματα έχει που θα σου μείνουν.
τώρα για τον τζο πίσκοπο που νομίζει ότι επειδή στο αμάξι, φεύγωντας από το momix που έχει πιει το jack sparrow του, βάζει και ακούει το τρούπερ και το φιαρ οφ δε νταρκ, ξέρει από μέταλ και είναι ικανός να εκφέρει και άποψη δεν έχω να πω κάτι παρά μόνο αυτό:
είδες που είναι η γούβα του βάβουλα, νο εξκιουσις.
Και το turbo που είναι μέτριο μετά το Live 1986 και την εισαγωγάρα Out in the coldometer το είχα σκίσει. Πσσσ το Live που είχε μέσα όλο turbιές.
Τέσπα ο τύπος έβαλε μέσα το άλμπουμ που έχει Heading, Hot,Turning,Desert,Angels. Τι να πω, δεν απάνταγα στα μπαλάκια μου καλύτερα, κάθομαι και ασχολούμαι. Το Desert μόνο του φτάνει, καλά τι έχει γίνει με αυτό το κομμάτι που να πω τώρα. The sky is black να ούμε.
Εκτός της αδυναμίας σου να συντάξεις μία παράγραφο που να βγάζει κάποιο νόημα, μάλλον δεν μπορείς και να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις. Εγώ σχολίασα την άποψή σου για την δισκογραφία τους από το Sad Wings μέχρι και το Painkiller. Το να βρίσκεις τα μετά-Painkiller μέτρια είναι σεβαστό (και αναμενόμενο), αλλά η ιστορία έχει δείξει πως τα Point of Entry και Ram it Down είναι επίσης μέτρια και το Turbo άθλιο. Αλλά και πάλι, επειδή όλα είναι υποκειμενικά στην μουσική, το σέβομαι. Αφού σου αρέσουν, εμένα μου περισσεύει. Ίσως δεν έπρεπε να τα βάλω σε σύγκριση με τα 3 τελευταία για να γίνω πιο σαφής. Τελοσπάντων, πάμε παρακάτω…
Πάλι μου πειράζουν το Turbo και το Ram it Down ρε, πάλι. Γκρρρρρρ δε μπορώ δε μπορώ τρελαίνομαι. My Priest sense is tingling.
Έλρικ που σαι ρε, όταν κανονιστεί εκείνο το ραντεβουδάκι στη Γούβα στείλε μου sms να ρθω κι εγώ για τα δέοντα, έχω φορτώσει τώρα.
Υ.Γ.: Α μαλάκα σ’ εκείνο το sms μην ξεχάσεις και να μου γράφεις πού είναι τελικά η Γούβα, ε, μην ψάχνω απ’ το ένα πιθανό σημείο στο άλλο σαν το μαλάκα.
Η ιστορία δεν έδειξε τπτ. Αφού το είπε ο άνθρωπας…“γνώμη μου”…η προσωπική γνώμη μετράει περισσότερο από πωλήσεις και λοιπές παπαρομετρήσεις εφόσον βέβαια αφορά τον ίδιο που την εκφέρει και δεν θέλει να μας την προσφέρει ώς την μοναδική αλήθεια…τι τρώγεστε τώρα πάλι δεν το καταλαβαίνω…εκτός κι αν θέλετε να παχύνει ο elric από τα ποπκόρν
Κατα τ’ άλλα νομίζω μια γαμημένη καινούργια κομματάρα αρκεί για τους Priest για να αποθεωθούν στο μυαλό μας, και νομίζω το κατάφεραν μια χαρά.
Μα φυσικά είναι η γνώμη του, όπως και η δική μου είναι ότι η δισκογραφία τους εκείνο το διάστημα δεν είναι αψεγάδιαστη. Σχολίασα την αρχική του τοποθέτηση, τίποτα παραπάνω.
παντως πιστευω οτι ολοι συμφωνουμε οτι το τζουγκουλειτορ ειναι οτι καλυτερο εχουν βγαλει απο πεινκιλα και μετα, ετσι γρακχο???
Εγώ πάντως συμφωνώ σίγουρα. Αν κλείσετε ραντεβού για ξύλο για χάρη του cathedral spires στείλτε ένα πμ