Judas Priest - Redeemer of Souls

…πιστεύω ότι αν βρεθεί εταιρία να τους φέρει, θά’ρθουν…υπάρχει καμιά εκεί έξω???:):!:

Οτι καλυτερο εχουν κυκλοφορισει απο το 1990 (Painkiller)
Το reedemer of souls το εχω λιωσει και ο πιτσιρικας κιθαριστας αρκετα αξιοπρεπεις.

Δίσκος με αρχιδια φιλε . Μην το ψάχνεις . Εκτείθονται όσοι λένε το αντίθετο . Γεμάτος απο τραγούδια που σου μένουν στο μυαλό . Battle cry . Θεέ μου :slight_smile:

…το Battle cry θα μείνει κλασικό…θα μπορούσε να ήταν και στο Nostradamus, αλλά και στα 70ς κλασικά αριστουργήματα:):!:

Είναι στιγμές που στο Battle Cry ανατρίχιασα…

Σε διάφορα φορα που αναφέρονται στους πριστ η κοινή άποψη των οπαδών είναι οτι πρόκειται για δίσκο που αποτελεί συνθετικό άλμα για τη μπαντα .

Οπότε ,οι πριστ έβγαλαν δισκαρα και θα έχουμε ένα καλο καλοκαίρι …:slight_smile: :slight_smile:

Αλμα?? Μονο αλμα?? Δεν εχουν ξαναγραψει τετοια μουσικη οι πριστ, ανεβηκανε επιπεδο με αυτον τον δισκο!!

Σε μας ρε πόυλας μούρη ;

:slight_smile:

Ρε βάλτε να ακούσετε τον τελευταίο μεγάλο δίσκο των Priest, το Nostradamus δλδ, και βάλτε και το Battle Cry τσόντα άμα λάχει, άντε και το Sword of Damocles και μετά καπάκι Grand Magus - Fight γιατί έτσι 8)

Εμένα θείο μ’αρεσει το Nostradamus .
Grand magus - black sails η I the jury ( τέρμα priest)

Limited 500 copies βινύλια σε nuclear blast και emp-online αντίστοιχα σε μπλε και κόκκινο χρώμα.Το δεύτερο εχει και δώρο μενταγιόν την τρίαινα των priest

Οτι ηταν το painkiller για τους priest το 1990 ειναι το redeemer of souls για τους priest του 2014 ,οτι καλυτερο δηλαδή μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στις αντίστοιχες χρονιές .

Το άλμπουμ ειναι εκπληκτικό ,χωρις filers (πράγμα σπάνιο για priest ) και ακομα και κάποια έξτρα κομμάτια ειναι καταπληκτικά (tears of blood, creatures ) .

Ο halford ειναι υπέροχος και τα ουρλιαχτά του δεν μου λείπουν καθόλου (και δεν πολυ ταιριάζουν με το mid tempo ύφος του άλμπουμ έτσι κι αλλιώς ) . Μακάρι και τα νεα heavy metal συγκροτήματα να είχαν τραγουδιστές με το την ποιότητα του halford των 64 ετών . Πραγματικά σε κομμάτια οπως το secrets of the dead ανατριχιάζεις .

Το άλμπουμ ανώτερο αρκετών “κλασσικών” άλμπουμ των priest που ηταν συνήθως μπάντα των μεγάλων τραγουδιών και οχι των μεγάλων άλμπουμ (δηλαδή πεταγανε και αρκετά τραγούδια rock Χιτακια-ψιλομουφες )

Για μένα ειναι το πιο απολαυστικό άλμπουμ των priest μαζί με τα defenders of the faith και painkiller .

Νομίζω ότι υπερβάλλεις σε κάποια σημεία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μου αρέσει και μένα ο δίσκος. Δεν θα σου πω για το Nostradamus που δεν είναι και το πλέον δημοφιλές τους album, αλλά για το Angel of Retribution. Πόσο ανώτερο δηλαδή θεωρείς ότι είναι το φετινό?

Πολυ ανώτερο. Έτσι θα έπρεπε να ειναι το reunion άλμπουμ τους . Το angel , δεν εχει ταυτότητα ,κατα την γνώμη μου , ειναι μια συλλογή όλων των στοιχείων των priest κατα περιόδους, έχεις τα πιο heavy κομμάτια , τα πιο rock και εμπορικα ακομα (π.χ worth fighting for ) και έχεις και 2 μπαλάντες . To redemeer ειναι ενα άλμπουμ με ταυτότητα (οπως ηταν και το Nostradamus που όμως χρειάζονταν πολυ editing, ενα εξηνταλεπτο Nostradamus θα ηταν καταπληκτικό ) σκοτεινό, σαν ενα mid tempo painkiller . Επίσης εχει και πολλα τραγούδια χωρις να το τραβάει το πράγμα .

Μελαγχολία το γεγονός οτι μετα το painkiller ουσιαστικά τους χάσαμε για 15 περίπου χρονια (τα άλμπουμ με τον ripper προτιμώ να μην τα θυμάμαι ) .

γελάω με αυτά που διαβάζω, έχετε πολύ πλάκα :slight_smile:

Οπαδός των manowar και των warlord εισαι ,λογικό ειναι να εισαι χαζοχαρουμενος .

/pop corn.

ασε τα εισαι χαζοχαρουμενος κτλ: η παρεα σου κι η παρεα μου στη γουβα του βαβουλα, τα λογια ειναι για τις τιτικες. εμεις που ακουμε μανογουορ τα λυνουμε στο δρομο τα θεματα μας.

Α καταλαβα, μιλαμε για βαρεμενο ατομο αν κρινω και απο το post history σου . Κακως σου απαντησα , εχεις προβλημα (ειδικα αν εισαι 32 ετων και ειτε κανεις χιουμορ ειτε τα εννοεις αυτα που γραφεις ).

καθεσαι και παρακολουθεις τι γραφω?? δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις? μηπως χαιδευεσαι κιολας με τα ποστ μου?ε?

κι ενας μανογουορας δε κανει ποτε πλακα, μιλαει παντα σοβαρα.