Και εγώ συμφωνώ οτι μετά το nostradamus ο νέος δίσκος μου φαίνεται σαν πισωγύρισμα…
…ο περρισότερος κόσμος, δεν γράφω για σένα προσωπικά, δεν φαγώθηκε όταν βγήκε το Nostradamus, να κλείσουν με έναν τελευταίο δίσκο, που θά’ναι ‘‘κλασικός Judas Priest’’:-s…αν και δεν το χάβω ότι αυτός θάναι ο τελευταίος δίσκος
…το Nostradamus είναι δισκάρα + τα κλασικά των Judas Priest μας έμαθαν το Metal= οι Metal Gods λοιπόν απέκτησαν με την αξία τους το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν…ο δίσκος δεν θα θεωρηθεί αριστούργημα ή κλασικός, αλλά σε όσους γουστάρουν τους Judas Priest θά’ναι ένας δίσκος που θα τους συντροφεύσει για πολύ πολύ πολύ καιρό:):!:
Ένας πολύ καλός Heavy metal δίσκος βετεράνων Metal Gods, που δε δείχνουν να χάνουν τη τέχνη του να γράφουν απλή άμεση και όμορφη metal μουσική. Όσοι θέλουν πρωτοπορίες ας πάνε σε νέες μπάντες, υπάρχει να φάνε και οι κότες. Στους Priest θέλουμε να ακούμε riffs τα οποία ταράζουν το έδαφος και γεμίζουν τα ποτήρια μας με μπύρες. Αφού βγάζουν τέτοια, εγώ είμαι καλυμμένος
εχω μια μικρή ένσταση στο οτι ενας μουσικός του διαμετρήματος του glenn tipton βγάζει κομάτια απλά για να γεμίζουν τα ποτήρια μπύρες αλλά οκ κάθε άποψη σεβαστή
Ψίλο @@ρια είναι αλλά οκ, θα το βάλω πάνω απο nostr και οτι άλλο απο Ripper.
Το σούταρα το τορεντίνο, αλλά ας πούμε πως τουλάχιστον μοιάζει με Priest.
Εκεί που είδα Valhallοπουλος, λέω , ωπ ωπ! Αλλά μετά ξενέρα.
Τέσπα, καλή προσπάθεια, πέρνει ένα 3/10.
Α, ναι, οι Priest είναι το 2ρο μου συγκρότημα ever οπότε χέστε με.
Εννοούσα ότι βγάζουν αυτό το αυθεντικό Heavy metal feeling Όταν εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι κλασσικό Heavy metal riffing και αλητεία είτε λέγεται Judas Priest είτε Venom, Motorhead και Accept, τους έχω συνδέσει με τις στιγμές που το λαρύγγι μου ζητάει παγωμένη μπύρα (κατα προτίμηση Kaiser/Erdinger/La Trappe/Guinness)
Δεν υπονοώ καν ότι ο Glenn είναι γι αυτό ούτε κανένας άλλος στους Priest. Απλά αυτό μου βγάζει και αυτό θέλω. Ξεχωρίζω Down In Flames (ΚΟΛΛΗΜΑΤΑΡΑ) Halls Of Valhalla, The Beginning Of The End, March Of The Damned, Redeemer Of Souls και Crossfire)
Εγώ αναθεώρησα την άποψη μου περί του δίσκου μετά τις 10 ακροάσεις. Αν και τα μεμονωμένα preview μου άφησαν μέτρια εντύπωση, όταν πήρα τον χρόνο μου και άκουσα τον δίσκο ολόκληρο και κομμάτι κομμάτι άλλαξα γνώμη. March of the damned ο Rob δεν ρισκάρει ψηλές, παρόλα αυτά το riff είναι αξιοσέβαστο και μου θύμισε το feel του SfV. Στo Halls of Valhalla αρχίζει να ανοίγει η φωνή του με πουσάρισμα προφανώς αλλά μπορώ να το παραβλέψω, γιατί στα 60 φεύγα μου ούτα τα μισά των μισών από όσα κάνω τώρα δεν θα μπορώ, οπότε δεν έχω απαιτήσεις πλέον από έναν frontman που το '76 έκαιγε μικρόφωνα για πλάκα στα bbc sessions. Dragonaut παλέψιμο αλλά όχι ίσως για opener και το hell and back μάλλον το έβαλαν για μας θυμίσουν την κατηφόρα που πήρε η μπάντα στο δεύτερο μισό του '80. Δυστυχώς η απουσία του ΚΚ βαράει από χιλιόμετρα, αλλά δεν γαμιέται, ο καθείς με τις επιλογές του. Redeemer of souls και metalizer οι κράχτες του άλμπουμ, αλλά… Sword of Damocles, το κομμάτι έσπειρε και θέρισε. Κρατάει τον δίσκο στις πλάτες του.
Ένα αξιοσέβαστο 6,5/10. Άντε και για promo σε Ελλάδα του χρόνου.
μια χαρά ο δίσκος και κυρίως σε σχέση με τις π@π@ριές που κυκλοφορούν διάφορα “συγκροτήματα” κατά συρροή. όμορφα riffs και μερικά κομμάτια που θα μείνουν
Χθες κέρδισα μια κόπια του νέου δίσκου στο παρτυ που έκανε το Hammer! Μια φορά γύρισε η πουτάνα η τύχη!
καλος.εχει στοιχεια απο 70ς 80ς 90ς.εμφανης η απουσια του ΚΚ.περιμενουμε τωρα για κανα livακι εδω.
…τα Halls of Valhalla, Sword of Damocles, Metalizer, March of the Damned, Secrets of the Dead έχουν τα καταπληκτικά κλασικά Priestικά riffs
…τα Dragonaut, Redeemer of Souls έχουν υπέροχες μελωδίες
…το Battle Cry μου βγάζει το συναίσθημα που μου έβγαζε το Nostradamus, ο δίσκος
…πόσο νοτιοΑμερικάνικη η εισαγωγή του Crossfire:roll:
…μια χαρά είναι ο νέοπας Richie Faulkner…δεν χρειάζεται νά’σαι K. K. Downing για νά’σαι καλός κιθαρίστας…σίγουρα λείπει ο K.K., αλλά εδώ έχουμε τουλάχιστον μια αξιοπρεπή αντικατάσταση
…τα φωνητικά του Rob Halford δεν είναι αυτά των 70ς και 80ς, αλλά ακούγονται, στον δίσκο, μια χαρά
…τα Hell & Back, Beginning of the End αυτά πού’χω συμπαθήσει λιγότερο
:):!:
ο δίσκος είναι καλός
Πιστεύετε ότι όντως υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για Priest του χρόνου στην Ελλάδα? Μακάρι αλλά δύσκολο. Βέβαια το καλό είναι ότι δεν έχουν το κασέ των Maiden ή Sabbath οπότε κάποιες καλύτερες πιθανότητες σίγουρα υπάρχουν.
Γιατί όχι…ας περιμένουμε. Στα του δίσκου όσο το ακούω μου αρέσει περισσότερο, είναι σίγουρα καλύτερο από ότι περίμενα…
ο δίσκος είναι καλός,είναι αυτό που λέμε κλασικό priest,χωρίς πειραματισμούς και εξτρά,ο νέος κιθαρίστας δεν είναι κακός,πάντα μια αλλαγή μέλους,ακόμα και αν είναι από τα ιδρυτικά,φέρνει νέο αέρα,όσο για τον Rob,είναι άδικο να σχολιάσει κάποιος τα φωνητικά του εν έτει 2014,δεν πιστεύω ότι κάποιος της “σειράς” του τραγουδάει καλύτερα…για μένα είναι ένα καλό άλμπουμ,και αν είναι έξυπνοι,θα κλείσουν με αυτό τον δίσκο την καριέρα τους
…στην lmt έχει ένα bonus cd με 5 επιπλέον καινούρια τραγούδια
- Snakebite…σε παραπέμπει σε White Snake λόγω του ομόνυμου δίσκου, και όχι τραγουδιού των White Snake, αλλά είναι κλασικό Judas Priest
- Tears of Blood…κομματάρα που ίσως θά’πρεπε να είναι στο κυρίως cd…riffάρα
- Creatures…ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε, στην πρώτη ακρόαση…θα το ξανακούσω
- Bring It On…ωραία μελωδία, καλό riff…μέχρι εκεί…ααα και ένα όμορφο σόλο, και επαναλαμβανόμενο ρεφρέν
- Never Forget…δεν ακούγεται άσχημο…πρέπει και αυτό να το ξανακούσω
…να γκρινιάξω για άλλη μια φορά, που πρέπει να πάρεις την lmt, για να έχεις όλα τα τραγούδια:-k
:):!:
Το άκουσα πολυ το σαββατοκύριακο . Κλασικός δίσκος των νέων priest . Μου άρεσαν πολυ οι κιθάρες ( δεν είναι περίεργο ) και τα χαμηλά φωνητικά του χαλφορντ . Τον παραγγέλνω αυριο deluxe συσκευασία για να έχω και τα έξτρα τραγούδια που λεει ο στεφανος απο πάνω . Κυκλοφορία που σίγουρα δεν περίμενα οτι θα με πιάσει τόσο γρήγορα . Μπράβο γεροντια μου .
Ο ριτσι φαουλκνερ είναι μεγάλος παιχταρας
επειτα απο μερικες ακροάσεις οφείλω να πω οτι συνυπαρχουν δυο τεινα: Oι συνθεσεις ειναι πολυ καλες, ,ισως οι καλυτερες των τελευταιων ετων και σιγουρα ανταξιες του ονοματος των Priest. Τα φωνητικά ομως του Rob κρατανε το συνολικο αλμπουμ σε ρηχα νερά δυστυχως…Η τεραστια φωνη του φαλακρου, εστω και μετα απο τοσα χρονια, θα εδινε τεραστια ωθηση στα κομματια ακομη και αν δεν ειναι ιδια σε σχεση με τα '90s.
Δεν περιμενει κανεις φωνητικη αποδοση Ρainkiller αλλα ρε γμτ ο Rob κινειται παρα πολυ χαμηλα γιατι προφανως ξερει οτι δεν ειναι ίδιος, ομως φοβήθηκε σιγουρα πολυ περισσοτερο απο οσο έπρεπε… Σκεφτηκε ισως οτι θα υπηρχαν απαιτησεις στα Live στην εκτελεσή τους? Δεν ξερω, πολυ πιθανον…
[B]Η γενικη διαπιστωση ειναι οτι καταφεραν το δυσκολο (συνθεσεις, εμπνευση ,φρεσκαδα) και τα σκάτωσαν στα ευκολότερα (φωνητικα …)[/B]
Μόνο έυκολο δεν είναι πλέον για τον Rob να τραγουδήσει! Δυστυχώς η φωνή του έχει πλέον σπάσει και αυτό φαινεται και έντονα σε κάποια τραγούδια που ειναι στα verses πολύ flat, μέχρι που χάνεται σε σημεία. Παρόλα αυτά οι συνθέσεις και γενικά το άλμπουμ είναι καρακλασικό Priest με γαμάτες κιθάρες και τύμπανα και ακούγεται ευχάριστα ξανά και ξανά αλλά οι ερμηνείες του Rob του ρίχνουν σκαλί.
ε και εδω να μην ερθουν.θα τους δουμε σε καμια Σοφια.αλλα πιστευω οτι θα ερθουν το 15.