Judas Priest - Redeemer of Souls

Και το Sword Of Damocles καλό τώρα που το ακούω δεύτερη φορά…

Χωμα η φωνη του μπαρμπαρομπ,ενω και η παραγωγη δεν μου αρεσε επισης.Eνας αδιαφορος δισκος με σκορπιες καποιες λιγες καλες στιγμες .

Όντως η φωνή πολύ μέτρια, φαίνεται όταν προσπαθεί να κάνει ψιλές πρέπει να έχει πέσει πολύ μηχάνημα.

για τη κορωνα στο halls of valhalla τι εχετε να πειτε?
δεν πηγε και ασχημα:)

το ακουσα μια φορα.απο 1η ακροαση η αληθεια το περιμενα πολυ χειροτερο.αλλα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε γενικα.εχει καποιες καλες στιγμες αλλα πρεπει να πεσουν κι αλλες ακροασεις.τα τραγουδια που ειπωθηκαν νομιζω οντως ειναι τα καλυτερα.

Με την επιφύλαξη των δυο-τριών πρώτων ακροάσεων, μπορώ να πω ότι είναι αξιοπρεπής δίσκος. Halls of Valhalla και Battle Cry τα πιο δυνατά του δίσκου για μένα, ακολουθούν από κοντά το ομότιτλο, Sword of Damocles και το Beginning of the End, ενώ δυστυχώς ο δίσκος κάνει μεγάλη κοιλιά στη μέση, με κάτι Cold Blooded και Metalizer.

Πιστεύω όμως ότι με μερικές ακροάσεις ακόμα, θα μου αρέσει περισσότερο.

Έχει πάρει κανενός το αυτί αν θα βγει βινύλιο , ή κάποια limited έκδοση και αν υπάρχει δυνατότητα προπαραγγελίας;

Θα βγεί και σε βινύλιο :slight_smile:

…και σε lmt με 5 μπόνους τραγούδια…καινούρια τραγούδια, που σημαίνει ότι όποιος πάρει την απλή έκδοση, ουσιαστικλά δεν θά’χει ολόκληρη την νέα δουλειά των Judas Priest…αυτά με τα καινούρια ήθη και έθιμα των μεγάλων δισκογραφικών:-k

:):!:

Εγω θα περιμενω να το πιασω στα χερια μου μεχρι τοτε δεν ακουω τιποτα. Απο τα δειγματα παντως που εχω ακουσει μεχρι τωρα οι προσδοκιες δυστυχως ειναι χαμηλα…

Δεν μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα με ενθουσίασε, αλλά δεν με έχει ενθουσιάσει δίσκος των Priest πολλά χρόνια τώρα(δυστυχώς ήμουν μικρός όταν βγήκε ο τελευταίος μεγάλος τους δίσκος) παρόλα αυτά είναι σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο-ε δεν το λες και δύσκολο αυτό-έχει κάποιες καλές στιγμές όπως τα Halls Of Valhalla, Sword Of Damocles, Crossfire, Battle Cry και το τελευταίο αλλά έχει και αρκετά fillers. Αν το δούμε ψύχραιμα ο δίσκος κυλλάει καλά και είναι μια χαρά αν σκεφτούμε και την ηλικία τους. Από την άλλη δεν μπορεί να μην με πιάσει μελαγχολία όταν ακούω τον Halford να χαρο-παλεύει όταν πάει να πιάσει τις ψιλές του.

Το ακούω αυτές τις μέρες, αλλά θέλω ακόμα ακροάσεις. Τα κομμάτια που αναφέρεις, μαζί με το Secrets of the Dead, είναι και για μένα τα καλύτερα του δίσκου. Τώρα για το αν είναι καλύτερο από το προηγούμενο δεν μπορώ να πω ακόμα, αλλά σίγουρα τραγούδια επιπέδου Revelations, Nostradamus και Persecution δεν έχει.

…στα τραγούδια που λέτε Halls Of Valhalla, Sword Of Damocles, Crossfire, Battle Cry και Secrets of the Dead προσθέστε και το March Of The Damned:):!:

Mια χαρά δισκίο είναι. Απορώ τι παραπάνω περιμένουν κάποιοι από τους Priest το 2014. O Ηalford πάτησε τα 63 και το παλεύει ακόμα. Ακόμα κι ο Bruce στο τελευταίο Maiden δεν ήταν ίδιος, να μην μιλήσω και για άλλους. Κάτι με χαλάει με την παραγωγή, αλλά αυτό ισχύει σ’όλους μετά το Painkiller δίσκους τους. Δεν ξεχωρίζω κάποιο κομμάτι, τα περισσότερα έχουν ωραίες εισαγωγές και σολαρίσματα. Το ριφ που μου έμεινε πιο πολύ είναι αυτό του [B]Βattle Cry[/B], που είναι για τρελό headbanging!

Χμου, η διαφορα ειναι πως εμενα το Nostradamus μου αρεσε, ενω εσας φανταζομαι πως οχι γι αυτο και δεν μπορω να προσδιορισω πως ακριβως οριοθετειτε εναν αξιοπρεπη δισκο. Μαντευω πως θα φαω πικρα γι αυτο και δεν το χω ακουσει ακομη, μαλλον σημερα θα πεσει η πρωτη ακροαση (κι ελπιζω να μη μου πεσουν τα λιγοστα μαλλια που μου χουν απομεινει).

…δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με το Nostradamus, που μαρέσει και μένα
…δεν απογοητεύει όμως, τα κλασικά ριφς των Judas Priest είναι εδώ…ουσιαστικά για μένα έχουμε μια συνέχεια του Angel Of Retribution, με πολλά απ’τα στοιχεία της British Steel - Painkiller περιόδου, ενώ εγώ άκουσα και αρκετά Jagulator στοιχεία…στα αρκετά καλά τραγούδια, το Halls of Valhalla θα μπορούσε να είναι κλάσικ, αν είχε βγει μεταξύ 80 με 90:):!:

Κυκλοφόρησε και η deluxe edition με τα bonus tracks…

[B]Κανέναν[/B] δεν θα ρωτήσει ο Halford αν θα πρέπει να βγάλει νέο δίσκο ή να βγει στη σύνταξη, και θα έχει απόλυτο δίκιο. Θα κάνει αυτό που θέλει. Το ίδιο κι οι Μetallica, οι Μotorhead, οι Pink Floyd και δεν ξέρω ποιος άλλος. Θα τρολάρει άμα γουστάρει λέγοντας ότι είναι και η καλύτερη δουλειά τoυ!
Οι περισσότεροι αυτής της ηλικίας καλλιτέχνες προσπαθούν να κυκλοφορούν τουλάχιστον αξιοπρεπείς δουλειές, με σεβασμό στους οπαδούς τους, ξέροντας ότι δεν πρόκειται να γράψουν αριστουργήματα.
Aν και μάλλον αποτελεί εξαίρεση , ο[B] Johnny Cash[/B] στα γεράματα και με τραγούδια άλλων έγινε πραγματικά συγκλονιστικός.

Battle cry , τραγουδαρα. Αν το είχα γράψει εγω θα ήμουν περήφανος για τον εαυτό μου!!! Θα τον ακούσω το δίσκο σημερα το βράδυ . Δεν ασχολούμε με τίποτα … ΒΓΑΛΑΝΕ ΔΙΣΚΟ ΟΙ PRIEST ΡΕΕΕΕΕΕ !!

Πάντως τώρα πιστεύω αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο η αξία του Nostradamus και η προσπάθεια που έκαναν οι Priest να βγάλουν κάτι διαφορετικό. Απέναντι στο Reedemer, αυτή την ανέμπνευστη μετριότητα, το Nostradamus δείχνει τεράστιο από όλες τις απόψεις, που για μένα είναι τεράστιο ούτως η άλλως, αλλά ας πούμε ότι απλά είναι μεγάλος δίσκος και όσοι άπιστοι παρακαλώ επισκεφτείτε το ξανά.