Judas Priest - Redeemer of Souls

δυστυχως δεν ειναι ολοι eric adams, να τραγουδανε στα 60 σαν να μη τρεχει τπτ B-)

Απο τα 3 μεχρι στιγμης δειγματα αυτο ειναι με διαφορα το καλυτερο παντως.

Μάλλον αυτό το blues metal σημείο του Crossfire είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι στιγμής από τον καινούριο δίσκο…

…είναι ωραίο, αλλά το δείγμα είναι πολύ μικρό:):!:

Dragonaut

Καλύτερο από τα προηγούμενα, αλλά και πάλι όχι κάτι ιδιαίτερο. Και τα 3 που έχουν βγει είναι χειρότερα από οτιδήποτε υπάρχει στον Νοστράδαμο. Άντε, άλλα 15 :!:

…νομίζω, τώρα που τακούω το κομμάτι ότι έχουμε το πιο χαραχτηριστικό Judas Priest κομμάτι, απύτά που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα…φυσικά κάποια απ’αυτά ήταν απλά δείγματα κάποιων δευτερολέπτων…δεν ανακαλύπτει τον Ιούδα ξανά, αλλά σε κάνει να θες να ακούσεις όλους τους κλασικούς δίσκους τους, και αυτό το βλέπω σαν θετικό…παρ’όλο που την διαφορετικότητα του Nostradamus την έβλεπα και την βλέπω θετικότερα:):!:

Νέο δείγμα από το τραγούδι Battle Cry:
http://www.youtube.com/watch?v=jq8kwk8288A

Καλό ακούγεται.

…άλλο ένα μικρό δείγμα, από κλασικά ριφς των Judas Priest…είμαι αρκετά αισιόδοξος πάντως για το όταν ενωθούν όλα αυτά τα κομμάτια σένα εννιαίο άκουσμα, ότι θα μας αρέσει πολύ περρισότερο:):!:

μετα απο αυτο το δειγμα ευελπιστω σε ενα αξιοπρεπες δισκο
αναμενουμε

Αυτές ήταν οι σκέψεις για το Redeemer Of Souls και πιστεύω ότι από τα δείγματα/νέα κομμάτια κλπ θα παραμείνουν έτσι :smiley:

…για live ψιλοχλωμό το βλέπω, αλλά πιστεύω ότι και αυτό ο δίσκος τους θα μας συντροφεύει για χρόνια…και δεν το πολύ πιστεύω ότι θά’ναι ο τελευταίος:):!:

Κυκλοφόρησε από Ρωσία με αγάπη.

επιτελους τετοιο ποστ περιμενα να διαβασω8)

Το άκουσα μια φορά, θα το ξανακούσω, αλλά δεν…

Η φωνή του Rob πολύ φθαρμένη από τον χρόνο.
Ο νέος κιθαρίστας νομίζω έδεσε καλά.

Halls of Valhaala το καλύτερο μάλλον.

το ακούω παίζοντας 2k και το μόνο που μου έμεινε ήταν το batlle cry και λιγο το τελευταίο επειδή μαρεσει να ακούω χαλαρό τον rob

Μια χαρά ο δίσκος για Judas Priest εν έτει 2014, εκτός από το απαράδεκτο Metalizer και το μετριότατο March of the Damned. Ιδανικό το Beginning of the End για κλείσιμο του δίσκου, ίσως και ολόκληρης της δισκογραφίας τους…

(άντε και για ένα τελευταίο live)

[B]“all these years we thought we were so wise, learning nothing…”[/B]

Halls Of Valhalla και Crossfire μου μείνανε από την πρώτη ακρόαση και το Beginning Of The End είναι όντως ιδανικό για τελείωμα.

link plz