Judas Priest - Redeemer of Souls

Χμμ… Το Μarch…(αν και δειγμα) μου φανηκε καλυτερο απο το Redeemer…
To κακο ειναι οτι και στα δυο η φωνη του Halford ακουγοταν κουρασμενη,φθαρμενη απο τον χρονο,χωρις τις καταοληκτικες τσιριδες του που σκιζουν τον ουρανο.:frowning:

Νομίζω ότι η μπάντα έκανε ένα σοβαρό λάθος, έγραψε τραγούδια με βάση την κλασσική φωνή του Rob χωρίς να λάβει υπόψη της το χρόνο. Τα τραγούδια φωνάζουν για τις ψιλές του Rob ο οποίος όμως φαίνεται να μη μπορεί πλέον να τις βγάλει οπότε και έπρεπε να γράψουν τραγούδια που να ανταποκρίνονται στις τωρινές δυνατότητες της φωνής του, όχι του 80.

March Of The Damned…ολόκληρο

Καλο ειναι,αν και δεν ειναι πολυ τυπικο Priest…

πω μλκς, δεν ακουγεται το κομματι.

Πολύ ψόφιο ρε παιδιά, δεν άλλαξε καθόλου η εντύπωσή μου σε σχέση με το δείγμα. Πιθανότατα να το ανέβαζε αρκετά ένας λίγο νεώτερος Halford, αλλά τώρα… ψόφιο τελείως. Κάτι ήξερε ο Downing που ήθελε να το λήξουν…

Δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά από 60+ χρονους ανθρώπους. Μόνο να έχουν τα κάκαλα να το λήξουν περήφανα και όχι να βγάζουν τέτοιους δίσκους.

εμ, δεν ειναι ολοι manowar να βγαζουν lord of steel στα 60 τους.

Το βασικό πρόβλημα και εδώ είναι η φωνή του Halford, κατα τα άλλα το ριφακι είναι ωραίο.
Ίσως εάν ο υπόλοιπος δίσκος είναι πιο “νευρικός” αυτό το κομμάτι να είναι η απαραίτητη coolαμάρα…δεν έχω και πολλές ελπίδες όμως.

0/2, πάμε για τα υπόλοιπα 16 τώρα :stuck_out_tongue:

Πέρα από το προφανές (δηλαδή την πεσμένη φωνή του Rob), το κομμάτι συνθετικά δεν τραβάει. Δεν νομίζω πάντως να υπάρχουν στον δίσκο κομμάτια τύπου Judas Rising ή Hellrider. Σίγουρα τέτοια απόδοση δεν μπορεί να ξαναπιάσει ο Rob, ούτε και συνθετικά φαίνεται να το χουν ακόμα.

Τραγικά μέτριο το κομμάτι.

Πανωλεθρία!!!

το ομώνυμο πάντως είναι απλά ένα μέτριο κομμάτι, αδιάφορο κτλ.
το μαρτσ είναι χάλια.
επίσης μου φαίνεται πολύ κάπως η παραγωγή ρε γμτ, πολύ πεσμένη. ψόφια ξέρω γω, κάτι τέτοιο.

Μονο εμενα μου θυμιζει Οζζυ πλεον ο Ρομπ? Και τιγκα στο εφε τα φωνητικα του.

Όταν ζει ο καλλιτέχνης στο παρελθόν και δεν αντιλαμβάνεται την σημερινή πραγματικότητα, αυτά γίνονται! Έπρεπε να γράψουν τραγούδια προσαρμοσμένα στη φωνή του όπως είναι σήμερα.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Συμφωνω με τους προηγουμενους, το κομματι ειναι παντελως αδιαφορο, ανευρο και η φωνη του Rob πεσμενη και οντως θυμιζει πολυ Ozzy με τα εφε. Δυστυχως τα πρωτα δειγματα δεν ειναι καθολου ενθαρρυντικα, το Redeemer Of Souls ηταν πολυ καλυτερο παντως απο το March Of The Damned.

Τι έγινε ούτε καν ασχολούμαστε πλέον με το 3ο δείγμα; :stuck_out_tongue:
http://www.rocking.gr/news/Ektenes-deigma-apo-to-Halls-Of-Valhalla-twn-Judas-Priest/20414/

Ντακς πολυ μικρό δείγμα. Η κραυγή με έκανε να θέλω να βάλω στον πάτο μου τα προηγούμενα σχόλιά μου για τη φωνή , αλλά φοβάμαι μην είναι σταγόνα στον ωκεανό. Άμα το’χει ακόμα γιατί δεν το χρησιμοποιεί ρε γμτ! Δε λέμε από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι και μιας άλφα ηλικίας, δεν είμαι παρανοϊκός, αλλά βάλε λίγο δω και κει ρε μάστορα

δε το χει καθολου ρε συ, μη σε ξεγελαει η κραυγη. δεν ακους πως τραγουδαει μετα;; ειναι δυστυχως ,απο τα μεχρι τωρα δειγματα, απογοητευτικη η φωνη του καραφλα.

O Rob δεν έχει χάσει τις τσιρίδες - αυτές με λίγη προσπάθεια βγαίνουν. Αυτό που έχει χάσει λόγω ηλικίας (αλλά και πολύμορφου “καψίματος” της φωνής του απ’ τον ίδιο) είναι [B][I]οι μεσαίες προς ψηλές νότες,[/I][/B] όπως σωστά έγραφε ένας φορουμίτης στο θρεντ των Priest πριν κάποια χρόνια. Γι’ αυτό τον ακούμε τώρα να τραγουδάει είτε στα χαμηλά, είτε στα πολύ ψηλά. Το κακό είναι ότι αυτή ακριβώς η ενδιάμεση περιοχή είναι η κρίσιμη για κάθε metal τραγουδιστή.

Έχετε και οι δυο τα δίκια σας, η συνέχεια του δείγματος συνεχίζει να είναι φλαταδούρα…

Μάλλον προσπαθώ πολύ σκληρά να βρω κάτι θετικό!