Judas Priest

Solar Angels :face_holding_back_tears:

9 Likes

Πολύ δυνατό setlist.
Τώρα, όλοι σας (μα όλοι σας όμως), σημειώστε την ημέρα και την ώρα που ο Αποστόλης έγραψε για Priest και μάλιστα το πόσο παραδέχεται το μεγαλείο τραγουδιού τους.

Ο Αποστόλης για Priest και έπαινος :stuck_out_tongue: .

4 Likes

Setlist ΕΠΟΣ γαμω την π@@τανα μου γ@μω! :scream:

1 Like

Γαμιέστε μλκς, παίζουν 2 ώρες μακρυά από το Όσλο, με αυτά που γράφετε θα με κάνετε να πάρω το τρένο αύριο να πάω να τους δω.

4 Likes
5 Likes

While Judas Priest has not released a full studio album since Firepower in 2018, the long wait appears to be paying off.

Wtf? Κατι δεν παει καλα εδω!

2 Likes

Θυμάμαι και τους Pantera που ειχαν “διαγράψει” τα τέσσερα πρώτα album τους, αλλά δεν νομιζω να πρόκειται για ίδια περίπτωση!

Εν τω μεταξύ, διάβαζα την είδηση για την απόσυρση των Megadeth, “τελευταίος δίσκος και tour, τρέξτε να προλάβετε κλπ” και μου ήρθαν στο νου οι Priest που επίσης ειχαν ανακοινώσει οτι σταματούν τις περιοδείες, 2011 ήταν, αν δεν κανω λάθος!

4 Likes

Imo: ChatGPT article, για να προσαρμοστουμε τοσο εμεις στη νεα εποχη οσο και οι κανονικοι writers/editors που θα χασουν τις δουλειες τους για να τις κανει ο καθενας. Flexibility αφου.

1 Like

Άσχετο με το θέμα , αλλά κακώς , το power metal είναι δισκάρα

Από την άλλη , εδώ δεν μπορεί να τραγουδήσει τα θρασογκρουβ , θα τραγουδήσει τα μεταλλαδικα; Τι λέω κι εγώ ένα Σάββατο του Αυγούστου, τώρα !

2 Likes

Αν μιλάς για τους πάντερα τους είδα live και σκοτώσαν και ο ανσελμο τα είπε όλα εξαιρετικα. Πολύ καλύτερος από κάποια χρόνια πριν

Και τα αλλα καλα ειναι, γι’ αυτο που ειναι :grinning:. Απλα μετα εγιναν πολυ ματσο και δεν ταιριαζαν με το προφιλ τους :stuck_out_tongue:

1 Like

Πωπω, πάει με μπαστούνι! :worried:

www.youtube.com/shorts/ZQHzHivckGs

Ειχε παει την Harley στο συνεργειο.

Πώς θελουμε να παει ενας 75χρονος που γυριζει τον κοσμο ολον τον χρονο και ως ανθρωπινο ον θα εχει καποια προβληματα υγειας; Με skateboard;

1 Like
2 Likes

Δεν ξέρω τι σχέδια έχει για το μέλλον ο Rob ο Halford, σίγουρα όμως είναι κάτι υγιές για άνθρωπο που συμπληρώνει τα 74 έτη ηλικίας, να σκέφτεται έτσι! Χρόνια πολλά στον εμβληματικότερο metal τραγουδιστή!

12 Likes