Judas Priest

2 Likes

Ξεκίνησε η περιοδεία με το παρακάτω setlist. Desert Plains κ το κομμάτι που είχα φάει τρελό κόλλημα από μικρός Steeler.

Judas Priest July 25, 2026 Monchengladbach, Germany Set List:

1. “You’ve Got Another Thing Comin’”
  2. “Metal Gods”
  3. “Breaking the Law”
  4. “The Ripper”
  5. “The Sentinel”
  6. “Desert Plains”
  7. “Lightning Strikes”
  8. “Turbo Lover”
  9. “Steeler”
  10. “Delivering the Goods”
  11. “Panic Attack”
  12. “Victim of Changes”
  13. “Halls of Valhalla”
  14. “Painkiller”
  15. “Electric Eye”
  16. “Hell Bent for Leather”
  17. “Living After Midnight”
3 Likes

For God’s sake lads, drop Painkiller

FOR.GODS.SAKE.

5 Likes

Τι να το κανεις; Αμα δεν μπορεις να τα πεις…

Βγηκαν και με το χειροτερο για εναρξη

Αλλαγή θέσης το 1 με το 15 και είσαι ΟΚ.
To Living after Midnight (αιώνιο skip) παίζει να είναι πάντως το χειρότερο “hit” κομμάτι μπάντας που γουστάρω. Έχουν 666 καλύτερα. Απορώ, ακόμη και αυτοί που κάπως το αντέχουν, θα το δίναν άραγε σημασία αν δεν το παίζανε οι Priest σε κάθε live τους;

1 Like

https://www.offtherecord.com.gr/product/judas-priest-painkiller-35th-anniversary-national-album-day-2025-blue-white-marble-lp/

Το χει αγοράσει κανείς; αξιζει;

Βλέποντας στα κρέντιτς το όνομα TOM ALLOM μου έφυγε ένα αυθόρμητο γέλιο

Ένας κλασικός Priest δίσκος δεν πέρασε από τα χέρια σου ρε κερατά και δεν κρατήθηκες, ήθελες να συμπληρώσεις το πακέτο!

Ναι καλο δισκακι… εχει μερικα ωραια κομματια

2 Likes

https://www.discogs.com/release/35401180-Judas-Priest-Painkiller
τσεκαρε λιγο εδω,που ειναι και αυστηροι γενικοτερα.
προσωπικα δεν το εχω ακουσει.

Χρόνια πολλά στον Rob τον Halford που κλείνει αισίως σήμερα τα 75 έτη, στο αρχέτυπο του metal τραγουδιστή και δυνατό υποψήφιο για τον τίτλο του καλύτερου στο είδος, στον άνθρωπο που έχει κατακτήσει το δικαίωμα να αυτοαποκαλείται metal god χωρίς αυτό να ακούγεται υπερβολικό ή γελοίο!

23 Likes

Σαν σημερα 36 χρόνια πριν τελειοποιηθηκε αυτο που αποκαλουμε metal.

11 Likes

Ίδρυση ΠΑΣΟΚ Ορθόδοξου, κυκλοφορία Painkiller, κυκλοφορία Powerslave, γενέθλια πόρνου Charlie Sheen… η 3η Σεπτεμβρίου θα πρέπει κανονικά να γιορτάζεται διεθνώς.-

16 Likes

Σοφά λόγια !

Έχει διαβάσει κανείς το confess του Rob?

Το έχω πάρει εδώ κ σχεδόν 2 μήνες αλλά έχω προλάβει να διαβάσω 10 σελίδες…

1 Like

Οκ,όταν το τελειώσεις,πες αν αξίζει να το πάρουμε και να το διαβάσουμε.Μπορει να πάρει και 2 χρόνια με αυτούς τους ρυθμούς.
:grinning:

1 Like

Εκτός αν κλειδώσω τα παιδιά στο υπόγειο…

1 Like

Το Painkiller το έζησα σαν καινούρια κυκλοφορία, ήταν το πρώτο άκουσμα μου από τους Priest και μία από τις πλέον κομβικές στιγμές της ενασχόλησης μου με την μουσική! Για εβδομάδες άκουγα την κασέτα στο walkman πριν κοιμηθώ κάθε βράδυ, αλλά πολλές φορές και το επόμενο πρωί προτού φύγω για το σχολείο έχοντας, πέραν του ενθουσιασμού από την απαράμιλλη ποιότητα του, και εκείνη την ανεκτίμητη αίσθηση ότι ανακάλυπτα ένα τέλειο album τη στιγμή που κυκλοφορεί, αυτό που ζηλεύαμε όταν ακούγαμε και διαβάζαμε για όλα εκείνα τα, από καιρό, κλασικά LPs!

Με όσα ψήγματα αντικειμενικότητας μπορώ λοιπόν να επιστρατεύσω, να πω ότι όντως πρόκειται για τον δίσκο που πήγε το λεγόμενο παραδοσιακό metal στα όρια του, υφολογικά και ποιοτικά. Έκτοτε ο συγκεκριμένος ήχος έσπασε σε διάφορα παρακλάδια αφού κάθε προσπάθεια σε αυτό το πεδίο έμοιαζε εξαρχής καταδικασμένη από την σύγκριση, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών των Priest να επαναλάβουν έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο!

Εμένα πάντως, 36 χρόνια μετά, εξακολουθεί να μου σηκώνεται… η τρίχα κάγκελο με το που μπαίνει η εισαγωγή του ομότιτλου κομματιού!

13 Likes

Να πούμε Χρόνια Πολλά σήμερα στον άνθρωπο χάρη στον οποίο μας σηκώνεται όλους η τρίχα!!

Εγώ είχα ακούσει 2-3 albums πιο πριν (British, defenders και screaming ) κ τους είχα κατατάξει ήδη στην κορυφή. Ε φαντάσου τι έγινε
μόλις άκουσα τον δίσκο. Άκουγα μόνο αυτόν για μήνες!! Κ το έχω ξαναγράψει,το Painkiller με έκανε να ψαχτω με τον ακραίο ήχο. Πήγα αβίαστα μετά στο thrash, death κλπ. Αλλά είναι αυτό που λες- έχω γνωρίσει κόσμο που χάρη στο painkiller ψαχτηκαν με το power metal.

Και αν εμείς πάθαμε σοκ ως νέοι, φαντάσου αλλούς οπαδούς κ καλλιτέχνες πως ένιωσαν που βγήκε αυτός ο δίσκος ως ο 11ος του συγκροτήματος… Έπαθαν την πλάκα της ζωής τους

Το έχει κάνει άλλη μπάντα ή καλλιτέχνης αυτο γενικά στην μουσική; Ο 11ος δίσκος να τα γαμαει όλα;;;;;

3 Likes