Best of Judas Priest που παιζει στο τουτου ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
με ευκολια και χωρις χιτατσα!
(το εχω βαφτισει “Diamonds or bust” :lol: )
[ol]
[li]Cheater[/li][li]Tyrant[/li][li]Starbreaker[/li][li]Let Us Prey/Call for the Priest[/li][li]Savage[/li][li]Heroes end[/li][li]Running wild[/li][li]Evening star[/li][li]Rock forever[/li][li]United[/li][li]Rapid Fire[/li][li]Heading Out to the Highway[/li][li](Take These) Chains[/li][li]Riding on the wind[/li][li]Rock Hard Ride Free[/li][li]Some Heads Are Gonna Roll[/li][li]Rock you all around the world[/li][li]Reckless[/li][li]Hard as Iron[/li][li]Heavy Metal ([I]When the power chords come crashing down[/I] )[/li][li]All Guns Blazing[/li][li]One Shot at Glory[/li][/ol]
Το κομματι των beyond fear τωρα το ακουω,ωραιο οντως,γραμμενο πιο πολυ στη φωνη του.
Ξερω οτι η συγκριση και το θαψιμο που τρωει ο tim ειναι ισως αδικη,ωστοσο οταν μπαινεις πισω απο το μικροφωνο των Priest ειναι αναποφευκτη.
Για μενα εχει πολυ καλη τεχνικη ο Tim αλλα η χροια του δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει ιδιαιτερα,δεν εχει καποιο ιδιαιτερο χρωμα.
Ενω ο Rob για μενα εχει πολυ μεγαλυτερη γκαμα ηχοχρωματων-σε αυτο μπορει να συνετελεσε οτι η φωνη του εχει περασει απο χιλια κυματα,δηλαδη αν βαλεις σε εναν ασχετο με Priest κομματια των 70s και μετα των 80s θα σου πει αλλος τραγουδαει!
Ας πουμε εμενα μου βγαζει πιο πολυ συναισθημα η ερμηνεια του rob στο diamonds and rust μετα το reunion,παρολο που δεν πιανει τοσο ψηλες.
Εμενα μου αρεσε το AOR οταν βγηκε αλλα πλεον το ακουω και βαριεμαι λιγακι με 3 εξαιρεσεις.Δε θεωρω οτι εχουν γραψει μεγαλο κομματι μετα το Reunion!
Αυτες ειναι ερμηνειες! Εγω λεω να καψω ενα best of απο 70s
Point of Entry?
Δεν είναι κακό άλμπουμ, το αντίθετο. Άτυχο είναι που βγήκε αναμεσα σε British Steel και Screaming for Vengeance. Αντε παίξε μπάλα εσύ ανάμεσα σε Σοφοκλή και Σακιλ ΟΝηλ ξερωγώ. Σάντουιτς…
Priest Playlist:
The Hellion
Electric Eye
Out In The Cold
Cheater
Dreamer Deceiver
Tyrant
Dissident Aggressor
Beyond The Realms Of Death
Better By You Better Than Me
Before The Dawn
You Don’t Have To Be Old To Be Wise
The Rage
Desert Plains
Heading Out To The Highway
Take These Chains
Riding On The Wind
Jawbreaker
Rock Hard Ride Free
Some Heads Are Gonna Roll
Night Comes Down
Parental Guidance
Wild Nights, Hot And Crazy Days
Ram It Down
Blood Red Skies
Night Crawler
Judas Rising
Angel
Αφού το γράφω ρε, πλέη λιστ από [I][U]λιγότερο προβεβλημένα![/U][/I]
Θέλετε να κάνω επιλογή με τα [I][U]πραγματικά καλύτερα των Πριστ;[/U][/I] Πολύ ευχαρίστως! Θα βαρεθείτε να διαβάζετε από πάνω προς τα κάτω! Αναμείνατε…
E ναι, γιατί το Desert Plains είναι λιγότερο προβεβλημένο από το Sentinel!
[SPOILER]ΑΠΙΘΑΝΕ! :har:[/SPOILER]
Και για να σχολιάσω και το φλέγον θέμα του Νοέμβρη του 2010, ναι, Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ PRIEST είναι ο Rob, αλλά το live του 2001 πατάει χαλαρά κάτω αυτό του 2008 (το οποίο ήταν και πολύ καλό, οπότε κάντε τις αναγωγές).
Σα live με αντικειμενικά κριτήρια μπορεί, με συναισθηματικά κριτήρια με την καμία. Δεν είχα πάει καν τότε επειδή ακριβώς έλειπε ο Rob. Δε θα’λεγα ότι το μετάνιωσα κιόλας…
Συμφωνω οτι αν ειχε μεινει ο Halford δεν θα ειχαν βγαλει δισκο μετα απο τοσα χρονια και ισως να ειχαμε και αλλη δισκαρα-διαδοχο του Painkiller… Κατι που ολοι εχουμε ονειρευτει καποιο ‘‘υγρο’’ βραδυ… Φανταζεσαι μια ακομα δισκαρα στο στυλ του Painkiller? Ολοκαυτωμα. Αλλα ποιος σου λεει οτι στην πορεια και με την κατασταση που ηταν το metal στα 90’s δεν θα ειχαν βγαλει τα πιο ‘‘συγχρονα’’ Jugulator και Demolition? Παντα αλλωστε ειχαν την ταση να κοιτανε και την ‘‘μοδα’’ του εκαστοτε ηχου της εποχης. Και ο,τι και να λετε, το Rocka Rolla εχει ωραιες στιγμες, αλλα δισκαρα δεν ειναι με τιποτα. Δηλαδη το συγκρινεις με κανενα απο τα Sad Wings Of Destiny, Sin After Sin, Stained Class, Killing Mashine, British Steel που ακολουθησαν? Γιατι εγω το θεωρω ιεροσυλια να το συγκρινω με τα επομενα. Απλα δεν τα κοιταει με τιποτα στα ματια.
Θα χαμε γλιτωσει νοτια προφορα Ripper αν ειχε μεινει ο Rob
Για μενα εγινε μεγαλο λαθος που δεν επανενωθηκαν νωριτερα,δηλαδη κοντα στο 1999 τοτε που ο Rob επεστρεφε στο metal.
Αλλα τοτε θα ειχαμε χασει την υπερδισκαρα Demolition:p
Παντως επειδη το ξανακουσα μου αρεσουν μονο τα Lost and found και Close to you ενω τα hell is home+one on one τα θεωρω απλα καλα κομματακια.Τα υπολοιπα δεν…