Judas Priest

Λοιπόν! Τα θέλατε και τα πάθατε:

Run of the Mill
Never Satisfied
Dying to Meet You
Victim of Changes
The Ripper
Genocide
Tyrant
Dreamer Deceiver/Deceiver
Epitaph/Island of Domination
Sinner
Diamonds and Rust
Dissident Aggressor
Starbreaker
Beyond the Realms of Death
Exciter
Better by You, Better than Me
Savage
Hell Bent for Leather
Delivering the Goods
Before the Dawn
Breaking the Law (και δεν πα να το χετε βαρεθεί)
Rapid Fire
Metal Gods
The Rage
Steeler
Desert Plains
Heading out to the Highway
The Hellion/Electric Eye
Riding on the Wind
Bloodstone
Screaming for Vengeance
Take these Chains
Freewheel Burning
Jawbreaker
Rock Hard, Ride Free
[SIZE=“7”]The Sentinel[/SIZE]
Love Bites
Some Heads are Gonna Roll
Out in the Cold
Rock you All Around the World
Blood Red Skies
Ram it Down
Painkiller
Hell Patrol
Leather Rebel
Metal Meltdown
Nightcrawler
Between the Hammer and the Anvil
Touch of Evil
One Shot of Glory

Και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :!:

Κομμάταρα το Desert [B]OF[/B] Plains!

Και πάλι λείπει το [I]Last Rose Of Summer[/I]… [-X

Ωραίο Ανθόλοτζυ

Ντάξει ρε φίλος, μη βαράς… μου κσέφυγε… :frowning:

Ναι, να σου πω όμως, ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤ ΡΟΟΥΖ ΟΦ ΣΑΜΜΕΡ.

ποιος θελει να κραξουμε λιγο το british steel ως το πιο υπερεκτιμημενο αλμπουμ των Πριστ-αλλα και εναν απο τους πιο whatever ‘κλασσικους’ μεταλ δισκους- (δισκος των 4 κομματιων),για να τσιτωσουμε Γρακχο ξανα και μιας και ξεκαυλωσατε καπως με τον Rippah?

Ποια ειναι τα 4 κομμάτια?

Εγώ δεν έχω πρόβλημα πάντως. Ήδη στο πλέη λιστ, όπως φαίνεται, έχω βάλει 5 κομμάτια (που είμαι περίεργος να δω ποιός έχει κάτι να πει για οποιοδήποτε απ’ αυτά) και έχω αφήσει απ’ έξω Grinder, You Don’t Have to be Old to be Wise, United, το χιτάκι…

Ολα πλην του Grinder, που παιζει να έχω να το ακούσω απο τη μέρα που αγορασα το δίσκο, ειναι κομματάρες. Και το Metal Gods δεν πεθαίνω κιόλας.

Το χιτάκι ειναι απίστευτο γούστο, το Rage ειναι υμνος, κτλ…

Εδώ διαφωνούμε, βρίσκω το Γκράιντα και το Μέταλ Γκαδζ κομμάταρους και σίγουρα καλύτερα από το χιτάκι, το οποίο περιέργως θεωρώ το λιγότερο καλό του δίσκου… και πάλι βέβαια πατάει χάμω δισκογραφίες!

[SPOILER]Ναι, υπερβολή, το ξέρω.[/SPOILER]

απο αυτα που εβαλες, βγαλε breaking the law (ειμαστε πια 25), το steeler ειναι συμπαθητικο αλλα personally το θεωρω παρα πολυ μονοτονο και το βαριεμαι, οπωτε σου κραταω σιγουρα τα metal gods και rapid fire που ειναι υμνοι, οκ, και αντε βαζω και grinder μεσα που ειναι πιασαρικο σαν το breaking -short of τεσπα- αλλα καλυτερο σαν κομματι, χωρις ομως ουτε αυτο να με συγκινει ιδιατερα, καλοπαιγμενη αμερικανια…πουλο σε κατι united-γελαει ο κοσμος και τα υπολοιπα…οπωτε ανασκευαζω, ναι, 2 κομματαρεςμ μερικα συμπαθητικα κομματακια και μεχρι εκει…δεν μπορω να καταλαβω γιατι το τοποθετουν τοσο ψηλα μερικοι, ενω χωρις να ειναι κακο αλμπουμ, ειναι μετριοτατο με καλες στιγμες δισπαρτες σε 7 κομματια και 2 instant υμνους μονο…

Βασικά όμως έχω την εντύπωση πως δε θυμάσαι καν πώς πάει το The Rage!

…κάτι που αυτομάτως σου αφαιρεί το δικαίωμα στη γνώμη. ΒΛΑΚΑ. <3

οντως, ξεχασα να αναφερω το rage μεσα στην τριαδα των κομματιων που μαρεσουν διπλα σε metal gods, rapid fire :oops:, μη βαρας, κεκτημενη ταχυτητα…

για να κόψουμε τις φλέβες μας… :stuck_out_tongue:

νταξ, συμπαθητικό είναι, ακούγεται, πωστολεν ρε αδερφέ… αλλά μέχρι εκεί. η φήμη του οφείλεται κυρίως στα χιτάκια. χάνει πολύ άνετα από τα 4 προηγούμενα studio αλβουμς.

Πωωωω. Θενξ που πόσταρες το εξώφυλλο ρε. Έτσι όπως το βλέπω θυμάμαι γιατί λέω πάντα “British Steel” όταν με ρωτάνε “καλύτερο μέταλ εξώφυλλο έβερ” και ΧΥΝΩ.

Πάω να χώσω British Steel επιτόπου ρε κουφάλες!

καλυτερο εξωφυλλο μεταλ με ξυραφακι και οχι με σπαθα μανοβαρ…αποφασισε

τεσπα, μετριος δισκος, αξιος αναφορας και φημης λογω χιτς και μονο

ψιλοσυμφωνω.

ειδικα αν δεν επαιζαν τα 2 σουπερχιτ…παιζει να ηταν στα αζητητα…

Ρε λεγατε σε εμενα για το Rocka Rolla που ειναι μια μαλακια και μιση μπροστα στο British Steel, και το λετε αυτο υπερεκτιμημενο? Τι να πω? Rapid Fire [B]ΕΠΟΣ[/B], Metal Gods [B]ΥΜΝΟΣ[/B], Breaking The Law [B]ΥΜΝΟΣ[/B] και οποιος το εχει βαρεθει να παει να ακουσει Lady Gaga, Grinder [B]ΕΠΟΣ[/B], Living After Midnight ενα κλικ πιο κατω αλλα και αυτο γαματο… The Rage κομματαρα, Steeler κομματαρα. Το United ειναι μακραν το πιο αδυναμο και το You Don’t Have To Be Old To Be Wise οντως δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Αλλα τα αλλα 7 δεν σας φτανουν? Οσο για το εξωφυλλο, απο τα πιο metal [B][SIZE=“2”]EVER[/SIZE][/B] και απο τα καλυτερα γενικως… Επισης γαματος ηχος και παραγωγη, εκπληκτικος ο Rob αλλα και ολοι οι υπολοιποι.

το breaking the law με πορωνε στα 18 και στα 20 το ειχα ηδη ξεχασει, ενα πιασαρικο ριφ, μηδαμινο σολο, ευκολο ρεφρεν και φουλ για ραδιοφωνο…το steeler ειναι απο τα πιο βαρετα και μονοτονα κομματια που εχουν γραψει, μετα απο επικο playlist medley priest σε μαγαζι θα με χαλαρωνε και θα το ακουγα ευχαριστα, τωρα οχι…επισης τι living after midnight, this is Europe not America…το εξωφυλλο πορωνει και το περιεχομενο απογοητευει κατα πολυ…παραγωγη κτλ κλαιν, εφοσον τα κομματια ειναι μετρια, δεν μου κανει κλικ αυτος ο τομεας…μισος δισκος gaga καταπινει ευκολα oΛο το british steel 8)

Εντάξει το πιάσαμε, ΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ.

εισαι γραφικος μεχρι αηδιας