Χρόνια πολλά στον τεράστιο Kenny, που συμμετείχε στη δημιουργία των περισσότερων από τους διαχρονικούς ύμνους των Priest.
Έχοντας λοιπόν απαράγραπτα δικαιώματα, έβγαλε ένα κάπως υπερβολικά εστιασμένο στην κληρονομιά του προηγούμενου συγκροτήματος του “προσωπικό” LP που, εκτός των άλλων, μας κλόνισε την πεποίθηση ότι ο Halford ήταν αυτός που έγραφε τους προεφηβικής ηλικίας στίχους!
(Επίσης βγάζει και μεγάλη πικρία στις συνεντεύξεις για τους πρώην συνεργάτες του, αλλά ας μην επεκταθούμε σε αυτό, μέρα που είναι!)
Το γυαλί έχει ραγίσει,δεν πολύ συμπαθεί και τον αντικαταστάτη του αφού θεωρεί ότι τον αντιγράφει σε κάποια πράγματα.
Μαλακία μεγάλη αν δεν αλλάξουν απόφαση…
Θα ειναι αστειο, αν γινει. Φαιδρο.
παει,το εχασαν εντελως
Δεν θα χάσουν σε κιθαριστικό βάθος; (ας το πω έτσι)
Θα μου πεις και οι Black Sabbath με έναν κιθαρίστα έπαιζαν (είχαν δοκιμάσει κάποτε με δύο αλλά δεν τους βγήκε)
Καλά πλάκα κάνουμε.τι δε παίζει ρόλο.θα είναι σα maiden με μια κιθάρα. Στο τέλος θα έλεγα να διασκευάσουν όλα τα κομμάτια σε ραπ.και στονερ ξέρω γω .
Αφού δεν έκανε και είσοδο με skateboard , πάλι καλά
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά ευκαιρία ο Sneap να κρατήσει τα riffs του, αναστήσει (ξανά) τους Hell και να κάνουν το 3/3.
Πωπω,αισχος θα ειναι με μια κιθαρα.Ευτυχως προλαβαμε και τους ειδαμε 3-4 φορες σωστα…
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ το πώς θα ακούγονται τα κομμάτια τους εφόσον τα περισσότερα έχουν βασιστεί στο κιθαριστικό δίπολο οπότε με διαλυμένο αυτό το ζευγάρι, πραγματικά απορώ το τι θα κάνουν, το πώς θα μπορούν να αποδοθούν αυτά τα κομμάτια αν και η αλήθεια είναι ότι διφωνιες στα κομμάτια τους, δεν έχουν τόσες όσο οι Maiden, απλώς έκαναν ανταλλαγή solo μεταξύ τους οι κιθάρες οπότε, απλά θα πέσει το βάρος στη μία κιθάρα, τουλάχιστον στα σόλο. Τώρα, πως θα καλυφθεί, οψόμεθα…
Με όλο το σεβασμό στους πριστ σαν μπαντα και εφηβική (και όχι μόνο) αγάπη του γράφοντα και εμένα μου ακούγεται πολύ μαλακια πριστ με μια κιθάρα, μεγαλο μέρος της μαγείας τους πάντα ήταν ο “διάλογος” ανάμεσα στις δύο κιθάρες
θα αφήσουν τον Ριτσι να κουβαλάει κουπί με πρόβλημα καρδιάς ;; Ασχέτως που είναι πολύ μικρός ακόμα και ίσως έχει κουράγιο το κορμί του ακόμα και με τέτοια βαριά περιπέτεια
Anyway , ας όψεται που έχω ήδη εισιτήρια 2 χρόνια στην κατοχή μου αλλιώς θα ήταν άκυρο
Η δήλωση είναι μία: “Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δικιά τους είναι η μπάντα”.
Αλλά…
Η ιστορία κράτησε ως άσβεστο και ανεξίτηλο σύνθημα στον τοίχο της αυτό:
βσκ, ας κάνανε αυτό που κάνουν οι helloween λίγο πολύ. KK πίσω, με κάνα 2 κομμάτια από Ripper με κάνα ψιλό. Και θα το αποθεώνανε όλοι. Κρίμα που το “ευτελίζουν” μόνοι τους, αν και είναι λίγο πολύ πλέον Halford η φάση και φαντάζομαι οτι πει και ο GT. 52 χρόνια γιορτάζουν τα 50 λόγω κοβιντ με μια κιθάρα. Ε… ενώ στον “επιτάφιο” το στοίχημα βγήκε - εδώ …δεν ξέρω.
O Halford πάντως έχει καιρό να ποσταρει στα σοσιαλ .πρώτα ποσταρε κάθε μέρα .θα φοβάται το κραξιμο
κατι γάτες και σκύλους. άντε καμιά ξ…η φωτό. ονλυ φανς άνοιξε καραφλέ, και πάρτους τα όλα.