εγώ από περιέργεια το άκουσα το κομματάκι.
Αδιάφορο.
Έχω πολύ ψηλά το κιθαριστικό δίδυμο Downing/Tipton και αυτό τώρα μου βγάζει μια θλίψη.
Σε κάποιους βέβαια μπορεί να αρέσει.
εγώ από περιέργεια το άκουσα το κομματάκι.
Αδιάφορο.
Έχω πολύ ψηλά το κιθαριστικό δίδυμο Downing/Tipton και αυτό τώρα μου βγάζει μια θλίψη.
Σε κάποιους βέβαια μπορεί να αρέσει.
Εγώ είχα ακούσει αυτό που είχαν βγάλει πρόπερσι, πότε ήταν. Σκέτη απογοήτευση. Μόνο αναμάσημα ιδεών του ένδοξου παρελθόντος των Priest από τον KK (μέχρι και ολόκληρα σημεία αυτούσια ξεσήκωσε από το Sentinel), ο δε Owens σχεδόν καρικατούρα, non stop τσιρίδες.
το να “ξεσηκώσει” σημεία από το παρελθόν του, δεν με ενοχλεί τόσο.
Απλά μου κάνει εντύπωση.
Υπάρχει τόσος κόσμος που ενδιαφέρεται για μια τέτοια προσπάθεια , ώστε να μπορεί να συντηρεί και την μπάντα;
και ο ίδιος ο Downing έχει τέτοια καψούρα για αυτό το είδος , που δεν αντέχει να κάτσει σπίτι του ;
Είναι και θέμα προσωπικού εγωισμού πιστεύω.
Τον πείραξε, τον πλήγωσε βαθιά τον ΚΚ το άκυρο που έφαγε όταν προσπάθησε κάποια στιγμή να ξαναφτιάξει τις γέφυρες με το συγκρότημα.
Νομίζω ότι κάπου θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι “τελειωμένος”.
το αντίθετο πετυχαίνει από αυτό που θέλει.
Δυστυχώς μάλλον ναι
Ποιος να του το πει όμως, εκεί είναι το θέμα
Για να τους υπέγραψε η ναπαλμ, ναι.
Εγώ θα πω και κάτι άλλο για τους “KK’s Priest”. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ο ΚΚ ξαναβρήκε ή θα ξαναβρεί την έμπνευσή του κλπ, πάλι δεν βλέπω να κάνουν κάτι. Γενικά, συγκρότημα με τραγουδιστή τον Owens προκοπή δεν βλέπει. Βάλτε τα κάτω και θα δείτε ότι ισχύει. Είναι κρίμα, γιατί είναι σίγουρα από τους πιο χαρισματικούς τραγουδιστές της γενιάς του (αν όχι ο πιο χαρισματικός), αλλά κάπως έτσι πάει το πράγμα.
συμφωνω γενικοτερα, αλλα , φιλε μου οχι τραγουδιστης.
χαρισματικη φωνη , ναι, αλλα σαν ερμηνευτης,πατος.
μου αρέσουν καποιοι δισκοι του (iced earth, priest), μου αρεσουν οι φοβερες (τεχνικα) ικανοτητες του, αλλα σαν ερμηνεια…
θα τον παρομοιαζα με εναν φτασμενο τεχνικα κιθαριστα,που δεν εχει ομως ψυχη.
Το τραγούδι είναι εξαιρετικό πάντως με επικό feeling. Μια χαρά δηλαδή.
Με άλλα φωνητικά μπορεί και να σηκωνόταν ψηλά το συγκεκριμένο κομμάτι.
Το είχα πεί και οι περισσότεροι τότε διαφώνησαν, αλλά θα το επαναλάβω. Ο Ripper είναι ένας screamer με μεγάλο φωνητικό εύρος, αλλά ως τραγουδιστής είναι από σχεδόν κακός έως καλούτσικος. Φυσικά, ανάλογα και με το υλικό που έχει να ερμηνεύσει κάθε φορά. Στο Jugulator π.χ. δεν τα πήγε άσχημα, αλλά αυτή ήταν μάλλον και η κορυφαία του δουλειά.
αυτο ακριβως ηθελα να πω!
και στη σκηνη ειδικα, πολυ-πολυ κακος, δυστυχως!
Ωραίο το κομμάτι, νταξει εντός των πολύ περιορισμένων οριων του αναμασηματος της painkiller εποχής.
Αφού οι ίδιοι γουστάρουν (προσωπικά δεν έχω αμφιβολία για ΚΚ και Τιμ) και υπάρχει και κόσμος που του αρέσει να τους ακούει, όλα κομπλέ.
Ο δίσκος τους με είχε απογοήτευσει λίγο, παρόλο που οι προσδοκίες ήταν ήδη χαμηλές. Το συγκεκριμένο αν ανήκε στο δίσκο θα ήταν από τα πολύ καλά κομμάτια του
Ο Owens δεν εχει καταλάβει οτι το να εισαι τραγουδιστής και frontman δεν σημαινει να τσιριζεις συνεχεια στις υψηλες συχνότητες (που κανει οντως πολυ καλα) αλλα να ερμηνεύεις, να έχεις σκηνικη παρουσια και να συμβάλεις συνθετικα.
Εμενα ποτε δε μου ταίριαξαν οι Priest με τον Owens γιατι εχασαν τον χαρακτηρα τους.
Κατα τα αλλα, εαν ισχυουν οσα εχουν γραφτεί κατα καιρους για τις ισορροπίες στο συγκροτημα (μαλλον ο Tipton και η manager τους κανουν ο,τι γουσταρουν), ισως ειναι δικαιολογημενη (σε καποιο βαθμο) η πικρία του KK.
Μόνο εμένα μου άρεσαν περισσότερο οι Priest με Owens; Για να προλάβω δεν συγκρίνω προσωπικότητα και προσφορά με τον metal god, το λέω καθαρά σε ακουστικό αποτέλεσμα
Hopefully, yes
Και σε μένα το ίδιο. Το Live in London είναι το καλύτερο DVD μαζί με Seattle '89, Alive In Athens, Sepultura Under Siege Live In Barcelona 1991, AC/DC Donington 1991.
Τα 5 καλύτερα είναι αυτά, χωρίς σειρά προτίμησης.
Ναι όντως δεν συνεισφέρει καθόλου συνθετικά ο Ripper αλλά κανένα πρόβλημα όσο υπήρχε το δίδυμο KK Downing-Glen Tipton να γράφουν επικές συνθέσεις.
Η παρακάτω ημι-μπαλάντα, απλώς αξεπέραστη.
μέχρι το ερωτηματικό διάβασες;
Χαχαχαχα όχι αδερφέ, όλο το διάβασα, απλά απάντησα στο κομμάτι μέχρι το ερωτηματικό γιατί έκρινα ότι εκεί ήταν η ουσία. Με το μπαρδόν δηλαδή.
Οντως καλο το live in london, φυσικά δεν μπαινει ουτε στα top 20 live ολων των εποχών…
Ουτε οι συνθέσεις στα albums με Ripper είναι κατι.το ιδιατερο με καποιες εξαιρεσεις.
Για μενα εκει που εγινε το μεγαλο λαθος ηταν οτι αργησε παρα πολυ η επανενωση.