Μου αρέσει πολύ!
Ένα πιθανό σενάριο που ήρθε στο μυαλό μου ακούγοντας το τραγούδι:
-Έτοιμος ο δίσκος, μένει να γράψουμε φωνές και τέλος.
-πω μαλάκα πώς θα γίνει αυτό τώρα;
-μη φοβάσαι τίποτα!
…googling “Sing like Rob Halford in Painkiller”
Voice Swap AI
Beginner
£6.99/month
- 10 minutes of audio credits
- All listed voice models
- Save audio to profile
Pro
£9.99/month
- 30 minutes of audio credits
- Save audio to profile
Unlimited
£39.99/month
- Unlimited audio credits
- Save audio to profile
- GPU powered models (2x faster)
Πιθανολογώ ότι αγόρασαν το unlimited.
Δεν το εχω ακουσει ακομη, αλλα πρεπει να ενθουσιαστηκες
Το τραγούδι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Αλλά μυαλό έχουμε, αυτιά έχουμε, της τεχνολογίας είμαστε, ε εντάξει.
Σχόλιο μέγιστου μ(π)ύστη.
Μια χαρά το κομμάτι. Ακούγεται πολύ ευχάριστα.
Tom Sawyer, καλώς όρισες στο 2023…
Μια χαρα κομμάτι! Ειδικα το κουπλε ειναι δυνατό, το ρεφρέν μετριο . Φοβερές κιθάρες!
Ναι ρε Metal Gods! Μπρααβο!
Απ ότι φαίνεται, παραμένουν σε υψηλό επίπεδο δισκογραφικά…
Και εμένα μου άρεσε. Μοιάζει να συνδυάζει Firepower με “μοντέρνους” Priest εποχής Ram it down & Painkiller.
Και μόνο που κυκλοφορούν δίσκο μου ήταν αρκετό. Αν είναι έτσι, τότε τι άλλο να πεις για αυτή τη μπάντα,.
Προφανώς ακραίο επίτευγμα τα 19 studio albums αλλα το κομμάτι μου φάνηκε λίγο generic. Εχει κάποιες καλές ιδέες αλλά δεν μπορώ να πω ότι βγάζει την καύλα του ομώνυμου Firepower.
Μακαρι ο δίσκος να έχει καλύτερα κομμάτια.
Από όσο άκουσα το κομμάτι, χωρίς να μου τραβήξει το ενδιαφέρον να το ακούσω παραπάνω φορές, περισσότερο ως φυσική συνέχεια του Firepower μου κάνει, πάρα ως παρακλάδι του Painkiller. Βέβαια, ξαναλέω, δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση αν και μάλλον, θα ήταν κάπως αν έβγαζαν εξαρχής τα πραγματικά δυνατά κομμάτια του δίσκου.
Προσωπικά μιλώντας, δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα το κομμάτι και ναι, μάλλον και λόγω του κοινού παραγωγού, αν εξαιρέσουμε τα φωνητικά, ένιωθα σαν να άκουγα κάποια από τις πρόσφατες δουλειές των Saxon, δεν μου έφερε τόσο σε Judas το άκουσμα και το όλο ύφος…
Nα θυμίσω ότι στο Firepower παραγωγός ήταν ο Tom Allom, που έκανε παραγωγή και σε πολλά κλασικά αλμπουμ της μπάντας και συμπαραγωγός ο Andy Sneap. Στο καινούριο είναι πάλι ο Sneap μόνος του.
Ωραίος παραγωγός ο Sneap αλλά νομίζω ότι το μειονέκτημά του είναι ότι βγάζει τον ίδιο ήχο σε όλες τις μπάντες που κάνει παραγωγή. Ακούστε τα τελευταία των Accept, Judas Priest, Saxon. Σα να ακούω την ίδια μπάντα με άλλον τραγουδιστή.
Πχ εδώ, ξεκινάει και μέχρι να μπει η φωνή μπορείτε να φανταστείτε τον Halford ή τον Tornillo να τραγουδάνε
Το άκουγα χτες στο μηχανάκι καθώς γύριζα από δουλειά, συμπαθητικό κομμάτι με την ταυτότητα του Firepower all over + ένα κλείσιμο ματιού στην τέλη 80s-αρχές 90s era, καλός Halford, καλές δισολίες, ωραία solo, φανταστική εισαγωγή, λίγο αδύναμο refrain αλλά γίνεται κάπως grower με λίγη καλή διάθεση και επιπλέον ακροάσεις… ΑΛΛΑ, μόνο και μόνο που διασχίζοντας την Ομόνοια με το 125άρι παπί μου και ένιωσα λίγο σαν τον Painkiller που βγαίνει παγανιά να κόψει κώλους πάνω στο μεταλλικό του μηχανοκίνητο άτι μετά από τόσο καιρό, ε ναι, μόνο Priest και σφαλιάρες στα τσουτσέκια.-
Not bad
Περιμενουμε και καλυτερα κομματια απο το Trial By Fire.
Μέτριο imo το trial by fire, ενώ το panic attack γαμει
Ορισμός του generic