Αποχωρεί ο K.K. Downing από τους Judas Priest!

σο σιμπλ. επίσης, προσωπικά μου ήταν δύσκολο να πάω στην συναυλία έτσι και αλλιώς, αν και αν ήταν οι ΜΠΡΙΣΤ θα το προσπαθούσα με χίλια. τώρα, δυστυχώς, ούτε καν.

Παιδια μηπως υπαρχει περιπτωση να αλλαξει αποφαση? Ξερω γω, να το μετανιωσει? Να γινουν καποιες παραχωρησεις (ειτε απο αυτον ειτε απο τους υπολοιπους)? Να μεταστρεψει την γνωμη του ο κοσμος? Κατι?

Εεεεε μετά θα είναι ακόμα χειρότερα!!! Εντελώς fake φάση!

Τελικα εδωσε μια αλφα εξηγηση. Οχι πως δεν το περιμεναμε αυτο, νομιζω…

Γιατι fake? Ειδικα στην περιπτωση που τον μεταπεισουν οι φιλοι του γκρουπ καθε αλλο…Αλλα παραειναι ουτοπικο, ε?

Γιατί είναι προφανές ότι για να έφυγε τώρα στην δύση της μπάντας κάτι αρκετά βαρύ έγινε. Να γυρίσει για τον κόσμο και να είναι στα μαχαίρια (οκ υπερβολικός αλλα you get my point) με τους υπόλοιπους;;;

Δε ξέρω. Δε μου κάθεται καλά!

Εδω που εφτασαν τα πραγματα δεν ξερω αν θα ηταν καλο να γυρισει ή οχι… Γιατι πλεον χαλασε η ωραια εικονα. Ποια εικονα? Αυτη.

Γιατι ομως τωρα, στην τελευταια παγκοσμια περιοδεια, [B][SIZE=“3”]ΓΙΑΤΙ???[/SIZE][/B]

Η παραπανω εικονα ΕΙΝΑΙ οι Πρηστ.-

Αυτο ειναι το προβλημα.

Οτι Πρηστ ηταν (για μενα) πανω απ’ ολα δυο ξανθομπαμπουρες που εκαναν ταυτοχρονα χεντμπαγκινγκ με τα γραφικα ΜΕΤΣΑΛ ρουχα τους.

Η εικονα παει, πανε κι οι Πρηστ.-

Όχι μόνο αυτοί, ήταν και η υπερσεβάσμια μούμια Ian Hill. Μεγάλη μαλακία που έφυγε τώρα ο Ken.

αυτό που λένε τα δύο πάνω ποστ. για μένα αυτά είναι πιο πολύ priest από ton halford πχ (αν χρειαζόταν με ένα πιστόλι στο κεφάλι να διαλέξω)

Σκέφτομαι να μην πάω στη συναυλία, σοβαρά.

Νεα δηλωση απο KK στο site του

http://kkdowning.net/home.html

όχι οτί δε το περίμενα, αλλά δε μας έκανε σοφότερους.

:-s:-s:-s

Indeed.

Ενταξει ρε η τυπικη ευχαριστηρια ανακοινωση προς τους fans. Δεν γυρνας τωρα να τα σπασουμε ολοι μαζι στην περιοδεια, fans και μπαντα?

Πάντως αν όλα αυτά που λέγονται στις ανακοινώσεις αληθεύουν και όντως ο λόγος που έφυγε είναι πως δε τα βρήκαν οι μάνατζερ ( = δε τα έβρισκαν στη μοιρασιά των χρημάτων) , συγγνώμη , αλλά για μένα ο κύριος ΚΚ είναι το λιγότερο Α Θ Λ Ι Ο Σ.
Δε με νοιάζει τι έγινε με τους άλλους,έπρεπε να παίξει έστω και τζάμπα για να τιμήσει τον κόσμο που τον αγάπησε , τον στήριξε , τον έκανε θρύλο και στο κάτω-κάτω τον τάιζε επί 41 χρόνια.Δε νομίζω να του λείψουν τα λεφτά απ αυτή την τουρ. Μακάρι να κάνουν οι υπόλοιποι μια απόλυτα πετυχημένη περιοδεία και να γίνει χαμός , είτε θέλουμε να τους λέμε πριστ είτε όχι.
Κρίμα,πολύ κρίμα , δε το περίμενα ποτέ αυτό απ τον ΚΚ.Κανένας δηλαδή…

που λέει οτί έφυγε επειδή δε τα βρήκανε στα λεφτά?

λολ γαμάτος, έβγαλε συμπέρασμα για άνθρωπο 60 χρονών από ΦΗΜΕΣ.

Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή;

Τί μας λες μωρέ Black Zeppelin!

Άθλιοι είναι οι κύριοι Tipton/Halford/Hill/Travis που αποφάσισαν να συνεχίσουν χωρίς αυτόν. Τέλος.

Πρώτον,είπα ΑΝ αληθεύουν.
Δεύτερον,οι ανακοινώσεις δεν έλεγαν ότι δε τα βρίσκουν οι manager?Εγώ όταν λέει δε τα βρίσκουν οι manager δε μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο.
Ναι,είναι λάθος για τους υπόλοιπους να συνεχίζουν αλλά αφού είχε κανονιστεί η περιοδεία λίγο δύσκολο να την ακυρώσουν.Ίσως να ήταν και το σωστό βέβαια.
Ότι γράφω είναι με μεγάλη στενοχώρια γιατί αποτέλεσε το ίσως Νο1 παιδικό μου ‘‘είδωλο’’.

edit
Συγκεκριμένα,στην ανακοίνωση του λέει ‘’…τρέχουσα ρήξη στην εργασιακή σχέση μεταξύ εμού, στοιχείων της μπάντας και του management αυτής…’’’ χμμμμ…