Αποχωρεί ο K.K. Downing από τους Judas Priest!

δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι λέμε όμως.

ο τύπος ήταν κιθαριστικό δίδυμο μαζί με τον Tipton για 41 χρόνια (or sth).
δεν είναι απλά ο ιδρυτής της μπάντας.

Φίλε laski δεν είναι θέμα iq, είναι θέμα του αν “νιώθεις” κάποια πράγματα ή όχι. Όταν έχουν ειπωθεί τόσα πράγματα που τεκμηριώνουν το γιατί δε θα είναι Πριστ αυτό που θα δείτε τον Ιούλη, κι εσύ λες ότι είδες Maiden χωρίς Bruce και Smith κτλ. και γούσταρες, και ότι για σένα απλά θα έρθουν με άλλο κιθαρίστα, είναι προφανές πλέον ότι απλά δε νιώθεις. Δεν είσαι χαζός ή οτιδήποτε, απλά το βλέπουμε αλλιώς. Εγώ δηλαδή από τη σκοπιά που το βλέπω θεωρώ, ότι δεν καταλαβαίνεις. That’s all.

μη μου τον γράκχο τάρατε

θα πάω στο live, αλλά πάω συνυδητοποιημένος.καλώς ή κακώς ο γράκχος έχει δίκιο.οι priest χωρίς κκ είναι μισοί.το θέμα στο electric eye δεν είναι ότι είναι ένα υπερδύσκολο ή απλά ένα πιασάρικο riff.είναι οτί εδώ και 30 χρόνια 2 τύποι κουνιούντε πέρα δώθε.το να βλέπεις έναν πιτσιρικά να το κάνει αυτό για μένα είναι χειρότερο από τους priest me ripper.

…ακριβώς αυτό:):!:

E,το παρακανες:D

i mean it! πες οτί ήταν οι συνθήκες που είχε φύγει ο καράφλας, πες οτί είχαν ήδη ηχογραφήσει δίσκο και είχαν κάνει μια και καλα μεγάλη επιστροφή μετά από πόσα χρόνια ανενεργοί, αλλά εμένα πιο πολύ με χάλασε πχ τώρα που θα τους δω έτσι πάρα που τους είχα δει τότε με ripper! άσε που τότε για μένα που άρχισα να ακούω metal to 95-96,ήταν ένας urban legend το όλο θέμα των priest! “η μεγαλύτερη μπάντα στο metal ,που μόλις κυκοφόρησε τον καλύτερο δίσκο της έφυγε ο τραγουδιστής και εδώ και πολλά χρόνια ψάχνουν αντικαταστάτη”. σαν παραμύθι μου ακουγόταν τότε :stuck_out_tongue:

…βέβαια δε λέει ακριβώς αυτό ο Γράκχος, έτσι; :roll::stuck_out_tongue:

Φανταστικό το τελευταίο σου ποστ πάντως. Κι εγώ όταν άρχισα ν’ ακούω metal, που δεν είχε γυρίσει ακόμα ο Ρομπ, το θέμα είχε πάρει μυθικές διαστάσεις.

πφ, πνεύμα αντιλογίας:p

ok,priest χωρίς κκ δεν είναι priest[-X

μια χαρα πηρα χαμπαρι,αφου τα φερε ετσι η τυχη ομως να τους δω με χωρισμενο το διδυμο και εναν αγνωστο(σε μενα)κιθαριστα.θα απολαυσω τους υπολοιπους λατρεμενουςμου μουσικους!!

και θα νιωσω GRACCHUS BABEUF πιστεψε με γιατι οι priest ειναι απτις αγαπημενες μου μπαντες και δυστυχως δεν τους ειχα δει ποτε ζωντανα.

Τωρα αν πρεπει να απολογηθω γιαυτο συγνωμη κιολας αλλα δεν θα το κανω.

Πας καλά μωρέ, πότε σου ζήτησα εγώ να απολογηθείς; Δηλαδή τώρα τί ακριβώς συμβαίνει; Προσπαθείς να με πείσεις ότι είσαι εξ’ ίσου Πριστάς με μένα ας πούμε; Και ποιός χέστηκε;

Δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε. Όσοι πιστεύουν ότι ο ΚΚ ήταν αναντικατάστατο στέλεχος των Πριστ θεωρούν ότι οι Πριστ πέθαναν με την αποχώρησή του, οι υπόλοιποι ε καλά να περάσουν στο live όπως λέει κι ο Σάμαν, τί άλλο να πούμε. JUST GET OVER IT.

ζήτα συγγνώμη or die trying :lol:

Δεν πεθαναν, απλα κρατιουνται στην ζωη με σωληνακια και τεχνητα μεσα…:lol: Εγω θα παω για το ιστορικο της τελευταιας περιοδειας και για το ονειρικο setlist το οποιο πιστευω οτι θα εχουν… Αλλα τωρα πλεον εχει χαλασει η φαντασιωση…

ακριβως οποιος θελει αποφασιζει για το αν θα παει,απλα μη χαλιεσαι χωρις λογο αναγκαστηκα να σου απαντησω γιατι ΕΣΥ εθεσες θεμα: οσοι “νιωθουν” δεν πανε…αυτα ειναι να χαμε να λεγαμε

εγώ λέω να βγείτε έξω να τις παίξετε να τελειώνει το θέμα αντρίκια

ενταξει το ματωσαμε λιγο:p

Ρε αδερφέ, πώς να σου δώσω να το καταλάβεις… αφού εσύ θες να πας και πιστεύεις ότι θα περάσεις καλά, γιατί σ’ ενδιαφέρει η γνώμη μου γι’ αυτή τη συναυλία;

σωστο αυτο που λες…

Δεν είναι μισοί χωρίς τον Downing. Είναι τα 2/3 των συνθετών για να ακριβολογούμε :stuck_out_tongue:

Εξαίρεση τα 5 πρώτα άλμπουμ δεν έγραφε και πολύ μουσική ο Κ.Κ.

κάθε φορά που βλέπω κλάσμα σ’αυτό το θρεντ βαράω facepalm.

στο μυαλό μου ο κκ,όπως και ο hill, είναι από αυτές τις προσωπικότητες που κρατάνε τον “ρομαντισμό” στο metal ζωντανό. δε ξέρω πόσο χαζό ακούγεται αυτό.φεύγοντας ο κκ παίρνει μαζί του ένα από τα κομμάτια που έχει κάνει το μεταλ αυτό που είναι, πέρα από τα σταριλίκια και τις κυκλοθυμίες του metal god, πέρα απο τα ντιβιλίκια και τα αρχηγιλίκια του tipton. ντάξει μπορεί να το βλέπω κάπως χαζά, ή να είναι πολύ υποκειμενικό αυτό που λέω, αλλά αυτός είναι ο λόγος που στο μυαλό μου είναι τόσο μεγάλη απώλεια.πέρα από τη μουσική πλευρά ή από το κιθαριστικό δίδυμοπου δεν παίζει να ξαναυπάρξει εφάμιλλο.