Αποχωρεί ο K.K. Downing από τους Judas Priest!

Μάλιστα… :confused: :confused: :confused:

καταλαβα διαλυθηκε το μαγαζι μαγκες[-X

Και μετά την ανακοίνωση, περισσότερο κι από πριν, παραμένω τεθλιμμένα ξενερωμένος και αναφωνώ τα λόγια του μεγάλου Alan…

…Sometimes I get to thinking of the past
When I’ve had more than a drink or two
Who knows where the days go
And would you ever want them back…

Γερνάμε γαμώ την μπαναγία

Καταλαβαινω τα παιδια που εχουν ηδη εισιτηριο η που ειναι να τους δουν πρωτη φορα.Ακομα και αυτους που με ολες τις μπαντες εχουν τη νοοτροπια <<σε οποια κατασταση να ειναι,οποιοι και να παιζουν,θα παω να τους δω για να σβησω απ το μπλοκακι αλλο ενα ‘‘απωθημενο’’>> ασχετως αν μου τη ψιλοδινει αυτο το σκεπτικο.Αλλα νομιζω οτι ειναι απολυτως κατανοητο οτι…

…για τον ιδιο ειλικρινη λογο για τον οποιο προτιμησε να μη παει ο ΚΚ στο τουρ,δε θα πανε και πολλοι fans στο tour,τοσο απλα.Δε νομιζω οτι υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στην αιτιολογηση,το φιλινγκ ειναι το ιδιο κι απο τις 2 μεριες(μιλαω για τους περισσοτερους).Ασχετα αν τελειωνει την ανακοινωση του οπως ηταν αναμενομενο και ‘‘σωστο’’ να τη τελειωσει.Με μια τετοια μπαντα ειναι λογικο να κυριαρχουν οι ρομαντικες σκεψεις,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ενα τουρ με τετοιο concept,που πιο ρομαντικο δε παει.

Τελευταιο ποστ εδω απο μενα,thank you for all KK και δε ξεχνω,

πλακα κανω ρε μαγκα

Ψάξε να βρεις αίσθηση του χιούμορ [I]ρε μάγκα.[/I]

Ον τόπικ

Τί μαλάκες που στε ρε Halford/Tipton, διώξατε από τους Πριστ τον ιδρυτή της μπάντας! Ουστ!
Εγώ πάντως το αποφάσισα και σας χέζω, δεν πατάω στη συναυλία.

οκ μαγκα ευχαριστω για την συμβουλη :slight_smile:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΛΟΛ

Ελάτε να γίνουμε μπουρδέλο με beyond και Jägermeister

μαζι σου… δεν αξιζει ουτε να παμε.

Κι εγω ελεγα οτι θα παω,αλλα τωρα το σκεφτομαι.

Ωστοσο,νομιζω οτι τους αδικεις λιγο,γιατι δεν ξερεις τα γεγονοτα.

Προφανως κατα τη φυγη του Halford,ο Tipton ηταν ο ηγετης της μπαντας.

Οτι την ιδρυσε ο Hill με KK (+Atkins) δε σημαινει οτι ηρθαν οι Halford και Tipton νταβατζηλικι και πεταξαν τον KK εξω απο τη μπαντα.

Αυτη η καριολα η Jayne Andews θα παιξε το ρολο της μου φαινεται:p

Ντάξει Τζον απ’ τη στιγμή που ο ιδρυτής της μπάντας αποχωρεί αφήνοντας τις αιχμές που άφησε και οι υπόλοιποι είχαν ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του για την περιοδεία που θα κάνουν ως JUDAS PRIEST, ε τότε δε νιώθω την ανάγκη να γνωρίζω κάτι παραπάνω :!:

Για να εχουν ετοιμο αντικατστατη σημανει οτι αυτη η ιστορια κρατησε πολυ καιρο,προφανως πρν την ανακοινωση της Epitaph Tour.

Ωστοσο,σε οτι και αν διαφωνησε ο ΚΚ οφειλε,κατα τη γνωμη μου,να συμμετασχει σε αυτη την τελευταια περιοδεια,καθως ειναι τραγικο να γινει farewell tour χωρις εναν απο τους tipton/downing/halford.

Δυστυχως δεν μπορουμε να ξερουμε τι παιχτηκε,αν βρει κανεις καμμια πληροφορια ας μας την πει.

Μεγαλη πικρια και ξενερα παντως για αυτη την εξελιξη.

Ιδου!

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=157123

Επισης,τραγικη η ατακα στην ανακοινωση του KK σας προτρεπω να παρακολουθησετε τα shows…

μην ξεχνας και τον Hill,o οποιος δημιουργησε τους Priest μαζι με τον KK,μετα ηρθαν οι υπολοιποι :wink:

υπερξενέρα που έγινε έτσι η φάση[-X
αλλά δε μπορώ να μην πάω εγώ προσωπικά.ακόμα κι έτσι γνωρίζοντας οτί δεν είναι οι priest που ήταν θα πάω να τους δω.αλλά θα φάνε υσχιρό ανάθεμα απο μένα αν κυκλοφορήσουν δίσκο χωρίς τον KK. δε θα είναι η ίδια η συναυλία και γαμώ τ κερατό μου δλδ. θα ήταν τρελλό πάρτυ ρε πούστη…τώρα ο κόσμος εκεί, ακτός απο πιτσιρίκια και ξέμπαρκους , θα είναι μαγκωμένος :frowning:

τι θελει να πει ο ποιητης οτι ο Tipton εστειλε mail στον Downing,που ελεγε οτι οτι χρειαστει ας το ζητησει αλλα ο χρονος του στην μπαντα τελειωνε οπως και να χε 8O …δηλαδη ο tipton κανει τα κουμαντα στην μπαντα?

ο tipton έλεγε στον κκ οτί ο χρόνος στη μπάντα του τελειώνει?? α χα καλό #-o

Edit: προφανώς κάνει κουμάντο ο tipton, εδώ είχε καθυστερήσει το jugulator για να βγάλει τη προσωπική του μαλακία

παραξενο παντως αφου ο Tipton μπηκε στην μπαντα 5 χρονια αφου δημιουργηθηκαν οι Priest

[I]When K.K. said he was thinking of retiring, Glenn [Tipton, PRIEST guitarist] was the first guy to send him a personal email to say, ‘Ken, I hope you’re OK. If there’s anything you need, just let me know.’ We kept the door open all this time in case Ken changed his mind, but the clock was ticking[/I]

Όταν λέει [I]the clock was ticking[/I] εννοεί προφανώς ότι τους πίεζε ο χρόνος για την περιοδεία κτλ, όχι ότι τελείωνε ο χρόνος του στην μπάντα.

α οκ thx,απλα εδω εγινε λαθος η μεταφραση απ οτι καταλαβα