Αποχωρεί ο K.K. Downing από τους Judas Priest!

χεχε…και εγω αυτό μπήκα να ποσταρω…όπως τα λέει ο Cozy είναι…

κατα τα άλλα είμαι χαρούμενος που εχω δει 2 φορές priest…μια με τον ριπερ και μια με τον metal god…και εκεί θα μείνω…

Amateurs… σιγά μην του δώσανε και τελεσίγραφο.

Halford said, “K.K. can never be replaced; he’s unique, and we didn’t want any kind of K.K. copycat. Richie Faulkner came to Glenn’s house to jam, and Glenn simply told me he was absolutely brilliant.”

Δηλαδή τι; Είδε ο τίπτον έναν κιθαρίστα που είχε έτοιμο και απλά είπε στους άλλους ότι αυτός μας κάνει για την περιοδεία; Την οποία προφανώς δεν σκέφτηκαν να την ακυρώσουν λόγω διάλυσης.

ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ???

Η επερχόμενη συναυλία πάει να είναι από τις πιο awkward (περίεργες, αλλά στο αγγλικά ακούγεται πιο γαμάουα) ever (εδώ απλά είναι από κεκτημένη ταχύτητα).

Aυτο.

Χωρις να τον κακιζω, η περιοδεια ανακοινωθηκε, με δεδομενα μαλλον τα οποια προβληματα.

Ας 'καναν τους μαλακες για το τουρ και να το διαλυανε μετα το μαγαζι.

Έτσι:):!:

Εγώ που δεν έχω ξαναδεί Live τους Judas, και είναι ένα από τα όνειρα μου,τι να πω ?

Να πεις ότι δεν θα φύγεις ποτέ από τους Maiden μην πάθουμε κανένα καρδιακό…

χαχαχαχαχαχα

το εχει κανει ηδη αλλα επεστρεψε :stuck_out_tongue:

χαλαρωστε ρε παιδες,βλεπω τι γραφετε θα μας πεσουν τα μαλλια…
οκ μαλακια μεγαλη,κριμα τεραστιο αλλα ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΛΑΙΒ τη μοναδικη ευκαιρια να δω priest τα λετε και τα πιστευετε?οι αλλοι 4 τοσο ανικανοι μουσικοι ειναι?

καλως η κακως η φυγη halford καποτε ηταν πιο μεγαλο χτυπημα:wink:

και δν ειναι σαν gamma ray-iron maiden καμια σχεση στους ray ειναι ενας ολος και ολος

στους μαιντεν ο χαρις εχει ουσιαστικα το ρολο που εχει ο τιπτον στους πριστ

1 - Σε αυτο δικιο εχεις, οπως και να το κανουμε οταν αλλαζει ο τραγουδιστης φαινεται πιο πολυ, εξ’ορισμου δηλαδη αφου ακους αλλη φωνη.

2 - Δεν ειναι ακριβως ετσι, διοτι μπορει ο Hansen να ηγειται του συγκροτηματος ως vocalist+rythm guitar αλλα η συμβολη του Richter ειναι τεραστια, τοσο στον συνθετικο τομεα, αλλα κυριως στον εκτελεστικο τομεα στις συναυλιες !!

οι πριστ σαν όνομα υπήρχαν από το 1969 και ο τίπτον μπήκε στη μπάντα το 1974, δηλαδή 4 χρόνια μετά τον κκ και τον χιλ.

οι μέιντεν σαν όνομα υπήρχαν στο μυαλό του χάρις πριν γίνουν καν μπάντα.

μη λέμε ό,τι θέμε…

εχεις δικιο,ακομα και εαν ο ΚΚ εφυγε απο την μπαντα το live δεν το χανω…

Γενικα οποτε το λεω αυτο ολοι με κραζουν, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου…
Oι J.Priest τελειωσαν με την επιστροφη του Halford. Με την επιστροφη του, η μπαντα διεγραψε το μελλον της και επενδυσε στο παρελθον της, αρα τελειωσε.

Τα περι ιδρυτη Downing εχω την αισθηση οτι δεν στεκουν. [U]Νομιζω οτι[/U] απο αυτους που σχηματισαν για πρωτη φορα τους Priest, σημερα δεν υπαρχει κανενας τους στη μπαντα.

Στο live θα παω (στη Θεσσαλονικη) μονο κ μονο γιατι ειναι 10’απο το σπιτι μου και ενταξει, δεν γινεται να μην πας! Απο εκει και περα, ειχα πει και στους φιλους μου οτι απαξ και ειδα Priest με Ripper (εκεινο το συγκλονιστικο βραδυ), δεν επαιζε να τραβηχτω Αθηνα για να τους δω με Halford.

αυτό έλειπε, να χάσουμε το live.

ποιά αίσθηση ?
Γεγονός είναι , η αλήθεια ,η ιστορία ,αυτό που συνέβη ,οι Priest σχηματίστηκαν απο τους Ian Hill ,K.K. Downing.

O Atkins?

The original Judas Priest had formed in Early September 1969 by Al Atkins on lead vocals and Bruno Stapenhill on bass (born Brian Stapenhill, in 1948, Stone Cross, West Bromwich, Staffordshire), with Ernie Chataway on lead guitar (born Ernest Chataway, in 1952, in Winston Green, Birmingham, Warwickshire) and John Partridge on drums (born in c 1948, West Bromwich, Staffordshire). Stappenhill came up with the name Judas Priest and they rehearsed at Stappenhill’s house in Stone Cross, West Bromwich. The band played their first gig on 25 November 1969 at The George Hotel in Walsall, Staffordshire and then toured Scotland in December 1969 and January 1970. This band split in April 1970 after their last gig on 20 April at The Youth Centre in Cannock, Staffordshire. Atkins met the next line-up of Judas Priest at a church called St James in Wednesbury, near West Bromwich, Staffordshire. This place was called Holy Joe’s by the locals and here Atkins met lead guitarist Kenny Downing, bassist Ian ‘Skull’ Hill and drummer John Ellis. They had a band called Freight (April - October 1970) and were looking for a singer and they agreed to join with Atkins, who suggested using his old band’s name Judas Priest. They rehearsed at Atkins mother-in-law’s house in Stone Cross, West Bromwich. The new line-up of Atkins, Downing, Hill and Ellis played their first gig on 16 March 1971 at St John’s Hall, Essington, South Staffordshire.

and the rest is history…

Να πει κανεις οτι οι Priest τελειωσαν με τη φυγη του Rob να το καταλαβω.Αλλα οτι διεγραφη το μελλον με το comeback του Rob δεν το δεχομαι με τιποτα.Τι μελλον ειχαν δηλαδη με ripper ρε παιδια?

Εξαλλου οι Priest εγιναν τεραστιοι λογω του παρελθοντος και οχι του διαστηματος με τον ripper.Δεχομαι οτι εγιναν ενεργοι παλι με Ripper αλλα οχι και οτι αρχισαν μια νεα δημιουργικη περιοδο στην καριερα τους.Ακουστε λιγακι το demolition σας φαινεται φρεσκο δηλαδη??

Τεσπα,το θεμα ειναι οτι ξενερωσαμε ολοι με αυτη την εξελιξη.

Δεν έχεις καταλάβει Χριστό από το τί σήμαινε ο ΚΚ για τους Πριστ.

Και δεν είσαι ο μόνος βέβαια. Η φράση των ημερών απ’ ότι φαίνεται είναι το “μεγάλη ξενέρα αλλά το live δε χάνεται”. Κάτι σαν win-win κατάσταση ένα πράγμα.

δεν εχεις καταλαβει τι παει να παει win-win κατασταση.

:lol::lol: είναι lose- semi win κατάσταση (ή semi lose αν είσαι απαισιοόδοξος)

εγώ έλεγα να πάω στην τελευταία τους συναυλία, αλλά τώρα μάλλον δεν