KAMELOT, FIREWIND, VISIONS OF ATLANTIS Teaming Up For European Tour

Κι επίσης, αν μπορεί κανείς να προμηθευτεί εισιτήριο για Θεσσαλονίκη από κατάστημα στην Αθήνα;

Και τώρα που πήρα εισιτήριο, μπορείτε να πάτε κι εσείς όσο προλαβαίνετε :lol:

Για οσους ενδιαφερονται για θεσ/νικη πωλουνται εισιτηρια στο musicland και στο alone 30 ευρω…
εγω πηρα ηδη και αναμενω :stuck_out_tongue:

Πηρα κι εγω…αντε να δουμε…αριθμος 651 κιολας εε?

Ο Χριστός κι η Παναγία!!! Κιόλας;;;;;;;;; :?

αν παω σε κανα μηνα να παρω λογω “στενοτητας” θα βρω λετε ρε παιδες???ποσα να εχουν βγαλει?

Κοιτα να δεις το fuzz χωραει κανα 2000 με 3000 κοσμο αν θυμαμαι καλα.

Καλύτερα να δανειστείς το μικροποσό αυτό από κάποιον που γνωρίζει τη φερεγγυότητα σου και θα στα δώσει για ένα μήνα, παρά να το αφήσεις τόσον καιρό. Κρίμα δεν είναι να τους χάσεις;

Τι γινεται παιδες για support εκτος απο firewind παιζει τιποτα?

Ρε’συ φίλε, σε άλλο club πήγα εγώ; Γιατί, αυτό που θυμάμαι εγώ ήταν ένας χώρος για 1000 με 1200 άτομα το πολύ (στους Blind Guardian). Άντε λίγο μεγαλύτερο από την “αρένα” του Gagarin. :?

Οχι ρε μεγαλε και γω guardian ημουνα και οκ 3000 δεν παιζει. Αλλα 1700-1800 πρεπει να χωραει.

Λοιπον θα χουν support καποιους Forever Slave…αυτοπεριγραφονται ως female fronted gothic metal/rock, αλλα για μενα καμια σχεση…το τραγουδι που ακουσα πιο πολυ Epica και After Forever μου θυμισε…τσεκαρετε και μονοι σας:
http://www.foreverslave.com/english/
http://www.myspace.com/foreverslavemusic

Να πάτε όλοι Κάμελοτ.

Θα πάμε.

Όχι ρε γαμώτο, κι άλλους έβαλαν πριν τους Kamelot? Τι διάολο, Rockwave θα το κάνουν; ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΛΕΩ! :-k

Rockwave θα ήταν να έβλεπες μόνο τους Kamelot.

Νταξ μωρε και Firewind να δω δε με χαλαει καθολου…τωρα για τους αλλους…ουδεν σχολιο. Αρκει να μην παρουν χρονο απ το setlist των Kamelot…

Δεν κατάλαβες … Rockwave = να βλέπεις άσχετους και τέλειους καλλιτέχνες μαζί.
Να δεις μόνους τους Kamelot = Fuckwave :bow2:

Μήπως ξέρετε πώς πάει η προπώληση για τη Θεσσαλονίκη; Έχει λαό;

Μπορουμε να μαθουμε setlist απο Kamelot?